Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
ya zaten 1 haftaya filan anlarsın gerçekten eşmi değilmi.. acele etme
tamam ozaman beklım ben 2 3 hafta olmadı pet shop tanıdıgım var ona gotururum baska bır kusla deısırım hatta erkegı atarm kafese esını kendı secer daha ıı olurya zaten 1 haftaya filan anlarsın gerçekten eşmi değilmi.. acele etme
yok ya beklıcem ısde 2 3 hafta gozlemlıcem es olmadıklarını anlarsam deısıcem kusubekle acele etme ya ne tez canlı adamsın arkadaş... 1 haftaya anlarsın gerçekten eşlermi değillermi... eşler diye 170tl para verdin şimdi takımı bozucam diyosun
sıkıntı yok ya kardesım sen ısıne bak benım akfa allak bullak sımdı of of :/öyle yaparsın evet. doğrusu bu. ya bugunde aksi gibi bi ton iş var :S cuma yoğunluğu... ondan geç yazıyorum sıklıkla...
yav sınırlıyken bıle guldurdun ya helal olsun ya hehehe bı zararım olmıcak tas gıbı dısıyı deısdırcem yazık olcak ama napım
Bekle iki hafta sabret belki eş olurlar olmadı gider petshop cuda degişirsin ben benim dişiye iki erkek değiştim ücüncü erkekle benim dişi üc haftaya çiftleştiler iki hafta bile cok bir haftaya beli oluyo eş tutup tutmayacaklarıyav sınırlıyken bıle guldurdun ya helal olsun ya hehehe bı zararım olmıcak tas gıbı dısıyı deısdırcem yazık olcak ama napım
aynen ole yapcam 1 hafta beklım bakalım nolcak deısmek ıstemıorum ama olmassa mecbur deıscem evcıl kus bulduk ne guzel oda es dıl yav sansıma .. :/Bekle iki hafta sabret belki eş olurlar olmadı gider petshop cuda degişirsin ben benim dişiye iki erkek değiştim ücüncü erkekle benim dişi üc haftaya çiftleştiler iki hafta bile cok bir haftaya beli oluyo eş tutup tutmayacakları
jumbo dıe aldım yoksa vermezdım okadar erkek jumbo orjın muthıs bır kus resmını atıcam net sekılde dısıde kırma jumbo ama onu deısıcem buyuk ıhtımal fıyat cok dıl kusa gore hatta ucuz kalıo nerden baksan jumboları 120130 tlden assa vermıorlar tanesını hayırlı olsun buarada kardesımkuşun beli kırıldı kanatlar düştü dik duruyor yuva önünde 170 tl verme bir daha çiftler için ya yazık parana Ömer kardeşim
aynen ole yapcam 1 hafta beklım bakalım nolcak deısmek ıstemıorum ama olmassa mecbur deıscem evcıl kus bulduk ne guzel oda es dıl yav sansıma .. :/
normalde dogru soluorsunuz ama aldım adam es dedı uzun suredır fakat ole bısı gormedım henuz 1 hafta kadar beklıp esını kendı secebılecegı sekılde deısırmeyı dusunuorum 1haftada es olduklarına tatmın olmassam bakalım saolun yorum ıcıneş tutma muhabbtlerde biraz seçicilik var bu muhabbetlerin geninde var hemen pes etmemek gerekli
senin gibi yapıp ışığı yaktım bu gece yumurtlar belki diye uyukluyor...jumbo dıe aldım yoksa vermezdım okadar erkek jumbo orjın muthıs bır kus resmını atıcam net sekılde dısıde kırma jumbo ama onu deısıcem buyuk ıhtımal fıyat cok dıl kusa gore hatta ucuz kalıo nerden baksan jumboları 120130 tlden assa vermıorlar tanesını hayırlı olsun buarada kardesım
saat 1 2 ye kadar sonra gece lanbası yakıorum sabah saat 10 a kadar sonra tekrar ısık acıorumÖmer sen kuşların bulunduğu odanın lambayı devamlı acıkmı bırakıyon geceleri?