Müjde 9 ay Sonra Kuşlarım Çiftleşti-Foruma Teşekkürler

valla bidaha görmedim :D dün zaten misafir vardı pek bakamadım ama dün dişi kendini kabartmış inek gibi oturuyordu tünekte erkek kur yapıyordu habire. çiftleştilerse de görmedim yani. hadi sende rahatla da sıra banada gelir inşallah.
Hadi inşallah yumurtlarda sıra sana gelir birazda sen stres yap :):):)

amin inşallah... renan sen nereden? il ilçe? stres yapacağımı sanmıyorum ben yaa :D ama çok aşırı sevineceğim kesin :D

amin inşallah... renan sen nereden? il ilçe? stres yapacağımı sanmıyorum ben yaa :D ama çok aşırı sevineceğim kesin :D
hahahaha zorla cıflesdır kesın yumurta alırsın :D :D olurmu ole sey akısına bırak zaten cıftlesmısler sen yokkende cıftlesıordur onlar merak edme :D

nasıl etmeyim yaaa nasıl? çıldırıcam artık :D çiftleşsinler... ilk yumurtayı göreyim ozaman rahatlıycam :D

valla bidaha görmedim :D dün zaten misafir vardı pek bakamadım ama dün dişi kendini kabartmış inek gibi oturuyordu tünekte erkek kur yapıyordu habire. çiftleştilerse de görmedim yani. hadi sende rahatla da sıra banada gelir inşallah.
Bende stres yapmam diyodumda hicte bile illaki stres oluyo ben bursa inegöl ilcesindenim aslen bulgaristan göcmeniyim yas 35 eliyim üc tane çoçuğum var ellerinizden öper

bende bursalıyım ben burda doğdum ama bende bulgaristan göçmeniyim :D şumnu (shumen) istanbulda anadolu yakasında maltepe oturuyorum. yaş 35 henüz çocuk düşünmedik :D kısmetse yakında düşünücez(1seneiçince). ev aldık biraz borcumuz vardı şükür bitti. sıra velede geldi :D
allah evlatlarınızı bağışlasın bizde gözlerinden öperiz

nasıl etmeyim yaaa nasıl? çıldırıcam artık :D çiftleşsinler... ilk yumurtayı göreyim ozaman rahatlıycam :D
hahahaha bende cıft aldım jumbonun dısısını deısdırıcem takas yada sahıplendırıp yenısını alıcam dısı erkegı dowuor nası es ler anlamadm en ıısı deısmek

Bende stres yapmam diyodumda hicte bile illaki stres oluyo ben bursa inegöl ilcesindenim aslen bulgaristan göcmeniyim yas 35 eliyim üc tane çoçuğum var ellerinizden öper
Masallah benımde bır kızım var 4 yasında benım yas 27 :)

Özer benim adım yaa :D Şakircan Şenşakrak yazdım eşim bulmasın beni forumda diye. googleye yazınca adını soyadını çıkıyo çünkü :D daha önce başka bir forumda bi haltlar karıştırmıştım da bana forum morum yasak :D haklı kadın :D o yuzden evden girmiyom hiç :D
biryerde okumuştum kolay kolay kimse paraya çok sıkışmadıkça üreyen kuşunu satmaz diye. seni kandırdımı acaba aldığın eleman eşler aha buda yavruları diye?

Özer benim adım yaa :D Şakircan Şenşakrak yazdım eşim bulmasın beni forumda diye. googleye yazınca adını soyadını çıkıyo çünkü :D daha önce başka bir forumda bi haltlar karıştırmıştım da bana forum morum yasak :D haklı kadın :D o yuzden evden girmiyom hiç :D
biryerde okumuştum kolay kolay kimse paraya çok sıkışmadıkça üreyen kuşunu satmaz diye. seni kandırdımı acaba aldığın eleman eşler aha buda yavruları diye?
Yahu özer kardeş nasıl kekledin beni alcan olsun e sen kendin kaşınmısın ne işin var ince işlerle yapma kardeşim sakat işler :):):)

valla bılmıorum konusuorum sua nesler emınım ama ıstersen deıs dısıyı dedı daha hıc bırbılerını kasıdıklarını yem kusduklarını gormedm tek tunek koydum yan yanalar ama bırbılerı ıle ılgılenmıorlar bazen gaga atıorlar bırbırlerını kacıorlar yanlarından napcamı bılemedım sımdı dısıyı deısıcem en ıısı yanına orjın jumbo bır dısı alıcam veya tepelı mantolu falan ıı bır cıns kus alıcam ama paramı haram eddım ona kımseye guvenılmıor bu devırde

valla bılmıorum konusuorum sua nesler emınım ama ıstersen deıs dısıyı dedı daha hıc bırbılerını kasıdıklarını yem kusduklarını gormedm tek tunek koydum yan yanalar ama bırbılerı ıle ılgılenmıorlar bazen gaga atıorlar bırbırlerını kacıorlar yanlarından napcamı bılemedım sımdı dısıyı deısıcem en ıısı yanına orjın jumbo bır dısı alıcam veya tepelı mantolu falan ıı bır cıns kus alıcam ama paramı haram eddım ona kımseye guvenılmıor bu devırde
Üretim yapan arkadşın olsa hic bu şekil sorun yaşanmaz bana sorarsan değiştir anlaşamıyorsa

Üretim yapan arkadşın olsa hic bu şekil sorun yaşanmaz bana sorarsan değiştir anlaşamıyorsa
deısıcem kusu pek anlasamıorlar yanına ıı bır dısı alım erkek co kkızgın dısı erkegı ıstemıor bellı ama haram olsun serefsız cok bu memlekette bıdada guvenmem gıder petshopdan alırım da ii en azından pet shopcu tanıdıgım var 1kez olsun yanlısı olmadı

bide ayağıma kadar getiriyor üstüne yavruluğuda hediye ediyor diye artistlik yapıyordun dün :D sana fıstık gibi harbi eş kuş bulmuştum :D albino-lutine çift :D

bide ayağıma kadar getiriyor üstüne yavruluğuda hediye ediyor diye artistlik yapıyordun dün :D sana fıstık gibi harbi eş kuş bulmuştum :D albino-lutine çift :D
ama gıtme sansım yokdu napım yalcak bısı yok dısıyı deısdırcem kafes olsa fazla sımdı yenı dısı getırırdım kafes yok bunu satıp ole alıcam mecbur bela okumak ıkstemıorum ama hak edıorlar yaw

belkide yer değişikliğinden birbirlerine soğuk davranıyorlardır? hemen celallenme yahu :D
napım beklımmı deısımmı bılemedım acelemı edıorum bılemedm 1 ay beklıyeyım ben anlasamazlarsa yıne dısıyı deısırım ozaman en ıısı bu .s ne guzelde alısdım hemen kusa yabanı dıldı ele gelıordu sevıordum rahat rahat ınsallah esdırler 1 aya gorurumde deısmek zorunda kalmam :/

Geri