ben kus bakıorum benım 1 cıftı deısıcem yumurtalı yumurtlıcak yada ırı cıftle ondan yazmıombugun buralar pek sessiz...
ben kus bakıorum benım 1 cıftı deısıcem yumurtalı yumurtlıcak yada ırı cıftle ondan yazmıombugun buralar pek sessiz...
kusların fotoyu cekdım onu unuttum aksam halledermodayı ayarlıycam foto çekip paylaşıcam diyodun...
benim iş te biraz yoğun ondan katılamıyom size yazılarınızı takipteyipkusların fotoyu cekdım onu unuttum aksam hallederm
lutıno cıft alıorum 7 cıfte cıkıorum ınsallah aksama hayırlı olsun alayımbenim iş te biraz yoğun ondan katılamıyom size yazılarınızı takipteyip
aynen hehe hepsini toplıcamPiyasada kuş bırakmayacak anlaşılan...
şakir ömeri durduramayız artık aldı hızını gidiyoraynen hehe hepsini toplıcam
Insallah kisa zamanda girer şakircanvalla benim dişide hazırlık içerisinde ama yuvaya girmiyorki buna cevap vereyim diğer arkadaşlar görür birazdan yazarlar
[emoji16][emoji213]beni sinir etmekten başka bişey yapmıyor inşallah
sakır senın kusunuda alacam renankınıde alıcam sen dur pıyasa benden sorulucak artık buyuk oynuorum ben hahahhabeni sinir etmekten başka bişey yapmıyor inşallah
benım 6 aylık cıftın dısısıde 1 2 kere pısledı ama artk pıslemıor normal sanırım bılemedım benımkı artık yapmıo[emoji16][emoji213]
Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
Ben baron ömer hepınız kuslarını alıcam durun sızşakir ömeri durduramayız artık aldı hızını gidiyor
valla anlamadım gitti, bugün erkekleri dişileri ayırdım ne yapayım dinlensinler bariAlakası yok dur bence yıllık tüy deisiorlar ondn girmiştir sabırlı ol çıkınca ciftlesirler