Fotoğrafta var olan tüm kuşlar dişisarı olanın yanina mavi kuşumu erkek diye almıştım şimdi emin olamıyorum fikrinizi heyecanla bekliyorum
Fotoğrafta var olan tüm kuşlar dişisarı olanın yanina mavi kuşumu erkek diye almıştım şimdi emin olamıyorum fikrinizi heyecanla bekliyorum
Kıskançlıklar olabilir. Ama kesin değil. Dişilerden birini erkek ile değiştirin ya da iki ayrı erkek alın.gerçekten şaşkınım mavi kuşum malesef uçamıyorda tek kanadi daha az gelismis deniyor ama kagesten uzaklasamiyor bile. peki bem bir erkek kuş almak istiyorum bu iki disi ve bir erkegin birlikte olmaları onlar için sorun yaratir mi yani aralarinda kavgalar olur mu kusları üçleyecegim öneriniz nedir acaba ilginiz için ayıca tesekkurler Merve Hanım
İkisi de dişiYesıl erkek gibi ama beyazı anlamadım
Bana yesil erkek beyaz dişi diye verdiler yavru dediler amaİkisi de dişi
Ben ikisini de dişi görüyorum. Yeşilliyi yakından atın tekrar bakayım.
Beyaz olanı dişi mi peki ırkları yasları dişi erkek diye aldım şimdi ikisininde dişi oldugunu ögrenmem sasırttı ikisinede en iyi sekilde bakacagımBurun delikleri etrafını beyaz görüyorum dolayısıyla ben dişi olduğunu düşünüyorum. Diğer kuş çok daha net dişi
Evet beyaz çok net dişi. Ve maşallah çok güzel. Irkını bilemiyorum ama diğeri yerli yeşil kuş. Değiştirme imkanınız varsa size alışmadan yeşilliyi değiştirin istersenizBeyaz olanı dişi mi peki ırkları yasları dişi erkek diye aldım şimdi ikisininde dişi oldugunu ögrenmem sasırttı ikisinede en iyi sekilde bakacagım
Teşekkür ederim . 2 kızım oldu öyleyse candostlarımı asla degiştiremem ilerde belki bir erkek alırım artıkEvet beyaz çok net dişi. Ve maşallah çok güzel. Irkını bilemiyorum ama diğeri yerli yeşil kuş. Değiştirme imkanınız varsa size alışmadan yeşilliyi değiştirin isterseniz
Fotoğraf olur ya yanıltıcı olabilir, birde insanız hata payımız olur. İçiniz rahat etsin diye başkalarına da sorun. Ama benim fikrim dişi olduğu yönünde.Teşekkür ederim . 2 kızım oldu öyleyse candostlarımı asla degiştiremem ilerde belki bir erkek alırım artık
Alırken bana yavru ikiside bi dişi bi erkek dediler bende ilerde yavrularlar bunlar dedim evet yuvalıkdaFotoğraf olur ya yanıltıcı olabilir, birde insanız hata payımız olur. İçiniz rahat etsin diye başkalarına da sorun. Ama benim fikrim dişi olduğu yönünde.
Şanslı kuşlarmış belli oldu şimdiden
Rica ederim.
Fotoğraf olur ya yanıltıcı olabilir, birde insanız hata payımız olur. İçiniz rahat etsin diye başkalarına da sorun. Ama benim fikrim dişi olduğu yönünde.
Şanslı kuşlarmış belli oldu şimdiden
Rica ederim.
İkisi de dişi. Biraz bakımsız kalmışlar.Alırken bana yavru ikiside bi dişi bi erkek dediler bende ilerde yavrularlar bunlar dedim evet yuvalıkda
Hocam alalı 2 hafta oldu düzenli kafes temizligi yapıyorum haftada 2 defa birde gervit aldım haftada bir suluga 5 damla atıyorum 100 cm lik kafes aldım kapıları hep acık sulukları günlük tazeliyorum yeniyim daha iyi olmaları için tavsiye bekliyorumİkisi de dişi. Biraz bakımsız kalmışlar.
Sorun sende değil o zaman geldikleri yerde. 2 haftada toparlamaz o tüyler. Birkaç ay gerek.Hocam alalı 2 hafta oldu düzenli kafes temizligi yapıyorum haftada 2 defa birde gervit aldım haftada bir suluga 5 damla atıyorum 100 cm lik kafes aldım kapıları hep acık sulukları günlük tazeliyorum yeniyim daha iyi olmaları için tavsiye bekliyorum
İkiside dişiyse erkek de alayım yanlarınaSorun sende değil o zaman geldikleri yerde. 2 haftada toparlamaz o tüyler. Birkaç ay gerek.