Muhabbet kuşum üşüttü

Göz damlası olarak şuan obramis bulabilmişler. Kullanabilirler mi ?

Hocam suyuna çeyrek suluğa nohut tanesi kadar karbonat katıp versinler. Ayrıca kuşun boğazına bakabilirler mi evdekiler ? Boğazında beyaz lekeler görecekler mi bir kontrol etsinler

Hocam suyuna çeyrek suluğa nohut tanesi kadar karbonat katıp versinler. Ayrıca kuşun boğazına bakabilirler mi evdekiler ? Boğazında beyaz lekeler görecekler mi bir kontrol etsinler
Bakmalarını söyledim ama strese girdiği için biraz çekiniyorlar hocam. Bakabilirlerse size haber edeceğim.

Her ihtimale karşı yarın trifuculan veya mikostatin de alsınlar. Ondan da sabah akşam birer damla versinler

@Selçuk YÜKSEL Hocam dün ilacı ağzına damlattıklarından beri bir şey yememiş. Yaklaşık 12 saat oldu. Suyunda ilaç varmış ve onu içiyormuş ancak bir şey yemiyormuş. Yine de damlatsınlar mı ağzına? Ayrıca yemek yemediği için nasıl bir müdahalede bulunacağım? Evde besleyebileceğim herhangi bir mama yok.
Düzenleme: Biraz yem ve dal dari yemiş hocam. Şuan ekstra müdahale etmiyorum.

Son düzenleme:
Gördüğünüz gibi ara ara gayet hareketli ve dışarıya çıkmak için can atıyor. Kapı açıldığı gibi kafesten çıkmaya çalışıyormuş. Ancak solunum yolunda sorun olduğu için uçarken sağa sola çarpmasından korkuyorum o sebepten kafeste bırakmalarını söyledim kendini yormaması için.

Dışkı aşırı şekilde anormal. Ben salmonelladan şüpheleniyorum ama karaciğer böbrek sorunu da olabilir. Yaşadığınız yerde kuşlara bakan egzotik hayvan kliniği yok mu?

İlaçtan evvel dışkıları nasıldı ki? Sarı dışkı veya fosforlu yeşil dışkı yapıyor muydu önceden?
Bu arada bugün bir damla daha wmd doxy damlatıp suluğuna da kattım. İlaç veya ilaçlı su aldığında ara ara kusuyor. Selçuk hocamın dediği gibi ilaç etki ettikçe midesi bulanıyor sanırım.

Hayır hocam yapmıyordu. Bu resimdeki gibiydi en anormal olanı: https://hizliresim.com/diiktke

Bu dışkı da anormal. Mantar ihtimal.

Bu arada bugün bir damla daha wmd doxy damlatıp suluğuna da kattım. İlaç veya ilaçlı su aldığında ara ara kusuyor. Selçuk hocamın dediği gibi ilaç etki ettikçe midesi bulanıyor sanırım.

Evet ilaç etki ettikçe kusma olur.

Kuşta hastalık ilerlemiş tedavi uzun sürebilir.
Kursak mantarında da kapı gıcırtısı gibi ses çıkartır kuşta,çünkü mantar kursağa yerleşir ses tellerini de etkiler,boğazı kursağı çok etkiler.

Kuşta mantar olasılığı yüksek. Selçuk bey de siteye girince bir baksın,ona göre ilaç uygularsınız. Ama bana göre mantar kuvvetle muhtemel. Triflucan var mı elinizde?

Kuşta mantar olasılığı yüksek. Selçuk bey de siteye girince bir baksın,ona göre ilaç uygularsınız. Ama bana göre mantar kuvvetle muhtemel. Triflucan var mı elinizde?
Yok hocam ama akşam olmadan eczaneden temin edeyim gerekliyse. Wmd doxy ile beraber mı kullanacağım eğer mantar hastalığı varsa ?

Geri