Kuşun hastalığı için ne onerirsiniz?

şırınga ile verdikten sonra suya damlatmaya gerek var mı?
Evet.Ağzına 1,suyuna 6 damla damlatın siz. Suyundan içerse de mikostatinden içmiş olacak. 7 gün mikostatine devam edin. İyileşir ama tam geçmez ise 10 güne uzatın.

Evet.Ağzına 1,suyuna 6 damla damlatın siz. Suyundan içerse de mikostatinden içmiş olacak. 7 gün mikostatine devam edin. İyileşir ama tam geçmez ise 10 güne uzatın.
iki kere içirmeye çalıştım tam emin değilim içti mi değilmi ama içityse 1.5 2 damla civarı içmiş demek yarından itibaren suyuna da koyayım en iyisi

iki kere içirmeye çalıştım tam emin değilim içti mi değilmi ama içityse 1.5 2 damla civarı içmiş demek yarından itibaren suyuna da koyayım en iyisi

Mikostatini içtikten sonra kurarsa söyleyin. Kusarsa mantar vardır. Kusması iyi bir şey bu arada ilacı içtikten sonra. Çünkü mantarı vücuttan atacak.

Mikostatini içtikten sonra kurarsa söyleyin. Kusarsa mantar vardır. Kusması iyi bir şey bu arada ilacı içtikten sonra. Çünkü mantarı vücuttan atacak.
Iciyor ictikten hemen sonra kusma refleksine benzer birsey veriyor agzini aciyor ama kusmadi daha ve ictikten sonra gagasini saga sola surtuyor tadindan dolayi diye dusundum ben

Kuşunuzun güncel videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkılarının fotoğrafını paylaşın.

Yarin sabah videoda arkada gorunen sulugun yarisini doldurup 6 damla damlatacagim su icmeme ihtimaline karsi ekmek ile de ilac vermeli miyim
Bir kereliğine ekmekle verin eninde sonunda su içmeye başlar merak etmeyin. Yeterki dışarıda su bulup içmesin. Ona çok dikkat edin.

Tamamdir ikisini ayni suluga damlatmam sorun olur mu agzindan verince disariya atiyor ilaclari nasil yapayim

Suyundan içiyorsa suyuna katın. Gece suluğu kaldırın, sabah uyanınca suluğuna hazırlayın ilaçları. İkisi aynı suya katılabilir mi Selçuk beye soralım o bilir @Selçuk YÜKSEL

Geri