4 aylık var.Sağ olun Aldığım yer dişi demişti sağlık olsun birde yaş tahmininizi soyler misiniz?
4 aylık var.Sağ olun Aldığım yer dişi demişti sağlık olsun birde yaş tahmininizi soyler misiniz?
2-3 aylık dişi almışsın.Merhaba kuşumu dün aldım aldığım yerde 1 aylık ve erkek dediler ama bazıları yalan söyleyebiliyor lütfen ne olduğunu söyler misiniz https://hizliresim.com/fZqPPR
Tamam teşekkür ederim adam demek yalan söylemiş ama acaba buda erkek muhabbet kuşu gibi kolaylıkla konuşabilir mi ona bazı kelimer öğretmek istiyorum zaten erkek almak istememin nedeni onların kolay öğrendiğini duydum.2-3 aylık dişi almışsın.
Erkek
Başka fotoğraflar ekleyin. Jumbo kgibi duruyor
Bir de misket limonumun cinsiyeti için yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ediyorum jumbo dediğiniz pamuğum kesin erkek midir? Dişi bir kuş alayım yanına. Bir de yaşı hakkında tahmininiz var mı? Çok soru sordum kusura bakmayınJumbo veya jumbo kırığı. Çok güzel maşallah.
Misket limonu dişi.
Dişicnisiyeti nedir
Jumbo dişiYardımcı olursanız sevinirim cinsiyet ve ırk konusunda teşekkürler
Peki cinsi ne?
Ekli dosyayı görüntüle 47150
3-4 aylık var. Kuş yerliye göre biraz iri duruyor. Hollanda filan diyorlar.Yaşını da belli oluyorsa söylerseniz sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 47158Ekli dosyayı görüntüle 47159Ekli dosyayı görüntüle 47160
Tamam teşekkür ederim3-4 aylık var. Kuş yerliye göre biraz iri duruyor. Hollanda filan diyorlar.
Erkek. 1 yaş üstü yaşı.Arkadaşlar gri kuş erkek mi dişi mi yeni aldım emin olamadım