Soyle diyim erkek olan.kuslarin cere rengi koyu renklerde mor ve mavi olur genelde eger kus yavru ise mor gibi olur erkek.kussa ve buyudukce mavi renk e donusur.egerki disiyse kus buyüdükce bururn deliklerinin etrafi beyaz krem gibi acik tonlarda olur bunu rahatlikla ayirt edebilirsiniz inanin.Yani ben dişi olduğunu nasıl anlayabilirim çere fotoğraflarına bakıyorum karşılaştırıyorum ikisi de olabilir gibi geliyor ne üsteki gibi koyu çeresi nede alttaki kadar açık renk Ekli dosyayı görüntüle 7803
Soyle diyim erkek olan.kuslarin cere rengi koyu renklerde mor ve mavi olur genelde eger kus yavru ise mor olur erkek kussa ve buyudukce mavi renk e donusur.egerki disiyse kus buyüdükce bururn deliklerinin etrafi beyaz krem gibi acik tonlarda olur bunu rahatlikla ayirt edebilirsiniz inanin.Yani ben dişi olduğunu nasıl anlayabilirim çere fotoğraflarına bakıyorum karşılaştırıyorum ikisi de olabilir gibi geliyor ne üsteki gibi koyu çeresi nede alttaki kadar açık renk Ekli dosyayı görüntüle 7803
Tamam teşekkür ederim anladım şimdiSoyle diyim erkek olan.kuslarin cere rengi koyu renklerde mor ve mavi olur genelde eger kus yavru ise mor olur erkek kussa ve buyudukce mavi renk e donusur.egerki disiyse kus buyüdükce bururn deliklerinin etrafi beyaz krem gibi acik tonlarda olur bunu rahatlikla ayirt edebilirsiniz inanin.
Rica ederim nedemekTamam teşekkür ederim anladım şimdi
Masallah cok güzel 1veya 2 aylik gibi kusunuz yavruBanada yardımcı olur musunuz ? Yaş konusunda..
http://i.hizliresim.com/5LZXEA.jpg
http://i.hizliresim.com/DBQmmy.jpg
Masallah guzel bir kus evet daha yavru 2 ayliktan kücuk kusunuz.cinsiyeti suan erken net birsey diyemm 1 ay daha bekleyin. sanki disi gibi geldi ama dedigim gibi net birsey diyemm biraz zamna ihtiyac var.arkadslrda yardimci olcaktir sizeMerhabalar
Aşağıda resimleri olan muhabbet kuşumu 3.11.2016 itibari ile satın aldım. Satın aldığımız tarih petshoptaki satıcı 40 günlük olduğunu ve erkek olduğunu söyledi. Söylerken çok da emin olmadığı için ben de söylediğine çok güvenemedim ve zamana bıraktım. Bu sıralar ceresi pembeleşmeye başladı gibi.
Bu arada kuşum halen yeni tüy çıkartıyor ve denge tüyü bir kez düştü. Petshop'a sorduğumda bazı kuşların daha geç çıkarabildiğini ve daha geç uçabildiğini söyledi. Şuan çok çok kısa mesafe uçabiliyor aslında türüne göre uçamıyor denebilir. Bunun için de ileriki zamanlarda kuyruk yapısını çekerek başka bir konuda post atıcam ama sizin bir fikriniz varsa cevap olarak yazarsanız sevinirim.
Şimdi bugün itibariyle çekilmiş olan fotoğraflardan kuşumun cinsiyetini ve yaşını söyleyebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 7860
Ekli dosyayı görüntüle 7861
Masallah guzel bir kus evet daha yavru 2 ayliktan kücuk kusunuz.cinsiyeti suan erken net birsey diyemm 1 ay daha bekleyin. sanki disi gibi geldi ama dedigim gibi net birsey diyemm biraz zamna ihtiyac var.arkadslrda yardimci olcaktir size
Benim kuşumun ceresi de ayni sizinki gibi burun kismi hafif beyaz gerisi pembemsi. Tamamen ayni. Bana da aldigim yer erkek demisti ama tereddute dustum burada da erkek diyen de oldu disi olabilir de dendi. Cinsiyet olayini cozemedim ben de bir turlu.Merhabalar
Aşağıda resimleri olan muhabbet kuşumu 3.11.2016 itibari ile satın aldım. Satın aldığımız tarih petshoptaki satıcı 40 günlük olduğunu ve erkek olduğunu söyledi. Söylerken çok da emin olmadığı için ben de söylediğine çok güvenemedim ve zamana bıraktım. Bu sıralar ceresi pembeleşmeye başladı gibi.
Bu arada kuşum halen yeni tüy çıkartıyor ve denge tüyü bir kez düştü. Petshop'a sorduğumda bazı kuşların daha geç çıkarabildiğini ve daha geç uçabildiğini söyledi. Şuan çok çok kısa mesafe uçabiliyor aslında türüne göre uçamıyor denebilir. Bunun için de ileriki zamanlarda kuyruk yapısını çekerek başka bir konuda post atıcam ama sizin bir fikriniz varsa cevap olarak yazarsanız sevinirim.
Şimdi bugün itibariyle çekilmiş olan fotoğraflardan kuşumun cinsiyetini ve yaşını söyleyebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 7860
Ekli dosyayı görüntüle 7861
Sarı kız, yeşil erkek diyorum doğrumuMavili olan yaklasik 1yildir bizimle.sari olani yeni aldik..mavilinin burun kizmi kahverengiydi sari olan gelince gagasiyla temizlemis olmali rengi duzeldi gibi..
Dişi, burun deliklerinin etrafı beyaz, erkekte beyaz olmuyor
yavrum dişimi erkekmi bir bakarmısınız[emoji214]
Foto cok net degil birkactane daha cekerseniz yakindan daha iyi olur.ama burdan gördugum kadariyla bence disi kusunuz
Bir kac resim daha atin yakindan cekin cere kismini net sekilde.yandan pek net degil ama erkek kus gibi gördüm bu acidan erkekMerhabalar, forumda yeniyim. Öğrencimin babasında yeni yeme düşmüş bir kuş var. Cinsiyeti konusunda yardımcı olur musunuz?
Bir kaç gün daha yeme alışsın diye eve getirmedim. Gelince yüklerim . Çok teşekkürlerBir kac resim daha atin yakindan cekin cere kismini net sekilde.yandan pek net degil ama erkek kus gibi gördüm bu acidan erkek