Erkek bir kuş.Muhabbet kuşum erkek mi dişi mi ? Yardimci olabilir misiniz ?
Arkadaslar banada cinsiyet ve yas konusunda yardimci olabilirmisiniz?
Bence disiSizce benim kuş disimi
Sarı olan yeni kuşunuz erkek. Eski kuşunuz da dişi gibi görünüyor. Fotoğraftan ceresinin rengini tam çıkaramadım. Kahverengi gibi duruyor, öyleyse zaten direkt dişidir.Arkadaslar banada cinsiyet ve yas konusunda yardimci olabilirmisiniz?
Kuşunuz dişi.Sizce benim kuş disimi
Ceresi kahverengi evet.burun delikleride tamamen kahverengiydi fakat sari olan geldiginde temizlendi.birbirleriyle cok iyi anlastilar.sizce ciftlesme icin uygunlarmi?yas farki nedir nasil anlarim?Sarı olan yeni kuşunuz erkek. Eski kuşunuz da dişi gibi görünüyor. Fotoğraftan ceresinin rengini tam çıkaramadım. Kahverengi gibi duruyor, öyleyse zaten direkt dişidir.
arkadaslar lutfen yardimmm )) bu arkadasimin kusu eger cinsi erkekse zaten elinde bi tane var Yanina disi almak istiyorEkli dosyayı görüntüle 7394 Arkadaslar Bunun cinsiyeti nedir ve dizi ise yumurta yapabilcek kadar buyuk mu?
Erkekarkadaslar lutfen yardimmm )) bu arkadasimin kusu eger cinsi erkekse zaten elinde bi tane var Yanina disi almak istiyor
Erkek[/QUO
cok tsk ederim Yeni bi resim daha ekledim bir umut disidir diye )
teşekkür ederim. yalnız salma kafese koydugumda bir kaç kuşla yan yana gelince kafasını aşşağı yukarı oynatmaya başladı ve çok hareketli .dişi bence