Masallah cok guzeller mavi erkek kusBu birazdaha yakın birde maviş olana bakarmısınız cinsiyeti nedir
Sarı bir yerden hediye gelmişti erkek diye heralde dişi çıktı, konuşmaz dediler iiyi ozaman yanına erkek alalım dedik shopcu erkek diye verdi mavişi teyit için sormuştum teşekkürler nasip olursa yavrularından erkek alırız onu eğitiriz bilginiz varmı bilmiyorum ama yavrularda alt kısımda deride belirgin erkeklerde 2 tane damar oluyormuş hiç karşılaştınızmı acabaMasallah cok guzeller mavi erkek kus
Oyle birsey hic duymadim pekte saglikli bir sey oldugunada inanmiyorum cinsiyeti belli bir zaman sonra ceresinden belli oluyor zaten.sari kusunuzda bana göre erkek gibi parcali bir kus.bu turlerde cere zamn sonra mor veya koyu pembe oluyor bende baktim cokSarı bir yerden hediye gelmişti erkek diye heralde dişi çıktı, konuşmaz dediler iiyi ozaman yanına erkek alalım dedik shopcu erkek diye verdi mavişi teyit için sormuştum teşekkürler nasip olursa yavrularından erkek alırız onu eğitiriz bilginiz varmı bilmiyorum ama yavrularda alt kısımda deride belirgin erkeklerde 2 tane damar oluyormuş hiç karşılaştınızmı acaba
Sarı ayak atıyor mavişe ne anlama geliyor[emoji15]Oyle birsey hic duymadim pekte saglikli bir sey oldugunada inanmiyorum cinsiyeti belli bir zaman sonra ceresinden belli oluyor zaten.sari kusunuzda bana göre erkek gibi parcali bir kus.bu turlerde cere zamn sonra mor veya koyu pembe oluyor bende baktim cok
Cekoslavak ırk
arkadaşlar bir türlü çözemedim bu kuşun ırkı nedir ?
bana bunu satan arkadaş yerli demiştiCekoslavak ırk
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bu disiDisi oldugunu dusundugum halde elimle ciftlesiyor ama ceresi acik kahverengi
http://i.hizliresim.com/LyoJ7Z.jpg
Disi bunlar ikisideMerhabalar öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu sevimli arkadaşlar bugün geldi evimize çok çok iyi anlaşıyor ve birbirlerinin yanından hiç ayrılmıyorlar. Bu işte yeni olduğum için siz değerli deneyimli arkadaşlardan cinsiyetleri öğrenebilmek için yardım istiyorum..
Eyvallah üstad bu ikisi dişi ise birbirlerini kaşımaları ve birbirlerinin ağızlarına yem kusmaları normalmidir.. Bu arada yetişkin ve kızgın bir erkeğim var farklı kafesteler nasıl hareket etmeliyim bilgilendirirseniz memnun olurum..Disi bunlar ikiside
Yakisikli erkek masallah daha kucuk saglikla buyusun masallahCinsiyetimiz nedir acaba? Ekli dosyayı görüntüle 8651 Ekli dosyayı görüntüle 8650
Allah razı olsun. İnşallah evcilleştirebilirimYakisikli erkek masallah daha kucuk saglikla buyusun masallah
Kucuk zaten alistirmada problem olacagini dusunmuyorumAllah razı olsun. İnşallah evcilleştirebilirim