Cinsiyeti nedir kuşunuzun?Arkadaşlar ırkı ve yaşı sizce nedir ?
Cinsiyeti nedir kuşunuzun?Arkadaşlar ırkı ve yaşı sizce nedir ?
Merhabalar, bu canın cinsiyeti nedir sizce?
Dişi diyen de çok oluyor erkek diyen de çok oluyor.
Net ne olduğunu anlayamıyoruz
ErkekMerhabalar kuşumun cinsi ve cinsiyeti hakkında yardımcı olabilecek arkadasım varsa çok sevinirim :
Gün ışığında, flaşsız, net fotoğraf çekip ekleyin.Merhabalar yaş ve cinsiyet tahmini yapar misiniz?
Gün ışığında, flaşsız, net fotoğraf çekip ekleyin.
Erkek
Başka fotoğraflar ekleyin. Jumbo kgibi duruyor
Erkek
Yarın sabah daha net fotograflar çekerim çok teşekkür ediyorumErkek
Kuşunuz dişi kızışma zamanında kahve oluyor dişi kuşlarda cere rengi değişiyor
Kuşunuz dişi kızışma zamanında kahve oluyor dişi kuşlarda cere rengi değişiyor
Evet olabilir neden olmasın kızışma dönemi hemen biten bir dönem mi ki? Bulut Hanım diyeceksiniz bey değil burun delikleri etrafı beyaz, dişi kuş
Evet olabilir neden olmasın kızışma dönemi hemen biten bir dönem mi ki? Bulut Hanım diyeceksiniz bey değil burun delikleri etrafı beyaz, dişi kuş [emoji3531]
Dişi ya da erkek olması mühim değil ki zaten, Bulut her türlü “benim minik kuşum” o da öyle söylüyor. Ha birde yakışıklım ve oğluşum da diyor [emoji28] Ama dediğim gibi erkek kuş belirtileri göstermiyor mu? Dişi kuşların nesnelere bağlandığını hiç duymadım. Bizimkinin sadık yâri bile var... hatta bir kaç tane. Ve eklediğim fotoğraflarda da burnu masmavi, 30 tane kelimeyi uzun soluklu bir şekilde söyleyebiliyor mu dişiler? Bildiğim kadarıyla daha az konuşuyorlar ve kendilerini sevdiriyorlar, bizimki azıcık sevelim şşşşt yapıyor : ) valla şaşkınım : )
yakisikli erkekCinsiyet yaşı kaçtır tahmini? Linkte resim https://hizliresim.com/lBvpLF
Gün ışığında, flaşsız, net fotoğraf çekip ekleyin.
BuyrunGün ışığında, flaşsız, net fotoğraf çekip ekleyin.
ErkekBuyrun
Zeki bir dişi kuşDişi ya da erkek olması mühim değil ki zaten, Bulut her türlü “benim minik kuşum” o da öyle söylüyor. Ha birde yakışıklım ve oğluşum da diyor [emoji28] Ama dediğim gibi erkek kuş belirtileri göstermiyor mu? Dişi kuşların nesnelere bağlandığını hiç duymadım. Bizimkinin sadık yâri bile var... hatta bir kaç tane. Ve eklediğim fotoğraflarda da burnu masmavi, 30 tane kelimeyi uzun soluklu bir şekilde söyleyebiliyor mu dişiler? Bildiğim kadarıyla daha az konuşuyorlar ve kendilerini sevdiriyorlar, bizimki azıcık sevelim şşşşt yapıyor : ) valla şaşkınım : )
Sağ olun Aldığım yer dişi demişti sağlık olsun birde yaş tahmininizi soyler misiniz?