Müjde 9 ay Sonra Kuşlarım Çiftleşti-Foruma Teşekkürler

sen işe gitme, kuş peşinde koş :D negüzel memleket ya
2gündür de kuşlara bakıcam diye erken çıkıyosun :D sizin orda iş varmı ya bende geleyim çalışmaya :D

burdan yaz hatlar karışıyor :D

senın dısının gogus kısmı nekadar sıs cokmu hafıfmı
var gıbı duruo benım dısının gogusude aynı bole nette bısı buldum bunu uygulayalım
yağlı muhabbet kuşlarına diyet uygulamak ve beslenme alışkanlıklarını değiştirmek gerekir. Eğer mama veriyorsanız, (üreme dönemi dışında) mama vermeyin. Yem olarak, muhabbet kuşu yemleri arasında yağ oranı en düşük olan darı, yağlı kuşlar için ana yemek olmalıdır. Darı dışında başka tohum vermeyin. İçme sularına da, 100 ml (ideal suluk) için 5-6 damla elma sirkesi ekleyin ve suları günlük tazeleyin. Elma sirkesi metabolizmayı hızlandırarak, kuşların hızlı şekilde yağ yakmasını sağlayacaktır.

haha :D doğru :D bakalım ben neredeyse hiç uçurmuyorum haftada 1 belki... her akşam olmasa da 2 günde bir de uçurayım ben... artı dediğini yapayım

haha :D doğru :D bakalım ben neredeyse hiç uçurmuyorum haftada 1 belki... her akşam olmasa da 2 günde bir de uçurayım ben... artı dediğini yapayım
aynen ben sımdı elma sırkesı alıcam bakkaldan bugunden baslıcam vermeye haftada 2 3 gun onun dısında gunluk 1 saatte ucurucam 1 aya yaglanma gıder dıor nette yemde alıcam kuscudan yarın sade dal darı ve kırmızı darılı dıyet yemı alıcam bakalım 1 ay sonra nolur yaglanma hem yumurtlamasına engel hemde saglık acısından cok tehlıkelı ımıs onlem almak lazım

bende de bir yem var şuan kullanıyorum içerisinde yok yok. ben yesem ben bile kilo alırım :D o sana kuşlarını gösterdiğim abi vardıya demin. o verdi yemi kendi karışımıymış kendisi yapıyor. yok yok valla az kaldı 1 akıllı yemliği dolduracak kadar kaldı o bitsin bende diyet yeme dönerim

bende de bir yem var şuan kullanıyorum içerisinde yok yok. ben yesem ben bile kilo alırım :D o sana kuşlarını gösterdiğim abi vardıya demin. o verdi yemi kendi karışımıymış kendisi yapıyor. yok yok valla az kaldı 1 akıllı yemliği dolduracak kadar kaldı o bitsin bende diyet yeme dönerim
ben sımdı gıdıorum kuscuya yem almaya 2 3 eksık var onlarıda alım gelınce yazarım :D

bindim beyaz kuşuma uçuyorum :D
hahahaha ben az once kusları saldım erkek ucuorda dısı pek ucamıor yaglanmadan sanırım ucuyorda alcakdan hemen konuor yarım saat kadar ucurdum salma kafese koydum orası genıs bıraz ucarlar ıcındede elma sırkesıde aldım yarın baslatıcam dıyete ama dısı erkek yabanı dıller elıme gelıorlar sevdım opdum ısırma yok fazla kucagımda dolasdılar baya uysal evcıl kuslar

oh iyi iyi. benim dişide öyle uçarken çok zorlanıyor. ama hayvan şimdiye kadar hiç uçmamış. uçmayı bende öğrenmeye başladı ben ona yoruyordum ama yağlanma muhabbeti çıktı şimdi işte... yumurta sıkışması olmasında bide hayvanda.... benimkilerde elime filan geliyor hiç ısırma yok seviyorum ikisinide. umarım sen yenilerden bende unlardan tez zamanda yavru alırız

oh iyi iyi. benim dişide öyle uçarken çok zorlanıyor. ama hayvan şimdiye kadar hiç uçmamış. uçmayı bende öğrenmeye başladı ben ona yoruyordum ama yağlanma muhabbeti çıktı şimdi işte... yumurta sıkışması olmasında bide hayvanda.... benimkilerde elime filan geliyor hiç ısırma yok seviyorum ikisinide. umarım sen yenilerden bende unlardan tez zamanda yavru alırız
yaglanmayı yok edersek alırız yaglanma kuslarda kızgınlıgı azaltıyormus belkıde ondn cıftlesmıorlardır yada gec cıftlesmırlerdır ayrıca yaglanma olan kusda cıftlessede yumurta olması zormus bızım acıl kusları zayıflatmamız lazım ben sımdı elma sırkesı atıcam yarında sade yem alıcam onu verıcem sadece 1 ay bole gıdıcek bakalım sonuc nolcak yazık hayvan dogru dusurust ucamıor gıttı carpdı sag sola bende yarım saat ucurabıldım gerı koydum kafese ama kafes salma genıs ıcınde haraket ederse onunda faydası olur ınsallah

Geri