Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Hocam hasta olup olmadığına bende tam emin olamadım. Dışkılar kötü değil ama kuş kabarık. Tüyde olmasa hasta olduğuna kanaat getirirdim ama tüyde olduğu için birşey diyemiyorum.
Kuşlarınızın günlük uykusaatleri sabit mi ? Günde 10 saat civarı kesintisiz uyuyorlar mı ?
Colombine ürrününü bütün kuşlara verin. Her gün bir videosunu paylaşın sarı kuşun..
Bugün sarı kuş düne kıyasla daha iyi. kabarıp uyuması düne kıyasla daha azdı ama hala çok hareketsiz sürekli öten hiç kafeste durmayan kuşum şimdi hiç ötmüyor kafesten çıkmıyor 😔 yem yemesinin azaldığını fark ettim ama eşi sürekli yem kusuyor bir de dışkısı her zamankinin iki katı büyüklüğünde

Karnına dokunduğumda her hangi bir sertlik yumurta tarzında bişey hissetmiyorum hissetmeme rağmen yine de yumurta olabilir mi peki

Çok da inik durmuyor
Tüy döneminin etkisi olabilir mi bu hali çünkü dışkısında büyük olmanın haricinde bi sorun yok gibi gözüküyor kusma vs gibi bi belirti de yok sadece kabarık ve halsiz diğer kuş eşi de öyle o da kabarık ve sürekli uyuyor ama o tüy döneminde değil o

Tüy döneminin etkisi olabilir mi bu hali çünkü dışkısında büyük olmanın haricinde bi sorun yok gibi gözüküyor kusma vs gibi bi belirti de yok sadece kabarık ve halsiz diğer kuş eşi de öyle o da kabarık ve sürekli uyuyor ama o tüy döneminde değil o
Eğer ikisi de kabarıksa bir sorun var demektir. Her ihtimale karşı onlara da triflucan ve flagyle başlayın diğeriyle aynı dozda. Her kullanımda çalkalayın şişeleri

Eğer ikisi de kabarıksa bir sorun var demektir. Her ihtimale karşı onlara da triflucan ve flagyle başlayın diğeriyle aynı dozda. Her kullanımda çalkalayın şişeleri
Tamamdır triflucanı diğer kuşta sabah akşam ağzına 1 damla damlatıyordum fakat bu kuşlar elimizden çok korkuyor ağzına damlatırsam çok stres yaşarlar gibi suluğa ne kadar koymalıyım triflucanı

Yarım suluğa her birinden 6 şar damla damlatın. İlaçlı suya probiyotik de katın.

Selçuk bey hasta kuşa bugün ne vermem gerekiyor dün ingiliz tuzu probiyotik ve aminosol kullanmıştık aminosolun bugün 3. Günü ingiliz tuzunu dün verdim sadece
İngiliz tuzunun dozunu yarı oranda azaltarak probşyotikle birlikte birkaç gün verin. Baklım kalp ritim bozukluğunu düzeltecek mi

Diğer kuşlara ilaçlı su hazırladım ama 4 5 saat susuz kalmalarına rağmen hiç içmediler yem yemeleri de oldukça az .elden çok korkuyorlar ama kendileri de içmiyorlar şırınga ile içirsem çok stres olurlar mı ?
Sabredin içsinler kendiliklerinden

Geri