Merhaba kuşumun cinsiyeti nedir acaba
Erkek.
Merhaba kuşumun cinsiyeti nedir acaba
Beyazlaşacak mı? Kahverengi olmayacak mı? @Levent ACARKuşunuz dişi. Birkaç ay bekleyin. Burnunun kenarları tamamen beyazlaşacak. O zaman çiftleşebilir. Ancak Kızışmasını bekleyin.
Sahiplendiğin kişi ya bilmiyor ya yalan söylüyor.Arkadaşlar bana da bi yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 gün önce bi yavru muhabbet kuşu sahiplendim. Sahiplendiren bana kesin olarak erkek bir kuş olduğunu söyledi hatta bunun üzerine de bayağı bi konuştuk ama ben kesin olarak emin olamadım. Bu tatlı yavrumun cinsiyeti ve ırkı konusunda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Hepinize teşekkür ederim şimdiden.
Önce beyazlaşacak sonra kahve rengi olacak.Beyazlaşacak mı? Kahverengi olmayacak mı? @Levent ACAR
yaklaşIk 10 gündğr ayrı odalardalar birbirlerine ötüyolar falan. Kuş sesi açıyorum iyice hareketlendiriyorumÖnce beyazlaşacak sonra kahve rengi olacak.
Foto gelmemiş hocam.Cinsi ve cinsiyeti hakkinda bilgi almak istiyorum
Foto gelmemiş hocam.
[/QUOTE
Telefondan giriyorum da ustam Yüklemeye çalıştığınız dosya çok büyük yazıyor
Bir karışıklıktır olmuş. Arkadaşım 10 yıldır erkek diye baktığı jakosunun dişi olduğunu yanına bir dişi daha aldığında farketti. Allahtan muhabbetlerde bariz de, sıkıntı olmuyor çok. İlk geldiği andan itibaren belliymiş zaten. Kahverengiye dönmesi ele vermiyor yani. Sağlıklı ömrü olsun inşallah.
Kuşunuz dişi. Kahve rengi çere bunun en büyük kanıtı.
Gerçekten mi, mavi gaga erkek sanıyordum ben
Gerçekten mi, mavi gaga erkek sanıyordum ben