Muhabbet kuşum ağzından beya seyler geliyir

Evet evet hocam doktorun dediği gibi veriyorum. Ben de çok mutlu oldum. Başka şeylere de biraz da olsa ilgi göstermeye başladı. İnşallah tamamen iyileşir. Ek olarak da günlük yumurta maması veriyorum. İçinde de yoğun bakım maması ile zeolit tozunu da katıyorum. Probiyotikli suyu da hiç ihmal etmiyorum. Çok teşekkür ederim size de 🙂

Çok iyi..
İlaçları kullanın böyle devam edin mama falan verin toparlıyor kendini yavrucak.
Düzelince şöyle bir 40 gr falan olup kendine gelince yeni röntgen çektirin önden 1 tane daha.

Evet evet hocam doktorun dediği gibi veriyorum. Ben de çok mutlu oldum. Başka şeylere de biraz da olsa ilgi göstermeye başladı. İnşallah tamamen iyileşir. Ek olarak da günlük yumurta maması veriyorum. İçinde de yoğun bakım maması ile zeolit tozunu da katıyorum. Probiyotikli suyu da hiç ihmal etmiyorum. Çok teşekkür ederim size de 🙂
Sevindirici haber. Ben bir ara korkmuştum birşey olabilir diye. Gelişmeler çok iyi. Keten tohumu aldınız mı peki ?

Aldım hocam. Öğütüp yumurta mamasının en üstüne koydum. Direkt yesin diye. Hocam ama gün boyu hep uyuyor :(
Hocam enerjisi daha yerine gelmedi. Zamanla oda düzelecektir yüksek ihtimalle. Yedi mi peki keten tohumundan. Dışkı resmi de atar mısınız. Normal yeminden de yiyor mu ?

Hocam enerjisi daha yerine gelmedi. Zamanla oda düzelecektir yüksek ihtimalle. Yedi mi peki keten tohumundan. Dışkı resmi de atar mısınız. Normal yeminden de yiyor mu ?
Hocam bugün biraz az yedi yeminnden maalesef. Keten tohumunudan yedi. Birazdan dışkı resmini de atarım. Hocam sabah da kusmuştu kuşum. Belki ondan bugün iştahı yoktu.

Hocam bugün biraz az yedi yeminnden maalesef. Keten tohumunudan yedi. Birazdan dışkı resmini de atarım. Hocam sabah da kusmuştu kuşum. Belki ondan bugün iştahı yoktu.

Keten tohumu ağır baskın bir tohumdur. Onu yediğinden karnı doymuş olabilir. Lif oranı çok yüksek içeriği güzel bir tohumdur keten tohumu.
Siz dışkıların fotoğrafını paylaşın.

Çeyrek suluğa 6 damla koyuyorum hocam. Aslında bugün dışkıları güzeldi hocam. Kafesin dışında durmak istediği için hepsini çekemiyorum.
Arada bir iki kötü dışkılar geliyor demekki. Zamanla o da düzelir umarım. Sizde başka bir probiyotik de vardı yanlış hatırlamıyorsam doğru mu ?

Keten tohumunu un haline getirip mamaya besleme mamasına katabilirsiniz nohut tanesi kadar. Kursaktan besleme yapıyor muydunuz?

Keten tohumunu un haline getirip mamaya besleme mamasına katabilirsiniz nohut tanesi kadar. Kursaktan besleme yapıyor muydunuz?
Hocam keten tohumunu öyle veriyorum. Öğütülmemiş yemiyor. Kursaktan beslemeyi yapamıyorum çünkü bi defa yaptım kuş çok strese girdi. Yoğun Bakım Maması ve zeolit tozunu günlük olarak yumurta mamasina koyup veriyorum.

Geri