Bir türlü alıştıramadim çok uğraştım ama olmadı demek dışı olduğundan dolayı
Bir türlü alıştıramadim çok uğraştım ama olmadı demek dışı olduğundan dolayı
Disilerde alisip konusabiliyor aslinda kusunda karakteri ilgilenme zamani sahiplenilen zamandaki yasi etkili tabiBir türlü alıştıramadim çok uğraştım ama olmadı demek dışı olduğundan dolayı
Yavruyken aldım fakat bir türlü alıştıramadim meğer disiymis elimde tutmam zaten daha fazla arkadaşıma veririm onda erkek var. Bende erkek alırım bı taneDisilerde alisip konusabiliyor aslinda kusunda karakteri ilgilenme zamani sahiplenilen zamandaki yasi etkili tabi
Hayirlisi olsun kus sizin karar sizinYavruyken aldım fakat bir türlü alıştıramadim meğer disiymis elimde tutmam zaten daha fazla arkadaşıma veririm onda erkek var. Bende erkek alırım bı tane
Albinolarda yaş ve cinsiyet belirlemek daha zordur diğer türlere göre göz çevresindeki iris'e göre tahminde bulunabilirzsiniz, cinsiyet konusuda aynı sorun mevcut benim erkek diye aldığım albinomun dişi çıkması gibiEkli dosyayı görüntüle 4444
Merhaba bu kuş kaç aylık ve erkek mi acaba
Albinolarin geneli disi cikiyorAlbinolarda yaş ve cinsiyet belirlemek daha zordur diğer türlere göre göz çevresindeki iris'e göre tahminde bulunabilirzsiniz, cinsiyet konusuda aynı sorun mevcut benim erkek diye aldığım albinomun dişi çıkması gibi
Yavru diyorsun yani ? Basında ki halkalarla bakınca olgun gibi geldi bana birde burnu ? Siz ne dersiniz ? 3 aylık bilezikli 150 tlKizismaya basliyor 4 ay civari gibi guzel kus ne kadar istiyor fiyat
Yavru diyorsun yani ? Basında ki halkalarla bakınca olgun gibi geldi bana birde burnu ? Siz ne dersiniz ? 3 aylık bilezikli 150 tlKizismaya basliyor 4 ay civari gibi guzel kus ne kadar istiyor fiyat
Damizlik icin mi aliyorsunuz fiyat iyi guzel kusYavru diyorsun yani ? Basında ki halkalarla bakınca olgun gibi geldi bana birde burnu ? Siz ne dersiniz ? 3 aylık bilezikli 150 tl
Hayır damızlık için değil zaten yavruDamizlik icin mi aliyorsunuz fiyat iyi guzel kus
Ele aliskin degilse siz alistiracaksaniz biraz yaklasin vahsi ise egitmeniz zor olur buyumus ese atsan olacak kivamda hemen hemenHayır damızlık için değil zaten yavru
Tam ne zmn belli olur peki suan ne kdrlik bilmiyorum da..