Muhabbet kuşum üşüttü

Gözde sulanma kaşınma kızarma var ise tobrased göz damlası alın,sabah 1 akşam 1 damla yapın 3 gün uygulayın.

Gözünü açıp öyle mi damlatmam gerekiyor hocam ? Onu yapmam çok zor çünkü.

Evet,elinizi yıkayın ve kuşun göz kapağını kaldırıp damlayı damlatın. İsterseniz birisi yapsın siz damlatın.

@Selçuk YÜKSEL hocam ilacı verdikten sonra öğürüp kusmaya başladı kuş. Bayağı bir kustu. Yemesi eskisine kıyasla daha az. İlacın tadından çok iğreniyor anladığım kadarıyla. Wmd doxy kullanıyorum. Ağzına damlatınca kusuyor. Suyuna katarak mı devam etsem bilemedim siz ne diyorsunuz ?

Hocam nefes alırken çıkarttığı seste azalma oldu artık nadiren çıkartıyor. Ancak iştahsızlık başladı bu aralar ilacı ağzına damlatmaya başladığımdan beri.

Hocam nefes alırken çıkarttığı seste azalma oldu artık nadiren çıkartıyor. Ancak iştahsızlık başladı bu aralar ilacı ağzına damlatmaya başladığımdan beri.
Sağlıklı bir kuşa antibiyotik içirseniz kusma olmaz. İlaç etki ettikçe midesi bulanıyor. 3 gün kadar ağzına damlatmaya devam edin. Az doz fazla dozdan daha zararlıdır.

Sağlıklı bir kuşa antibiyotik içirseniz kusma olmaz. İlaç etki ettikçe midesi bulanıyor. 3 gün kadar ağzına damlatmaya devam edin. Az doz fazla dozdan daha zararlıdır.
Tamamdır hocam öyle devam edeyim ancak kusarak çıkartıyor ilacı. O sebepten suyunda ilaç bırakmaya devam ediyorum dediğiniz gibi. Ayrıca iştahsızlık için onerebileceginiz bir sey var mı ? Bugün iştahsızlık başladı.

Tamamdır hocam öyle devam edeyim ancak kusarak çıkartıyor ilacı. O sebepten suyunda ilaç bırakmaya devam ediyorum dediğiniz gibi. Ayrıca iştahsızlık için onerebileceginiz bir sey var mı ? Bugün iştahsızlık başladı.
7-8 saat hiç bir şey yememeye başlarsa elle beslemek gerekir. Ara ara az da olsa yiyorsa müdahale etmeyin. Biz hastayken bizi yemeye zorladıklarını düşünün. Aslında yanlıştır. Vücut sindirimle değil hastalıkla mücadele için yemek istemez

7-8 saat hiç bir şey yememeye başlarsa elle beslemek gerekir. Ara ara az da olsa yiyorsa müdahale etmeyin. Biz hastayken bizi yemeye zorladıklarını düşünün. Aslında yanlıştır. Vücut sindirimle değil hastalıkla mücadele için yemek istemez
O zaman sabaha kadar zorlamıyorum yemek için hocam. Güncel dışkı paylaşıyorum ayrıca sizden ricam bakabilir misiniz ? https://hizliresim.com/1g0sjnu
Suyunda şuan hiçbir şey yok ben evde yokken evdekiler ilaca öyle tepki verdiğini görünce suluğa sadece temiz su koymuşlar. Suyuna tekrar ilaç koyup bırakayım mı yoksa sabaha kadar kalsın mı ? Sabah probiyotik ve ilaçlı su hazırlayıp yine ağzına bir damla damlatacağım.

Yarın da bir dışkıyı net çekip göndersinler kuşta mantar da olabilir. Dışkı kuşkulandırdı beni

Geri