Kuşun popo kısminda şişlik var ve buyumeye basladi

Mona veteriner kliniği(Selçuklu),
İkonyum Veteriner Kliniği(Meram),
Venüs veteriner kliniği(Selçuklu)
Bu klinikler kuşlara hizmet veriyormuş hizmetler kısmında öyle yazıyor. Bunları bir arayın kuşunuzun durumunu özet halde geçin. 👍🏻
Buraya da gelişmelerden haberdar edin

KUŞ VE EGZOTİK VETERİNER KLİNİĞİ (Selçuklu) böyle bir klinik de var ama yorum yok yapmamışlar. Bir arayın sorun.

Ben testis tümöründen şüpheleniyorum. Apse de olabilir..

Son düzenleme:
Bu hale gelene kadar çoktan yazmış olmalıydınız. Eğer veterinere gidemeyecekseniz. Eczaneden bactrim alıp kullanmaya başlayın. Reçetesiz vermeyebilirler. Siz evdeki insanlar için yada hayvanlar için olan tüm ilaçları yazın. Bir antiniyotik başlayalım hızlıca. Belki kurtarırız.

Bu hale gelene kadar çoktan yazmış olmalıydınız. Eğer veterinere gidemeyecekseniz. Eczaneden bactrim alıp kullanmaya başlayın. Reçetesiz vermeyebilirler. Siz evdeki insanlar için yada hayvanlar için olan tüm ilaçları yazın. Bir antiniyotik başlayalım hızlıca. Belki kurtarırız.
Bu klinikler kuşlara hizmet veriyormuş hizmetler kısmında öyle yazıyor. Bunları bir arayın kuşunuzun durumunu özet halde geçin. 👍🏻

KUŞ VE EGZOTİK VETERİNER KLİNİĞİ (Selçuklu) böyle bir klinik de var ama yorum yok yapmamışlar. Bir arayın sorun.

Kuşta giardia hastalığı olabilir. Metronidazol etken maddeli bir ilaç kullanılmalı. Örneğin flagyle.olabilir. Ayrıca yarada rif ile dezenfekte edilmeli günde 2 kez.

Hala kanıyor birden fazla yerden kanamaya başladı

Apse varsa içindeki enfeksiyon dışarıya boşalıyor olabilir. Yukarıda size birkaç veteriner kliniği ismi yazdım,götürün bir muayene ettirin,durumu anlatın baştan sona özet olarak.

Klinikleri aradım foto attim hayvan hastanesinesine goturun dediler bende baska bir veteriner kliniği buldum ilgilendiğini soyledi getirin dedi götürdüm tümör olduğunu ameliyat olsa yuzde 90 sağ çıkmaz dedi kanattigi yeri gagalamamasi için boyunluk takti eve geldik boyunluk boynunu kanatti ve kanamayı bir türlü durduramadim aradim foto attim veterinere boyunluk gevsetin dedi ama ben cikardim ve kucuk oglum cok kötü can çekişiyor çok fazla kan kaybetti ve hala direniyor

Kanı kesmek için mısır unu veya mısır nişastası serpin kanamayı durdurur.
Sonra boyunluk takın. Evde sarı bez varsa kuru veya onun gibi bir bez onu kesin kuşun boynuna göre ayarlayın ki yara ile oynamasın ulaşamasın. Sonra yaralı yerleri nemli nezle silin nazikçe temizleyin. Daha sonra eczaneden rif ampul alın ve o kısımlara sabah akşam 1 kez sürün. Kuş beslenmeyi keserse de bilen birilerinden yardım alın ve kursaktan besleme yaptırın.

Bu arada kuşun güncel görüntüsünü buraya paylaşır mısınız..

Kanı kesmek için mısır unu veya mısır nişastası serpin kanamayı durdurur.
Sonra boyunluk takın. Evde sarı bez varsa kuru veya onun gibi bir bez onu kesin kuşun boynuna göre ayarlayın ki yara ile oynamasın ulaşamasın. Sonra yaralı yerleri nemli nezle silin nazikçe temizleyin. Daha sonra eczaneden rif ampul alın ve o kısımlara sabah akşam 1 kez sürün. Kuş beslenmeyi keserse de bilen birilerinden yardım alın ve kursaktan besleme yaptırın.

Bu arada kuşun güncel görüntüsünü buraya paylaşır mısınız..
Yaptım ama bir turlu kanama durmadi kantaron yağı zeytin yagi yaptım durdu ama cok kan kaybetti şimdide dengesini kaybetti yürümekte zorlanıyor düşüyor çok kotu 😭

Yaptım ama bir turlu kanama durmadi kantaron yağı zeytin yagi yaptım durdu ama cok kan kaybetti şimdide dengesini kaybetti yürümekte zorlanıyor düşüyor çok kotu 😭
Evde temiz kan taşı var mı?

Evet onuda yaptim ve sasilacak birsey kani kesmedi once poposunun oldugu yerde kanama oldu durmadı veteriner gittik kafası ve boyunluk kismi kanadı artik durdu yaklaşık 2 saat once Ama artik cok halsizlesti

Bi video paylaşsanız?

Bu kanamanın sebebi boyunluk muydu? Boyunluktan önce kanama var mıydı boynunda? Rif ampul alın eczaneden,sabah 1,akşam 1 kez sürünüz. Boyunluk kesti ise o boyunluğu kullanmayın. Kuşunuz yemek yedi mi bugün? Yediyse en son ne zaman yedi?

Geri