Bir tane fotoğraf atsaydınız daha emin olurdumEkli dosyayı görüntüle 66916arkadaşlar tam emin olun diye iki resim koydum, sizce kuşumun cinsiyeti nedir? 2 aylık şu an
Erkek görünüyor maşallah
Bir tane fotoğraf atsaydınız daha emin olurdumEkli dosyayı görüntüle 66916arkadaşlar tam emin olun diye iki resim koydum, sizce kuşumun cinsiyeti nedir? 2 aylık şu an
ahahaha teşekkür ederim erkek diye almıştım yanılmadımBir tane fotoğraf atsaydınız daha emin olurdum
Erkek görünüyor maşallah
Kuşunuz Çok güzelmişMerhabalar, cinsiyeti nedir
ikisinin de cereleri görünür şekilde çekebilir misiniz?İki yavru kuşum, cinsiyetleri nedir öğrenebilir miyim?
Flaşsız ve ışık yanıltmadan, cereleri net görünecek şekilde tekrar atmalısınızİki yavru kuşum, cinsiyetleri nedir öğrenebilir miyim?
Dişi kuş maşallah
Disi kusuma annem es aldi erkek diye vermisler . Bana disi gibi geldi ? Sizce cinsiyeti nedirMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Flaşsız ve ışık yanıltmadan, cereleri net görünecek şekilde tekrar atmalısınız
Dişi kuş maşallah
Yeşil yavru dişi.Yavru muhabbet kuşlarimin cinsiyeti hakkında net bi bilgi verecek olan var mi
%90 erkek. Gün ışığında flaşsız fotoğraf çekmelisiniz.Kuşumun cinsiyeti nedir henüz yavru
Teşekkür ederim. Yarın tekrar fotoğraf çekip gönderirim.%90 erkek. Gün ışığında flaşsız fotoğraf çekmelisiniz.
İkiside mi dişi hocam?@AlpeResuLL birkaç fotoğraf daha ekler misin emin olmak için?
%90 dişi bence.
Yeşil yavru dişi.
Mavi yavruluktan çıkmış erkek
Bir yere daha yazmıştım mavi olanı için yüzde yüz dişi dediler bi türlü kestiremiyorum yaa
Teşekkür ederim. Yarın tekrar fotoğraf çekip gönderirim.