Marifethanım
Yeni Üye
Bu güzelliği yolda buldum, yaş ve cinsiyet konusunda yardımcı olurmusunuz.
Son düzenleme:
Gri kanatlı gök mavisi 6 aylık gibiarkadaslar merhaba herkese iyi forumlar.
az once uye oldum hemen bu basliga geldim çünkü minik bebik hakkinda fazla bilgim yok sadece erkek oldugunu tahmin ediyorum. ırkını ve yaşını ogrenebilir miyim acaba
Ekli dosyayı görüntüle 47311
Yerli dişi 1 yaşını geçmişBu güzelliği yolda buldum, yaş ve cinsiyet konusunda yardımcı olurmusunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 47318
cinsiyeti erkek mi biraz beyazlık var gibi emin olamadık dişi kuşun yanına koymayı düşünüyoruz yavru gerçi alışsınlar arkadaş olsunlar diye
hormonal nedenlerle bazı dönemler dişi kuşların cere rengi maviye çalabiliyor 1 ayı geçmez ama bu dönem cere rengi kahverengi olması dişi kızgınlık dönemindeki kuşlara hastır doğru fakat nadiren de olsa erkek kuşların da ceresi kahverengi olabilir hormonal bozulmalar ve testis tümöründen dolayı.Merhaba arkadaşlar
Daha önce bu başlıkta kuşumun cinsiyetine erkek yorumu yapılmıştı. Fakat o zamandan bu güne geçen bir ayda kuşumun cere rengi çok değişti koyu kahverengiye dönüştü. Karakter olarak da dişi olduğundan kuşkulanıyorum. Güncel fotoları koyuyor ve yorumlarınızı bekliyorum...
Kuşumun ırkı nedir?
dişi pakistanBoncuğumun ırkı nedir? bir tane küçüklük fotosu var
tesekkur ederimGri kanatlı gök mavisi 6 aylık gibi
Yerli dişi 1 yaşını geçmiş
Peki Konuşma sansı varmı sizce.Yerli dişi 1 yaşını geçmiş
İkiside mi pakistan?dişi pakistan
dişi kuşlar erkeklere nazaran daha az kelime öğrenir ve yavruyken eğitime başlanması gerekir yani tabiki de 1 veya 2 kelime öğretebilirsiniz ama sabır ve vakit isterPeki Konuşma sansı varmı sizce.
kuş kendi yavrumuz, 40 günlük. dişi olanda 3.5 aylık. teşekkürlerresimler net değil ama gördüğüm kadarıyla erkek bu kuş 1 yaşından küçük, dişi büyükse koymayın yanına dövüp öldürebilir
4-5 aylık dişi.Bu güzelliği yolda buldum, yaş ve cinsiyet konusunda yardımcı olurmusunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 47318
Bu kuş daha yavruluktan yeni çıkmış. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.Yerli dişi 1 yaşını geçmiş
kuşun baş çizgileri oturmuş, benekler tamamen oluşmuş irisler fotoda tam görülmüyor fakat tırnakları da uzun üstelik kuşun kendisi de uzun ve iri bu kuşa 4 aylık denmez sanki levent hocamBu kuş daha yavruluktan yeni çıkmış. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.
Kuş yerli Pakistan değil, emin olmadığınız konu hakkında yorum yapmayınız.dişi pakistan
Diğer arkadaş 1 yaşını geçmiş yazmıştı, küçük olası benim için daha iyi bir durum tabi. Umarım dediğiniz gibidir, sevindim doğrusu.4-5 aylık dişi.