Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
bu saatte delimisin dur. sen igdaş de git. fatura yatırmak 5 dakika. ama igdaşta sıra vardı bekledim dersin
haha tamam onu solım ozaman gelıombu saatte delimisin dur. sen igdaş de git. fatura yatırmak 5 dakika. ama igdaşta sıra vardı bekledim dersin
okudum hadı kazam mubarek olsun gıdıom ızın almadüzenleme yaptım son yazdığıma. devamınıda oku
Tebrikleeer.Haydi gözünüz aydın. Şu yavru alma olayına beni de en çok heveslendiren grupsunuz.Elimizden geleni yapıyoruz bakım olarak ama hiç tık yok bizimkilerde.sakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yumurtadan yavru cıkmıs sakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mınnacık bısı kucucuk ya cok super bı duygu suan ucuorum resmen bıldın yavru cıkmıs ya delırıcem sevıncdennnnnnnnnnn
Aynen hocam sohbet muhabbet super elimden geldiğince aranızda yer alıcam Isparta'da üniversite öğrencisiyim o yüzden dersler felan her zaman bakamıyorum ama sohbet etmeye her zaman gelirimaynen sakır resım at bayadır atmıon gorelım ne halde hatta vıdeoda at daha ıı olur
valla kardesım bızle takılan kusuna es alıo sende takıl aldırırız hehehehe ısın sakası tabı muhabbet guzel katıl hem bılgı paylasıoruz hem sakalasıoruz vakıtt olduruyoruz
Geçmiş olsun hocam gerçekten çok üzücü. Benim önceki kuşumda öyle dişiydi. Eş almıştım fakat çok agresif olduğu için eşinin önce gözüne zarar verdi sonra öldürdü. Ondan sonra da çok üzüldüğünü farkettim ve onun için en iyisi olan kuş çiftliğine verdim orda daha mutlu olur diye. Şu anki kuşumu çok yavruyken edindiğim için elimden geldiğince kendime alıştırmaya çalışıyorumBen de o şekilde ilk kuşumuzu üç seneye yakın besledim. Bol kelime öğrendi bize çok yakındı. Sonra o da mesud olsun deyip eş aldım ama yavrularını göremeden kaza sonucu kaybettik kuşu. Üç sene dile kolay, baya üzülmüştüm.
çok sevindim hocam sağlıklı büyür inşallah.sakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yumurtadan yavru cıkmıs sakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mınnacık bısı kucucuk ya cok super bı duygu suan ucuorum resmen bıldın yavru cıkmıs ya delırıcem sevıncdennnnnnnnnnn
MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.evet bebısın resmı geldı esıme yollattırdım dayanamadım masallah demeyı unutmayın sevıorum hepınızı <3 .)
amin cok sagol kardesımMAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.
hobaaaa allah analı babalı büyütsün şuna bak yaa maşallahevet bebısın resmı geldı esıme yollattırdım dayanamadım masallah demeyı unutmayın sevıorum hepınızı <3 .)
amin kardesım cok sagol cok kucuk cok tatlı ya bakdıkca cıldırıom eve gtmem lazım ınsallah annesı besler bıde o dert var sımdıhobaaaa allah analı babalı büyütsün şuna bak yaa maşallah