Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
abi her tarafım dayak yemişim gibi ağrıyor aşırı yorgunum kesin hasta olucam :S
ilk yumurta 18 de yaptı 10 günlük falan 11 gün kaldı heralde inşallah görmek nasip olur..renan seninkilerin çıkmasına kaç gün kaldı
ilk yumurta 18 de yaptı 10 günlük falan 11 gün kaldı heralde inşallah görmek nasip olur..renan seninkilerin çıkmasına kaç gün kaldı
eyvah hemen taylot falan ic hasta olmadan iyi geliyo hemen atlatırsın..abi her tarafım dayak yemişim gibi ağrıyor aşırı yorgunum kesin hasta olucam :S
gecmıs olsun kardesım ılac al hasta olmadan benım bugun yarın cıkması lazm 18 gunluk oldu yumurta dıerı 16 bakalımumarm rengarenk çıkar yavrular ya.. hepsi aynı çıkmasında... ilaç yok malesef :S
Yahu bırak rengini, bu kuluçkada çıkmazsa sonrakine çıkar. Yeter ki ilk çiftleşme, ilk kuluçka, ilk yavrular gelsin. Ben bi bunu bekliyorumumarm rengarenk çıkar yavrular ya.. hepsi aynı çıkmasında... ilaç yok malesef :S
yani perşembe yada cuma cıkacak hadi bakalım hayırlı haberler bekliyo olucaz.gecmıs olsun kardesım ılac al hasta olmadan benım bugun yarın cıkması lazm 18 gunluk oldu yumurta dıerı 16 bakalım
aynen kardesım ınsallah bakalım saolyani perşembe yada cuma cıkacak hadi bakalım hayırlı haberler bekliyo olucaz.
benim bu hafta degil ömerin benim bidaki haftaya kısmetseoooooo bu hafta büyük hafta ozaman bebeleri kucağınıza alacaksınız ikinizde. negüzel. bi ben kaldım youtueden yavru muhabbet videoları izleyip tatmin olayım bende bari, napayım
he vallahı ya senınkıde ckartsa yumurtayı cıfte mutluluk yasıcaz salsın artık ben gelırsem oraya zorla ckartıcam o yumurtayı sonunda benım yavrularda cıkar ınsallah 2 gune falan bakalım beklıom heycanla benım kuslarıda senın kuslarıda renanın kuslarıda heycanımızz buyukolsun : D bu hafta başlıyor işte heyecan... : D sizinkiler çıkarken benimkide fırtlatırsa yumurtaları varyaaa ozaman değmesin kimse keyfimize : D
Aleykumselam kardesım cok saol amın ınsallah senınkıde kısa zamanda konusur herkezın derdı baska bırımız yavru ıster bırımız egıtmek ıster ısımız cok derdımız cokOh oh sohbet muhabbet şahane herkes yavrularını bekliyor Bizde yeni aldığımız yavru kuşumuzla birbirimize alışmaya çalışıyoruz konuşma eğitimine başlıyoruz Yavrularınız sağlıklı rengarenk olurlar inşallah. Herkese selamlar.
aramıza hoş geldin sende bizim le biraz takıl bir iki güne kuşuna eş alırsınOh oh sohbet muhabbet şahane herkes yavrularını bekliyor Bizde yeni aldığımız yavru kuşumuzla birbirimize alışmaya çalışıyoruz konuşma eğitimine başlıyoruz Yavrularınız sağlıklı rengarenk olurlar inşallah. Herkese selamlar.
şakir senin dişiyi tünekte bi cek resim at yarın bakalım değişiklik varmı.olsun bu hafta başlıyor işte heyecan... sizinkiler çıkarken benimkide fırtlatırsa yumurtaları varyaaa ozaman değmesin kimse keyfimize