Kuşun hastalığı için ne onerirsiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deniz-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı suya katın sorun olmaz.

Tabiki gelişmeleri yazın her gün. Ters giden birşey olursa da yazın

Tabiki gelişmeleri yazın her gün. Ters giden birşey olursa da yazın
vitamin ve mineralleri spariş edeceğim gelince nasıl kullanılması gerektiği konusunda yardımınızı isteyeceğim başka konularda mantar olunca dezenfektan kullanın demişler baktığımda virkon s isimli bir dezenfektan buldum altında da hayvanlarla temasında sıkıntı yoktur yazıyordu güvenilir midir?

vitamin ve mineralleri spariş edeceğim gelince nasıl kullanılması gerektiği konusunda yardımınızı isteyeceğim başka konularda mantar olunca dezenfektan kullanın demişler baktığımda virkon s isimli bir dezenfektan buldum altında da hayvanlarla temasında sıkıntı yoktur yazıyordu güvenilir midir?

Virkon s alabilirsiniz, kafes ve ekipmanları dezenfekte ediniz. Kuşların üzerine sıkmayın ama. İçme sularına da katmayın.

Virkon s alabilirsiniz, kafes ve ekipmanları dezenfekte ediniz. Kuşların üzerine sıkmayın ama. İçme sularına da katmayın.

kafesi ek olarak ıslak bezle silmeme gerek var mı sitesinde sorun olmayacağı yazılmış da

sizce gün içinde daha çok su içmesi açısından gece suluğunu almalı mıyım susuz kalır mı?

sizce gün içinde daha çok su içmesi açısından gece suluğunu almalı mıyım susuz kalır mı?
Gece uyumadan suyunu alıp sabah taze ilaçlı su verin her gece. Hatta imkan varsa saat 13 de suyu tekrar alıp 15 gibi tekrar taze ilaçlı su hazırlayın.

Gece uyumadan suyunu alıp sabah taze ilaçlı su verin her gece. Hatta imkan varsa saat 13 de suyu tekrar alıp 15 gibi tekrar taze ilaçlı su hazırlayın

Durumu iyiye gidiyor gibi ama sizce sol tarafta bir sislik var mi?

Şişlik yok hocam. Kursağın olduğu bölge bir tık şiş durabilir yem yedikten sonra. O normaldir. Önemli olan diğer gelişmeler. İlaç öncesine göre değişimler nelerdi ?
dışkısını ve duruşunu yukarıda paylaştım eskiye göre daha hareketli sabahları bizle konuşuyor hatta bazen kafes içinde çok hareketli dışarı çıkmak istiyor sadece bir kereliğine tüneği ile beraber evi gezdirdim sizce dışarıya çıkıp uçmasına izin vermeli miyim?

Tamam ilacına dediğim doz ve sürede devam edin. İyileşiyor anladığım kadarıyla. Dışarı çıkıp uçmasında sakınca yok. Ama dışarıda temiz suya ulaşamamalı tedavisi aksamasın diye.

Tamam ilacına dediğim doz ve sürede devam edin. İyileşiyor anladığım kadarıyla. Dışarı çıkıp uçmasında sakınca yok. Ama dışarıda temiz suya ulaşamamalı tedavisi aksamasın diye.
tamamdır sadece ilaçlı suya ulaşabilmesi için çok dikkatli davranıyorum su ihtiyacını karşılamasın diye marul bile vermiyorum sabahları biz kahvaltı yaparken ekmek için adeta deliriyor sizce çok az ekmek vermek sorun oluşturur mu

tamamdır sadece ilaçlı suya ulaşabilmesi için çok dikkatli davranıyorum su ihtiyacını karşılamasın diye marul bile vermiyorum sabahları biz kahvaltı yaparken ekmek için adeta deliriyor sizce çok az ekmek vermek sorun oluşturur mu
Verin sorun olmaz. Ekmek taze olduğu sürece 1 günden fazla beklememiş olduğu sürece sorun olmaz. Ama çok fazla da verilmemeli tabi.

Hayır ekmek vermeyin asla. Un ve türevlerinden uzak durmalı. Birçok ekmek insanlar için bile tehlikelidir.
Neden ekmek vermeyin diyorum,veteriner hekimimiz kanatlı alanında uzman biri ve un ve türevlerinin verilmemesini söylüyor.

Geri