Çok büyük durmuyor genç yetişkin ve dişi kuşSelamlar herkese , yaş ve cinsiyet öğrenebilir miyim mümkünse ?
Teşekkür ederim. Bana geleli 3-4 ay oldu. Bir arkadaş bakamamış ve ben sahiplendim. Fakat kuş ne yaşadıysa orada acayip korkuyor. Bir türlü alışamadı, yavaş yavaş elimi kafese sokuyorum , fakat ele gelmiyor henüz. Alışsın diye 2-3 ay hiç kafese bile dokunmadım , ama yine de çok korkak kuş.Çok büyük durmuyor genç yetişkin ve dişi kuş
Şu an tüyde görünüyor o da biraz onu agresifleştirir ve yorar. Güzel bakarsanız tüylerinin parlaklığından bile kendine geldiğini anlarsınız. Forumu biraz tararsanız faydalı olacaktır. Plastik tünek yerine ahşap tünek kullanarak başlayabilirsiniz.Teşekkür ederim. Bana geleli 3-4 ay oldu. Bir arkadaş bakamamış ve ben sahiplendim. Fakat kuş ne yaşadıysa orada acayip korkuyor. Bir türlü alışamadı, yavaş yavaş elimi kafese sokuyorum , fakat ele gelmiyor henüz. Alışsın diye 2-3 ay hiç kafese bile dokunmadım , ama yine de çok korkak kuş.
İkinci fotoğrafdaki dişi. İlk fotoğrafdakinin ceresi görünmüyor başka fotografını yükleyin öyle bakalımMerhabalar, 2 tane kuşum var cinsiyetlerini merak ediyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Bize dendiğine göre ikisi de yavru ve ilk fotoğraftaki erkek,diğeri dişi.
Kuşlarımın durumu hakkındaki düşünceniz nedir?
Dişi, maşallah
bazen birbirleriyle kavga ediyorlar, iki dişinin anlaşması zor mu olur? değiştirmeli miyim sizce?Dişi, maşallah
Evet bir tık zordur. Henüz yeni aldıysanız size alışmamışsalar değiştirebilirsiniz. Siz bilirsinizbazen birbirleriyle kavga ediyorlar, iki dişinin anlaşması zor mu olur? değiştirmeli miyim sizce?
Erkek kuş. Ceresinin üstü mavileşmeye başlamış kızgınlık döneminde rengi koyu laciverte döner.Ekli dosyayı görüntüle 66858kuşum dişi mi erkek mi yardımcı olursan sevinirim eş alacağım kendisine kızgınlık dönemine gelmiş midir
Irkını bilmiyorum ama erkek ve 2,5-3 aylık civarında.Kuşumu yeni sahiplendim yaşı cinsiyeti ve ırkı hakkında bilgi verebilir misiniz
Teşekkür ederimErkek kuş. Ceresinin üstü mavileşmeye başlamış kızgınlık döneminde rengi koyu laciverte döner.
Başka fotoğraflar ekleyin. Dişiye benziyor.
Kafası sarı olan birincisi erkek, ikincisi dişiBugün çift yavru muhabbet kuşu aldım cinsiyetlerini ve yaşlarını öğrenebilir miyim acaba mümkünse
Başka fotoğraflar ekleyin. Dişiye benziyor.