Erkeköncelikle herkese günaydın. dün bi kuş aldım dişi diye fakat kafam karıştı çere rengi pembe burun delikleri etrafı beyaz . bu gün geri iade etmeyi düşünüyorum erkek ise. ve yaşınıda merak ediyorum
Erkeköncelikle herkese günaydın. dün bi kuş aldım dişi diye fakat kafam karıştı çere rengi pembe burun delikleri etrafı beyaz . bu gün geri iade etmeyi düşünüyorum erkek ise. ve yaşınıda merak ediyorum
Ek resimde ki kuşun cinsiyeti nedir acaba yardımcı olur musunuz
vay arkadaş oğlum diye sevdik kuşcağızı aylarca
Sizin kuşunuzda dişiEkli dosyayı görüntüle 7786
Benim kuşumun cinsiyeti nedir?
demek ki ondan ısırdı hep beni dişi her yerde dişivay arkadaş oğlum diye sevdik kuşcağızı aylarca
Ben bu işten bişey anlamadım bugün bi kuşcuya gösterdim erkek dediSizin kuşunuzda dişi
Kuşun dişi olduğuna eminim tabi başka kişilerde yorum yapar elbette.Ben bu işten bişey anlamadım bugün bi kuşcuya gösterdim erkek dedi
Kusunuz disi degil erkek bir kus netteşekkür ederim. yalnız salma kafese koydugumda bir kaç kuşla yan yana gelince kafasını aşşağı yukarı oynatmaya başladı ve çok hareketli .
Disi kusunuz net disi bir kusEkli dosyayı görüntüle 7786
Benim kuşumun cinsiyeti nedir?
Kesin dişiBen bu işten bişey anlamadım bugün bi kuşcuya gösterdim erkek dedi
Peki ben bunu nasıl anlayabilirimDisi kusunuz net disi bir kus
Resim net değilMerhaba. Resimde net olarak görünüyor mu bilmiyorum ama muhabbet kuşumun cinsiyeti konusunda fikir verebilir misiniz? burun deliklerinin çevresi beyaz diğer kısımları açık pembemsi. Alırken erkek olduğunu söylediler. Alalı 2 ay oldu eve ve evdekilere alıştı gelip üzerimize konuyor oyun oynuyor bizimle ama çok agresif ısırma huyundan vazgeçiremedim. Dişi olabileceğini düşündüm.
Erkek gibi ama flaş yanıltabilirYerinde durmuyor bir türlü çekemedim net bir fotoğrafını bunlar iş görür umarım
Bana disi gibi geldi kusunuz eger flash yaniltmiyorsa cunku burun delikleri ertafi beyazimsi gibiYerinde durmuyor bir türlü çekemedim net bir fotoğrafını bunlar iş görür umarım
Pardon negibiPeki ben bunu nasıl anlayabilirim
Yani ben dişi olduğunu nasıl anlayabilirim çere fotoğraflarına bakıyorum karşılaştırıyorum ikisi de olabilir gibi geliyor ne üsteki gibi koyu çeresi nede alttaki kadar açık renkPardon negibi