Muhabbet kuşum üşüttü

Kuşun durumu kötü. Kusma varsa tüyler ıslanır zaten. Tedaviye başlamak gerek acilen.
İlacına su vererek başladım kusma var ancak halsizlik gün içerisinde bazen varken bazen hiç yok gayet enerjik sağa sola atlayıp duruyor. Multi vitamin ve proboyotik temin etmeye çalışıyorum şuanda hocam.

@Selçuk YÜKSEL hocam elimde son kullanma tarihi temmuz ayı olan entrobac probiyotik var. Yenisini temin etmem en az 3-4 günümü alacak. Kullanmalı mıyım yenisini beklemeli miyim ?

Hayır gerekirse geç gelsin ama kanatlıoil multi vitamin tavsiye ederim.
Tamamdır hocam teşekkürler. Bunlar gelinceye kadar evde verebilirsin dediğiniz doğal bir takviye varsa da önerilerinizi bekliyorum. Şuan antibiyotik bir damla damlattım ağzına ayrıca suyunda da var damlattığımın tamamını yutmadığı için. Bir de aynı suya (yarım dolu) çay kaşığının ucuyla entrobac ekliyorum şuan. Dal darı, meyve-sebze ve normal yem ile besliyorum sık sık. Kafasını arkasına gömmüş uyuyor şuan gündüze kıyasla daha durgun maalesef.

Tamamdır hocam teşekkürler. Bunlar gelinceye kadar evde verebilirsin dediğiniz doğal bir takviye varsa da önerilerinizi bekliyorum. Şuan antibiyotik bir damla damlattım ağzına ayrıca suyunda da var damlattığımın tamamını yutmadığı için. Bir de aynı suya (yarım dolu) çay kaşığının ucuyla entrobac ekliyorum şuan. Dal darı, meyve-sebze ve normal yem ile besliyorum sık sık. Kafasını arkasına gömmüş uyuyor şuan gündüze kıyasla daha durgun maalesef.
Sabah ağzına bir damla daha damlatın. Suyuna da 6 damla kadar katın 2-3 gün böyle devam edelim. Şimdi suluğu alın yarın taze ilaçlı su yapın.

Geri