Kuşun hastalığı için ne onerirsiniz?

Evet verin. Karbonatlı suyu şimdi hazırlayıp ağzına iki üç damla damlatın içirin. Kusarsa yeniden haber verin. Bactrim şurubu da alın ve kullanın dışkısı normal değil.
evde karbonat bulunmadığı için maalesef veremiyorum ama yarın şurup alıp hemen vereceğim

Evet verin. Karbonatlı suyu şimdi hazırlayıp ağzına iki üç damla damlatın içirin. Kusarsa yeniden haber verin. Bactrim şurubu da alın ve kullanın dışkısı normal değil.
tekrar rahatsız ediyorum ama karbonat bulup verdim ve hemen arkasından kustu yediği yemleri sindirilmemiş şekilde geri kustu ne yapmalıyım aynı ilaçtan devam mı edeyim

tekrar rahatsız ediyorum ama karbonat bulup verdim ve hemen arkasından kustu yediği yemleri sindirilmemiş şekilde geri kustu ne yapmalıyım aynı ilaçtan devam mı edeyim
Kustuysa yarın mikostatin alın eczaneden. Yine sabah akşam 1'er damla bactrimi de kolay yazdırabilecekseniz oda elinizde bulunsa iyi olur.

ek olarak yem aldığım yere çok güvenmiyorum yem ve hızlı toparlanması için vitamin falan önerir misiniz karadeniz pethsopdaki ürünler nasıl?
Mutlaka probiyotik alın. Kamatlıoil prozim plus olabilir. Yanına enterobac da alırsanız tadından yenmez etkileri olur. Vitamin olarak da kanatlıoil vitabol veya gerwit olabilir ikiside iyidir. Ayrıca mineral talviyesi için colombine toz alın ve 2 tane en küçük boy suluk alın colombineyi sulukta vereceksiniz. Ve diğeri de ilaç için vs kullanacaksınız. Kardeniz pet güvenilirdir 👍

Karbonat antifungaldır yani mantara karşıdır. Karbonat sonrası kustu ise mantar ihtimali var. Selçuk beyin dediği tedaviyi uygulayın.

Yem olarak Versela laga olabilir. Karadeniz petten hazır sipariş vermişken keten tohumu ve aspur da alın. Faydası olur.

Ilaclari aldim ama Hicbir sekilde icmiyor suluguna falan koysam yada baska bir sekile verme yontemi varmi?
Mikostatini ağzına 1 damla damlatın yuttuğundan emin olun. 50 ml içme suyuna da 6 damla mikostatin ekleyiniz.

ağzına damlatınca çırpınıyor yutmuyor

İnsülin iğneleri satılıyor onlar normal şırıngadan daha ince oluyor ondan alın eczaneden. İğne kısmını kullanmayacaksınız onu çıkarın. Şırıngaya 1 damla çekin ve kuşun ağzına şırınga ile verin.

Geri