Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
kuş kuş kuş kendi sesleri yetiyor bide youtubeden kuş sesi açma dayanamıyorum diyo
sen de gereklı bu ses acım az duysunlar de guzel dılle ıkna et yengeyıkuş kuş kuş kendi sesleri yetiyor bide youtubeden kuş sesi açma dayanamıyorum diyo
ole ol tabı sız bana nası moral verıonuz bende sıze kardesım ben dun flashla bakdm bı yumurta ıcı komple dolmus gıbıydı yavru olusmu ısık gecmıordu ıcınden bugun yarn cıkar gıbı o dıerıde dolu o 2 gun ufak oldu ıcın onun daha gunu var oda yasıor gıbıydı bakalım ınsallah 2 sıde cıkarömer senin o kalan 2 yumurta ne alemde?
renan seninkiler?
hahahah tmm olur cıksınlarda hayırlısıylaçıkar çıkar. yavruların birinin adı şakir diğerininki renan olsun eğer yeşil dışında bi renk çıkarsa şakir o olsun
sorduk bakalım yazar sımdı renan huhu yumurtalar ne alemderenanın yumurtalar ne alemde acaba
yumurta 6 ladık başkada olmaz heralde bende merkla ömerin ilk yavruyu merak ediyomsorduk bakalım yazar sımdı renan huhu yumurtalar ne alemde
hahaha ömürsün vallaha şakir güldürdün beni sizden nazar deymez arkadaşlar seviyorum sizi senin kuşta bir koysa şu yumurtayı rahatlıcaz hepimizkıskandım akşam gidicem 30 lu 1 karton yumurtanın üzerine koyucam dişiyi öyle foto çekicem. benimki kartonuyla yapıyor düzenli tertipli bir hanım diye
hahahah Sakır ya habıre gulduruor bnı kardesım senden beklerım ınsallah 3 gun kaldı tahmını ılk yumurtanın cıkısına erken gelmezse bakalım beklıom heycanlakıskandım akşam gidicem 30 lu 1 karton yumurtanın üzerine koyucam dişiyi öyle foto çekicem. benimki kartonuyla yapıyor düzenli tertipli bir hanım diye
aynen yok yok 1 kızım var zaten onlada ılgılenıorum hersey var elımden gelenı yapıom hem kızıma hem kuslarıma ılk yavru tecrubem bakalım ınsallah ıyı olur dıer 3 cıftte yumurtayı bıraksın ozaman deyme keyfımeömer senin ilk yavru tecrüben olacak dimi? ona bakayım derken kendi cocuklarını unutma
aynen cok guzel bısı ya benım su dısıler yumurtaları salsın bende bebeklerı bır araya toplıp resım cekıcem heheo değil bide yavrular hepbiranda çıkarsa bir anda birsürü yavrun olacak bazen internette görüyorum 1 sepet dolusu yeme yeni düşmüş yada düşecek yavru muhabbet paylaşıyorlar. çok hoşuma gidiyor sende öyle yaparsın