Muhabbet kuşum ağzından beya seyler geliyir

Bakayım dediğiniz gibi. Ama göğüs kemiğini calpol verince hissediyorum. Kusarken de ağzının altında gırtlağını sola doğru kayıp şişiyor. Kusma bitince normale dönüyor. Kusarken o dikkatimi çekti. O şey ordan gidince kusma bitiyor

Kuşunuz hiç bir şeyleri kemirir miydi? Örneğin kazak,tüylü yünlü ipli şeyler,bant?

Kuşunuz hiç bir şeyleri kemirir miydi? Örneğin kazak,tüylü yünlü ipli şeyler,bant?
Evet kemirirdi. Odamda Led lambası var onu kemire kemire kopardı. Dolabımın üstünde bant vardı onu da kemirirdi. Bir de yere inince duvarı kemirmeye çalışırdı ama oraya gitmemesi için baya dikkat ediyordum. Ama Led ve bant zararsız olduğunu düşündüğüm için oynamasına izin vermiştim. Ama hasta olduğundan beri hiç bir şey kemirmedi

Kursakta sertlik yok mu elle bir kontrol eder misiniz

Evet kemirirdi. Odamda Led lambası var onu kemire kemire kopardı. Dolabımın üstünde bant vardı onu da kemirirdi. Bir de yere inince duvarı kemirmeye çalışırdı ama oraya gitmemesi için baya dikkat ediyordum. Ama Led ve bant zararsız olduğunu düşündüğüm için oynamasına izin vermiştim. Ama hasta olduğundan beri hiç bir şey kemirmedi

Evet yeni bir ihtimal daha eklendi.
Böyle bir vaka biliyorum çünkü. Birisinin kuşunda öğürme ve kusma problemi varmış ağızda koku da varmış. Veterinere götürdüğünde kursak mantarı tedavisi uygulanmış ama geçme olmamış. Arkadaş başka bir kliniğe götürüp iyileşmediğini kursakta şişlik olduğunu söylemiş,veteriner hekim de kursakta tüy vb şeyler olabilir diyerek kursak ameliyatı yapmış tüy yumağı çıkarılmış ve sorun düzelmiş. Kuş kemirmeyi severmiş,kıyafet de kemirirmiş..
Sizin kuşta da böyle bir ihtimal olabilir.
Kursağında şişlik var mı?

Evet yeni bir ihtimal daha eklendi.
Böyle bir vaka biliyorum çünkü. Birisinin kuşunda öğürme ve kusma problemi varmış ağızda koku da varmış. Veterinere götürdüğünde kursak mantarı tedavisi uygulanmış ama geçme olmamış. Arkadaş başka bir kliniğe götürüp iyileşmediğini kursakta şişlik olduğunu söylemiş,veteriner hekim de kursakta tüy vb şeyler olabilir diyerek kursak ameliyatı yapmış tüy yumağı çıkarılmış ve sorun düzelmiş. Kuş kemirmeyi severmiş,kıyafet de kemirirmiş..
Sizin kuşta da böyle bir ihtimal olabilir.
Kursağında şişlik var mı?
Kursağındaki şişlik sadece kusacağı zaman oluyor. Kustuktan sonra normale dönüyor kuşum. Kusma da 15 günde bor oluyor

Kanadı kanamış demekki. Şuan sorun hastalığı teşhis etmek kanattaki siyahlık önemli değil

Bant kemirmesi sorunun sebebi kaynağı olabilir bana göre. Kemirme ile alakalı olabilir durum.
Röntgende kursakta birikme görünür mü bilginiz var mı @Selçuk YÜKSEL

Bant kemirmesi sorunun sebebi kaynağı olabilir bana göre. Kemirme ile alakalı olabilir durum.
Röntgende kursakta birikme görünür mü bilginiz var mı @Selçuk YÜKSEL
Olabilir tabi kursağın bir yerine yapışmış da olabilir. Röntgende çıkar yüksek ihtimalle. Veterinere bilgi verilip ona göre dikkatle incelemesi sağlanmalıdır.

Olabilir tabi kursağın bir yerine yapışmış da olabilir. Röntgende çıkar yüksek ihtimalle. Veterinere bilgi verilip ona göre dikkatle incelemesi sağlanmalıdır.

O zaman röntgen çektirmek birçok sorunun cevabına yanıt niteliğinde olacak. Hem karaciğere,hem kursağa bakılacak.. İki ihtimali ya röntgen ile elicez ya da teşhis röntgenle konacak.

O zaman röntgen çektirmek birçok sorunun cevabına yanıt niteliğinde olacak. Hem karaciğere,hem kursağa bakılacak.. İki ihtimali ya röntgen ile elicez ya da teşhis röntgenle konacak.
Aynen öyle röntgen şart. Nerdeyse her ilacı denedik çünkü. Ve bakteriyel rahatsızlıktan farklı belirti ve tepkileri var.

Trabzon klinik muayene ve uygulama ücretlerine baktım da,radyoloji kısmında kanatlı yazmıyor. Kanatlılar için röntgen çektirme yok mu acaba Trabzon 'da anlamadım..

2 tane kanatlı veteriner buldum onlara da gittim. Genelde veterinlerler kedi ve köpek için var.Yarın tekrar veterinerleri arıyacam muayene edemeseler bile sadece röntgen çekebilir misiniz diyecem. Bir yer buldum röntgen çekiyor ama kedi ve köpeklere bakan bir veteriner. İnşallah bulabilirim

Geri