muhammedşevkibas
Yeni Üye
Cinsiyet yaşı kaçtır tahmini? Linkte resim https://hizliresim.com/lBvpLF
fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla kuşunuz dişi hocam.Albinomun cinsiyeti nedir? Fikri olan var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 47023Ekli dosyayı görüntüle 47023
Teşekkür ederimfotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla kuşunuz dişi hocam.
erkek bir bebek maşallah..Cinsiyet yaşı kaçtır tahmini? Linkte resim https://hizliresim.com/lBvpLF
kuşunuz dişi hocam. çiftleşmeye hazır derken kızışmış görünmüyor fakat bu çiftleşmesine engel değildir.Bu kuşumun cinsiyeti nedir ve çiftleşmeye hazır mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 46972
Adrian hocam dişi demiş fakat bana erkek gibi göründü fotoğrafta. burun delikleri etrafında belirgin beyazlık var mı? fotoğraf yanıltabiliyor. bu arada kuşunuz çok güzel maşallah. ben de 11 yaşında kaybettim bir lutinomu, özel bir hayvan..Merhabalar hocam. Lutino cinsi diye hatırlıyorum bu kuşu, yeni aldım yavru diye ve gözleri kırmızı. Cinsiyetini tahmin edemedim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ekli dosyayı görüntüle 46944Ekli dosyayı görüntüle 46944Ekli dosyayı görüntüle 46945
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent hocam dişi demiş benim günahım yok Daha sonra atılan fotoğraflarda burun delikleri beyaz görünüyor bende dişi diyorum :”)Adrian hocam dişi demiş fakat bana erkek gibi göründü fotoğrafta. burun delikleri etrafında belirgin beyazlık var mı? fotoğraf yanıltabiliyor. bu arada kuşunuz çok güzel maşallah. ben de 11 yaşında kaybettim bir lutinomu, özel bir hayvan..
aynen levent hocam yazmış, pardon sonraki fotoğraflara bakmadım bakayım hemenLevent hocam dişi demiş benim günahım yok Daha sonra atılan fotoğraflarda burun delikleri beyaz görünüyor bende dişi diyorum :”)
Yerli yavru. İyi günlerde besleyin.Erkek yavrumuzun ırkı nedir acaba?
Gün ışığında, flaşsız ve net bir fotoğraf çekip paylaşın lütfen.Albinomun cinsiyeti nedir? Fikri olan var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 47023Ekli dosyayı görüntüle 47023
Kuşunuz dişi. Birkaç ay bekleyin. Burnunun kenarları tamamen beyazlaşacak. O zaman çiftleşebilir. Ancak Kızışmasını bekleyin.Bu kuşumun cinsiyeti nedir ve çiftleşmeye hazır mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 46972
Dişi gibi geldi bana, çok tatlı maşallahMerhabalar, bu canın cinsiyeti nedir sizce?
Dişi diyen de çok oluyor erkek diyen de çok oluyor.
Net ne olduğunu anlayamıyoruz
Cinsiyet ve yas tahmini yapar misinizMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
2-3aylık erkek diyorum. Yeniyim amaMerhabalar yaş ve cinsiyet tahmini yapar misiniz?