Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
acaip uykum geldi yaaa zor açık tutuyorum gözlerimi. azcık kestirmek için fırsat kollayayım ben ... nasıl olacaksa...
sen evdemısın ısdemıacaip uykum geldi yaaa zor açık tutuyorum gözlerimi. azcık kestirmek için fırsat kollayayım ben ... nasıl olacaksa...
sende ızın al benım gıbı 2 gun ust uste sonra kovarlar senı benı kovacaklar yakında bak bı dıyet programı buldum assa yazıomişteyim. masam da kabak gibi ortada. ama gözlerim kapanıyor. çalışıyor gibi görünüp azcık gözlerimi dinlendirmem şekerleme yapmam gerekiyor :S
kus ıcın demedımkı abı dedım muhım bır ısım var bugunluk ızın alabılırmıyım dedım cok onemlı ne dıe sordu zaten tanıdık bende dedım bı banka ısım vardı bugun kesın halletmem lazım tmm dedıkuş için nasıl izin alınabilirki? sen ne diyorsun alırken:?
e yanı adam der cık ısden kusla ılgılen ozaman yem ısı cumartesıye kaldı cumartesı gıder sade yem alırım elma sırkesı verıcem yarından ıtıbarende bakalım 1 1 bucuk aya yaglanma azalır heralde belkı bıter ugrascaz bıraz napalım saglıklar ıcınkuş için denmez zaten
n2gündür yatıyoruz iş yok. anasını satayım akşama doğru 2 günlük iş oldu ayar oldum ya. iyiki 2 dakika gözlerimi dinlendireyim dedim... burnumdan geldi
Günaydın nasıl gidiyo devammı ciftleşiyolarmı benim dişi yumurtlamak üzere tüm günü yuvada geciriyo bakalım bekliyom ömer gibi nöbet tutuyo vallahi ya ilk yumurtayı bi braksa rahatlıcamgünaydın arkadaşlar
gunaydın herkeze ya ben demısdım ınsan heycan yapıo beklıo benle dalga gecıordunuz bıde hadı bakalım hayırlı olsun sımdıden MAsallahGünaydın nasıl gidiyo devammı ciftleşiyolarmı benim dişi yumurtlamak üzere tüm günü yuvada geciriyo bakalım bekliyom ömer gibi nöbet tutuyo vallahi ya ilk yumurtayı bi braksa rahatlıcam
Senin dişi ilk yumurtayı brakca zaman sürekli yuvalıkta mı zaman geciriyodu daha doğrusu yurtlayacanı nasıl anlaşılırgunaydın herkeze ya ben demısdım ınsan heycan yapıo beklıo benle dalga gecıordunuz bıde hadı bakalım hayırlı olsun sımdıden MAsallah
sımdı ilk yumurtlamaya 6 gun kala devamlı yavrulukdaydı cok nadır cıkıordu bole ses olursa bakarsam falan onun harıcı hep yavrulukdaydı ıcınde yatmaya basladıgı 5 6 gun den sonra ılk yumurta geldı yumurta oldunuda popodakı sıslık kuyrukda atma dıskıda bıraz buyume kanatda hafıf dusmeden anladım yumurtlamadan once dıskısı cok buyumuor normalden bıraz buyuyor ılk yumurta oldukdan sonra cok fazla buyuyor onları takıp edSenin dişi ilk yumurtayı brakca zaman sürekli yuvalıkta mı zaman geciriyodu daha doğrusu yurtlayacanı nasıl anlaşılır
Dışkı normalin iki misli yapıyo belkide üc misli yani 4-5 güne yumurtalar heraldesımdı ilk yumurtlamaya 6 gun kala devamlı yavrulukdaydı cok nadır cıkıordu bole ses olursa bakarsam falan onun harıcı hep yavrulukdaydı ıcınde yatmaya basladıgı 5 6 gun den sonra ılk yumurta geldı yumurta oldunuda popodakı sıslık kuyrukda atma dıskıda bıraz buyume kanatda hafıf dusmeden anladım yumurtlamadan once dıskısı cok buyumuor normalden bıraz buyuyor ılk yumurta oldukdan sonra cok fazla buyuyor onları takıp ed
valla bidaha görmedim dün zaten misafir vardı pek bakamadım ama dün dişi kendini kabartmış inek gibi oturuyordu tünekte erkek kur yapıyordu habire. çiftleştilerse de görmedim yani. hadi sende rahatla da sıra banada gelir inşallah.Günaydın nasıl gidiyo devammı ciftleşiyolarmı benim dişi yumurtlamak üzere tüm günü yuvada geciriyo bakalım bekliyom ömer gibi nöbet tutuyo vallahi ya ilk yumurtayı bi braksa rahatlıcam
ozaman evet okadar buyumusse bugun yarın yaparDışkı normalin iki misli yapıyo belkide üc misli yani 4-5 güne yumurtalar heralde
hadı ınsallah sende al yumurtada artık bende rahatlıcam senın kuslarda takılıo sonra kafamavalla bidaha görmedim dün zaten misafir vardı pek bakamadım ama dün dişi kendini kabartmış inek gibi oturuyordu tünekte erkek kur yapıyordu habire. çiftleştilerse de görmedim yani. hadi sende rahatla da sıra banada gelir inşallah.