Müjde 9 ay Sonra Kuşlarım Çiftleşti-Foruma Teşekkürler

kardesım hayırlı olsun cok cok sevındım ben sana demısdım dımı bugun yarın dıe :D benım de mujdelı bı haberım var bır cıftım de daha yumurta var kanat dusdu kuyruk atıor 15 20 gune yumurtlar gıbı gelıo bana popo sısmeye baslıor bırde 5 bucuk aylık cıftım dun aksam odaya gırdımde cıftlesıorlardı suphe edıordum zaten yumurta var dıe kusda kuyrugu atıordu kanatları dusmusdu yuvaya ılgılıydı sanırım oda yumurtlıcak dun tam beceremedıler cıftlesmeyı benden oturu ama demekkı ben yokkende yapıorlar ama o mujdemı tam emın dılım kucuk oldu ıcın bukadar hızlı olcaklarını tahmın edmemısdım dısı kızısdı burnu kahve rengıye dondu daha bebek ama bebek yapacak ıse bak ya :D

kardesım hayırlı olsun cok cok sevındım ben sana demısdım dımı bugun yarın dıe :D benım de mujdelı bı haberım var kusumun 4 yumurtadan 3 dolu 5cıyıde bugun yapar gıbıme gelıo bırde bır cıftım de daha yumurta var kanat dusdu kuyruk atıor 15 20 gune yumurtlar gıbı gelıo bana popo sısmeye baslıor bırde 5 bucuk aylık cıftım dun aksam odaya gırdımde cıftlesıorlardı suphe edıordum zaten yumurta var dıe kusda kuyrugu atıordu kanatları dusmusdu yuvaya ılgılıydı sanırım oda yumurtlıcak dun tam beceremedıler cıftlesmeyı benden oturu ama demekkı ben yokkende yapıorlar ama o mujdemı tam emın dılım kucuk oldu ıcın bukadar hızlı olcaklarını tahmın edmemısdım dısı kızısdı burnu kahve rengıye dondu daha bebek ama bebek yapacak ıse bak ya :D

kardesım hayırlı olsun cok cok sevındım ben sana demısdım dımı bugun yarın dıe :D benım de mujdelı bı haberım var kusumun 4 yumurtadan 3 dolu 5cıyıde bugun yapar gıbıme gelıo bırde bır cıftım de daha yumurta var kanat dusdu kuyruk atıor 15 20 gune yumurtlar gıbı gelıo bana popo sısmeye baslıor bırde 5 bucuk aylık cıftım dun aksam odaya gırdımde cıftlesıorlardı suphe edıordum zaten yumurta var dıe kusda kuyrugu atıordu kanatları dusmusdu yuvaya ılgılıydı sanırım oda yumurtlıcak dun tam beceremedıler cıftlesmeyı benden oturu ama demekkı ben yokkende yapıorlar ama o mujdemı tam emın dılım kucuk oldu ıcın bukadar hızlı olcaklarını tahmın edmemısdım dısı kızısdı burnu kahve rengıye dondu daha bebek ama bebek yapacak ıse bak ya :D
6 aylık olmuş üreyebilirler şimdiden hayırlı olsun kardeşim onlarında yumurtalarını görürüz.

6 aylık olmuş üreyebilirler şimdiden hayırlı olsun kardeşim onlarında yumurtalarını görürüz.
valla ben pek ıstemıordum ufaklar ama yaparsada engel olmıcam bakalım hayırlısı olur ınsallah saol kardesım :D

Maşallah arkadaşlar burası çiftleşen kuşlar sayfası olmuş:) Benim kuşlar kartlaşacak hala çiftleşme yumurta yok. Dişi 13 erkek 16 aylık oldu. Sanırım artık dişimiz de kızışmış, yuvalığa da girip çıkıyor. Daha önce de bu süreçleri yaşadık ama yer değişikliği, benim zaman zaman 1 ay–2ay kuşlardan uzak kalmam sebebiyle ilgisizlikten olacak, sürecin sonunu getiremedik. Bu aşamadan sonra ne yapmam gerek, tavsiyeniz var mı?
E6C10992-469E-4E6F-B383-834FD8B8463B.jpeg

Maşallah arkadaşlar burası çiftleşen kuşlar sayfası olmuş:) Benim kuşlar kartlaşacak hala çiftleşme yumurta yok. Dişi 13 erkek 16 aylık oldu. Sanırım artık dişimiz de kızışmış, yuvalığa da girip çıkıyor. Daha önce de bu süreçleri yaşadık ama yer değişikliği, benim zaman zaman 1 ay–2ay kuşlardan uzak kalmam sebebiyle ilgisizlikten olacak, sürecin sonunu getiremedik. Bu aşamadan sonra ne yapmam gerek, tavsiyeniz var mı?Ekli dosyayı görüntüle 16564
guzel haber yuvayla ılgılenmesı ben kendı yapdıgımdan ornek verıcem ben ılk basda hata edıp kusları yanımda tuttum sonrasında bos odaya aldım 15 gunun ardında ılk yumurta geldı dısım kızısmısdı sadece yem su ıcın odaya gırıordum ve bırde aksamları yarım saat kadar ızlıordum kuslarımı uzakdan bu sekılde yaparsanız verım alırsınız yanlız odanız aydınlık olsun ve ısıgı gece 1 e kadar acık tutmanız ıı olucakdır sonrasındada gece lambası yakarsanız cok ıı olur guzel hobıler dılerım

evet erkegımın resmını cekdım daha net :) dısıde deısdırıcegım onuda koyuyım :)

Ekli dosyalar

• 23757588_1756650841305772_1707338904_o.jpg
    23757588_1756650841305772_1707338904_o.jpg
    217.1 KB · Görüntüleme: 27
  • 23757958_1756650887972434_480614224_o.jpg
    23757958_1756650887972434_480614224_o.jpg
    199.5 KB · Görüntüleme: 24
  • 23757828_1756650711305785_912350245_o.jpg
    23757828_1756650711305785_912350245_o.jpg
    211.4 KB · Görüntüleme: 25
  • 23558128_1756650864639103_942623386_o.jpg
    23558128_1756650864639103_942623386_o.jpg
    205.1 KB · Görüntüleme: 27
evet erkegımın resmını cekdım daha net :) dısıde deısdırıcegım onuda koyuyım :)
Erkek dediğin böyle olur maşallah anlaşamıyorsa dişiyi değiştir fazla zaman kaybetme kardeşim eğer ki kendi seçerse eşini daha iyi olur imkanın da var zanndersem senin erkeği sal kendi seçsin eşini.

Erkek dediğin böyle olur maşallah anlaşamıyorsa dişiyi değiştir fazla zaman kaybetme kardeşim eğer ki kendi seçerse eşini daha iyi olur imkanın da var zanndersem senin erkeği sal kendi seçsin eşini.
saol kardesım aynen ole yapcam esını kendı secsın ben lutıno dısı almayı dusunuorum belkı kırmızı goz jumbo yavru falan verır kırmada olsa guzel olur :D bakalım kısmet pasam hangısını secerse :D

saol kardesım aynen ole yapcam esını kendı secsın ben lutıno dısı almayı dusunuorum belkı kırmızı goz jumbo yavru falan verır kırmada olsa guzel olur :D bakalım kısmet pasam hangısını secerse :D
daha doğrusu hangi dişi senin erkeye secerse olur bu iş :) he birde sen yumurtaları nasıl işaretliyon ne tür bir kalem kullanıyon kadeşim.

daha doğrusu hangi dişi senin erkeye secerse olur bu iş :) he birde sen yumurtaları nasıl işaretliyon ne tür bir kalem kullanıyon kadeşim.
Aynen bakalım yeni gelin adayı kim olcak :D ben numaralamadim kardesim flash ile bugun bakdim 1yumurta bos 2.yumurtada catladigi icin bozulmus 3 ve 4 . Yumurta dolu bakdigimda gelisimine gore hangisi once gelmis ole anladım 5.yumurtada hala gelmedi bekliorum yumurta varda benim dışı düzensiz yumurtluyor nedense bakalım kendi hallerine bıraktım artık :)

Aynen bakalım yeni gelin adayı kim olcak :D ben numaralamadim kardesim flash ile bugun bakdim 1yumurta bos 2.yumurtada catladigi icin bozulmus 3 ve 4 . Yumurta dolu bakdigimda gelisimine gore hangisi once gelmis ole anladım 5.yumurtada hala gelmedi bekliorum yumurta varda benim dışı düzensiz yumurtluyor nedense bakalım kendi hallerine bıraktım artık :)
Eyvah nasıl çatlamış ikinci yumurta dostum vallahi üzüldüm şimdi

ben geldimmmm
oooo ne çok mesaj birikmiş tek tek okuyayım hemen :)

guzel haber yuvayla ılgılenmesı ben kendı yapdıgımdan ornek verıcem ben ılk basda hata edıp kusları yanımda tuttum sonrasında bos odaya aldım 15 gunun ardında ılk yumurta geldı dısım kızısmısdı sadece yem su ıcın odaya gırıordum ve bırde aksamları yarım saat kadar ızlıordum kuslarımı uzakdan bu sekılde yaparsanız verım alırsınız yanlız odanız aydınlık olsun ve ısıgı gece 1 e kadar acık tutmanız ıı olucakdır sonrasındada gece lambası yakarsanız cok ıı olur guzel hobıler dılerım

elektrik parası dayanmacak ama bizim kuşlara :(

Eyvah nasıl çatlamış ikinci yumurta dostum vallahi üzüldüm şimdi
Valla bılmıom ki bakdım 3 gün önce çizgi şeklinde çatlamış dı anne kırmış olsa parçalar yada yuvadan atardı nası oldunu anlamadım hala yatıyor o yumurtaya da :/

Geri