BeautiBird
Onursal Üye
Çektirdim röntgeni. Bakabilir misiniz
Bu dun geceki dışkıları
Bu da şimdiki dışkıları
Karaciğer büyümesi var kuşta. Size özelden mesaj attım.
Çektirdim röntgeni. Bakabilir misiniz
Bu dun geceki dışkıları
Bu da şimdiki dışkıları
Evet teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacamKaraciğer büyümesi var kuşta. Size özelden mesaj attım.
Doktor bugün çok yoğun olduğu için dahaden dönmedi. Atın biz size akşama kadar dönemez dedi. Deve dikeni tohumunu bugün alıp kullanayım mıTahminlerimiz doğru çıktı. Karaciğer büyük. Karaciğer koruyucu alıp probiyotikle birlikte kullanmanız gerekecek. Ayrıca Deve dikeni tohumu alıp günde 1 silme çay kaşığı kadar yemesini sağlamalısınız. Hekimin yorumu ne oldu ?
Doktor bugün çok yoğun olduğu için dahaden dönmedi. Atın biz size akşama kadar dönemez dedi. Deve dikeni tohumunu bugün alıp kullanayım mı
Tamamdır teşekkür ederimEvet alın ve kullanmaya başlayın. Zaten ilaç değil. Ama karaciğer dostu bir ürün. Kapalı pakette satın alın,açık ürün almayın.
Bir kaç aktara sordum da yok dediler. Pelin otu veya Enginar yaprağı çayı alıp demleyip suluguna koyabilirsiniz dedi. Bir kaç yere daha bakacam eğer bulamazsam bu caylardan alayım mı. Deve dikeni tohumunu internetten sipariş veririm. Gelene kadar bu çaydan kullansam uygun olur mu. Çünkü kargonun gelmesi 4-5 günü bulurEvet alın ve kullanmaya başlayın. Zaten ilaç değil. Ama karaciğer dostu bir ürün. Kapalı pakette satın alın,açık ürün almayın.
Probiyotikli suya enginar suyunu nasıl katmam gerekir. Teşekkür ederimPelin otu çayını asla kullanmayın. Ama enginar yaprağı çayı iyidir bir süre probiyotikli suya 2 günde bir katın. Her kullanım öncesi 3-4 saat susuz kalsın.
Bir kaç aktara sordum da yok dediler. Pelin otu veya Enginar yaprağı çayı alıp demleyip suluguna koyabilirsiniz dedi. Bir kaç yere daha bakacam eğer bulamazsam bu caylardan alayım mı. Deve dikeni tohumunu internetten sipariş veririm. Gelene kadar bu çaydan kullansam uygun olur mu. Çünkü kargonun gelmesi 4-5 günü bulur
Doktor dedi ki kuşa çok ilaç kullanmışsınız. Yaşaması mucize. İlaç kullanmayı kesin dedi. (Mamaist marka toz yoğun bakım maması ve kursak sondası ayrıca zeolit toz alacaksınız) dedi. Yemi sindirememesi karaciğer sorununun belirtisidir dedi. Ve kuşu hep sıcak tutun dedi. Röntgen de ayakları hareket ettiği için tekrardan çekmemi istedi. Röntgene de bakarak tedavi uygulayacak. Bu zaman diliminde çok ilgilendiniz ve yardımcı oldunuz. @Selçuk YÜKSEL @BeautiBird ikinize de çok teşekkür ederim. Allah razı olsunVeya direkt bu ürünü alabilirsiniz. Ama su ile karıştırılmaz yazıyor bunda da.
Kadochol Karaciğer Destekleyici 250 ml - kuş - güvercin - kanarya - muhabbet kuşu
* 250 mlwww.kanatlioil.com
Rica ederim..Doktor dedi ki kuşa çok ilaç kullanmışsınız. Yaşaması mucize. İlaç kullanmayı kesin dedi. (Mamaist marka toz yoğun bakım maması ve kursak sondası ayrıca zeolit toz alacaksınız) dedi. Yemi sindirememesi karaciğer sorununun belirtisidir dedi. Ve kuşu hep sıcak tutun dedi. Röntgen de ayakları hareket ettiği için tekrardan çekmemi istedi. Röntgene de bakarak tedavi uygulayacak. Bu zaman diliminde çok ilgilendiniz ve yardımcı oldunuz. @Selçuk YÜKSEL @BeautiBird ikinize de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
Tamamdır dediğiniz gibi yaparım. Allah razı olsunRica ederim..
Evet bizim söylediklerimizle paralel konuşmuş zaten. Zeolit toz veya toksik bağlayıcı bir ürün kullanmanız iyi olur evet. Bir süre mama ile besleyip yem yemeye başladıktan sonra kesmeniz gerekecek. Ama probiyotiği de ihmal etmeyin. Mutlaka her gün kullanın.
Doktor dedi ki kuşa çok ilaç kullanmışsınız. Yaşaması mucize. İlaç kullanmayı kesin dedi. (Mamaist marka toz yoğun bakım maması ve kursak sondası ayrıca zeolit toz alacaksınız) dedi. Yemi sindirememesi karaciğer sorununun belirtisidir dedi. Ve kuşu hep sıcak tutun dedi. Röntgen de ayakları hareket ettiği için tekrardan çekmemi istedi. Röntgene de bakarak tedavi uygulayacak. Bu zaman diliminde çok ilgilendiniz ve yardımcı oldunuz. @Selçuk YÜKSEL @BeautiBird ikinize de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
Tabi ki deGeçmiş olsun yavrucuğa. Tedavi sonrası gelişmelerden haberdar edersiniz bizleri de.
İyi günler.Geçmiş olsun yavrucuğa. Tedavi sonrası gelişmelerden haberdar edersiniz bizleri de.
İlaç dediğiniz takviye aslında. Mutlaka enzim kullanmalısınız. Ayrıca carnitin, metionin ve kolin klorid içerikli bir ürün kullanmalısınız. Ayrıca deve dikeni tohumu ve keten tohumu öneririm. Mutlaka kullanın.İyi günler.
Kuşumun karaciğerin de büyüme ve yağlanma varmış. Karaciğerin sağ tarafında kistik bir yapı var. Bu ilerleyen zamanda belki karaciğer yetmezliğine sebep olur veya tümöre sebep olabilir. Karaciğer için destekleyici bitkisel ilaçlar verecek. Ama kistik yapı iyi mi kötü mü huylu olduğu bilinmediği için tümör veya kansere cevrilme ihtimali var. Sol kalbinde de biraz büyüme varmış. Ömür boyu ilaç kullanması gerekiyormuş kuşumun
Anladım dediklerinizi alıp kullanırım. Yulaf yemeyi çok seviyor. Yulaf iyi gelir miİlaç dediğiniz takviye aslında. Mutlaka enzim kullanmalısınız. Ayrıca carnitin, metionin ve kolin klorid içerikli bir ürün kullanmalısınız. Ayrıca deve dikeni tohumu ve keten tohumu öneririm. Mutlaka kullanın.
Yulaf yiyebilir ama hastalığına etkisi olmaz. Daha çok devedikeni ve keten tohumu iyidir. Bir miktar da kendir tohumu da kullanın. Karbonhidrat oranı düşük tohumlarla besleyin. Ayrıca Uyuklama hali geçip de yemesi de düzeldiğinde uçuş egzersizleri yaptırın mutlaka.Anladım dediklerinizi alıp kullanırım. Yulaf yemeyi çok seviyor. Yulaf iyi gelir mi