@Merve Rica etsem bakabilir misinEkli dosyayı görüntüle 66871Ekli dosyayı görüntüle 66872Cinsiyeti ve yaş tahmini öğrenebilir miyim? (Kafesi yeni aldık boyutu çok büyük olduğu için eski tahta tünek bu kafese uymadı büyük boy zor bulduk geliyor yolda)
Dişi galiba.
Arada ceresi maviye dönüyor fakat açık bir mavi. Ben de bir türlü anlayamadım. Erkek dedi aldığım yer fakat konuşturma eğitimleri başarısız. Yarım yamalak iki kelime öğrendi. Onları da sürekli söylemiyor. Bir de bu burnunun üstündeki tüyler neden sarardı acaba bir fikri olan var mıdır? Tüy dökümünden sonra sarı kaldı.
Gözlerinde gri halka yoksa henüz 4-5 aylık yavruya benziyor. Dişi.Ekli dosyayı görüntüle 66871Ekli dosyayı görüntüle 66872Cinsiyeti ve yaş tahmini öğrenebilir miyim? (Kafesi yeni aldık boyutu çok büyük olduğu için eski tahta tünek bu kafese uymadı büyük boy zor bulduk geliyor yolda)
Net dişi kuş maşallah.Ekli dosyayı görüntüle 66871Ekli dosyayı görüntüle 66872Cinsiyeti ve yaş tahmini öğrenebilir miyim? (Kafesi yeni aldık boyutu çok büyük olduğu için eski tahta tünek bu kafese uymadı büyük boy zor bulduk geliyor yolda)
Dişi kuş maşallahMerhabalar. Erkek diye aldık ama başka bir erkek muhabbet kuşu görünce şüpheye düştüm. Cinsiyet konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkürler.Dişi kuş maşallah
Ben dişi gördüm maşallah. Tünekleri ağaç dalları toplayın değişik kalınlıklarda en sağlıklısı bu şekilde. Kuşlar malum yaşamının %90 tuneyerek geçirirler geçirirler. Sabit kalınlıkta tünek ayağı yorar kramp oludur. Farklı çaplı oluşu kuşun ayağına antreman gibi gelir. Kendi zaten keşfettiğinde istedigi kalınlıklı bölgede tünerler. Ben yıllardır ağaç dalları koyuyorum. Kabuklarını tamamen soyuyorlat gaga bakımı be tazeyken de daldaki enzimlerden faydalanmış oluyorlar. Zaman sonra yenilerini koyuyorum. Özellikle söğüt ağacı dalları çok sağlıklıEkli dosyayı görüntüle 66871Ekli dosyayı görüntüle 66872Cinsiyeti ve yaş tahmini öğrenebilir miyim? (Kafesi yeni aldık boyutu çok büyük olduğu için eski tahta tünek bu kafese uymadı büyük boy zor bulduk geliyor yolda)
Bu kuş resesif gözlerinde halka oluşmazGözlerinde gri halka yoksa henüz 4-5 aylık yavruya benziyor. Dişi.
Opaline lerde kafa çizgileri kalıcı olabiliyor buda yas konusunda yaniltabiliyor.ama kuşunuz kesin yaşında . maşallahSelamlar herkese , yaş ve cinsiyet öğrenebilir miyim mümkünse ?
6 8 ay civarı erkek maşallah
resesif ne oluyor acabaBu kuş resesif gözlerinde halka oluşmaz
Resesif nedir onu da açıklasanız. Albino mu demek istediniz?Bu kuş resesif gözlerinde halka oluşmaz
Evet dişi maşallahDişi diye aldim ama bi bakar misiniz dişi mi ben pek anlamiyorumda
Teşekkür ederim yorum içinEvet dişi maşallah