tamamdır tekrardan çok sağolun yarın dışkı resimleri ve güncel resmi ile tekrar bir güncelleme yaparımVerin sorun olmaz. Ekmek taze olduğu sürece 1 günden fazla beklememiş olduğu sürece sorun olmaz. Ama çok fazla da verilmemeli tabi.
tamamdır tekrardan çok sağolun yarın dışkı resimleri ve güncel resmi ile tekrar bir güncelleme yaparımVerin sorun olmaz. Ekmek taze olduğu sürece 1 günden fazla beklememiş olduğu sürece sorun olmaz. Ama çok fazla da verilmemeli tabi.
çocuk gibi sağa sola koşuyor ekmek görüne eskiden şu ballı darı dediklerinden verirdim ama onlar da zararlıymış sanırım artık vermiyorum sizce ne verebilirim ekmek isteğini bastırması içinHayır ekmek vermeyin asla. Un ve türevlerinden uzak durmalı. Birçok ekmek insanlar için bile tehlikelidir.
Neden ekmek vermeyin diyorum,veteriner hekimimiz kanatlı alanında uzman biri ve un ve türevlerinin verilmemesini söylüyor.
Çimlenmiş buğday verebilirsiniz. Tarifi sitede var.çocuk gibi sağa sola koşuyor ekmek görüne eskiden şu ballı darı dediklerinden verirdim ama onlar da zararlıymış sanırım artık vermiyorum sizce ne verebilirim ekmek isteğini bastırması için
çocuk gibi sağa sola koşuyor ekmek görüne eskiden şu ballı darı dediklerinden verirdim ama onlar da zararlıymış sanırım artık vermiyorum sizce ne verebilirim ekmek isteğini bastırması için
bakacağım sağolun ek olarak tedaviye ayın 20sinde başlamışım yarın 5 gün oluyor ne kadar süre devam edeyim ve kafesten tekrar hastalık kapabilir mi nasıl bir temizleme şekli uygulamalıyımÇimlenmiş buğday verebilirsiniz. Tarifi sitede var.
normalde meyve sebze veriyorum ama susayıp su içmesi için kesmiştim tedavi bitene kadar sabahları yumurta ile devam edeceğim, keten tohumu kendim tüketiyorum ama araştırdığımda içinde eser miktarda da olsa siyanür olduğunu okumuştum insana etki etmiyor ama kuşa eder mi? ne kadar keten tohumu verebilirimEvet kuşlar ekmeğe bayılırlar ama verilmemelidir.
Bolca sebze,bazı meyve çeşitleri,haşlanmış yumurta,keten tohumu, haşlanmış mısır,doğal buğday verilebilir.
Hâ şunu yapabilirsiniz. Doğal mısır unundan katkısız ve glutensiz ekmek yapabilirsiniz arada nadiren verebilirsiniz. Mısır unu zaten glutensiz olur beyaz ekmeğe göre daha güvenlidir. Çok az miktarda ve nadiren verin ama yaptığınız ekmekten. Alışırsa yem yemeyi de istemeyebilir.
Hocam ekmekten neden bu kadar korkuyorsunuz ?Evet kuşlar ekmeğe bayılırlar ama verilmemelidir.
Bolca sebze,bazı meyve çeşitleri,haşlanmış yumurta,keten tohumu, haşlanmış mısır,doğal buğday verilebilir.
Hâ şunu yapabilirsiniz. Doğal mısır unundan katkısız ve glutensiz ekmek yapabilirsiniz arada nadiren verebilirsiniz. Mısır unu zaten glutensiz olur beyaz ekmeğe göre daha güvenlidir. Çok az miktarda ve nadiren verin ama yaptığınız ekmekten. Alışırsa yem yemeyi de istemeyebilir.
bu hafta zor ama gelcek pazartesi virkon s denilen spreyden spariş vereceğim çarşamba falan elime ulaşır sanırım o zamana kadar tedavi de bitmemiş olur muhtemelen herhangi bir sorun olur muMümkün olan kafes ekipmanlarını kaynar suda 30 sn kadar bekletin. Mümkün olmayanları domestoslu suda bekletebilir yıkayabilir veya silebilirsiniz profesyonel antibakteriyel de kullanabilirsiniz.
normalde meyve sebze veriyorum ama susayıp su içmesi için kesmiştim tedavi bitene kadar sabahları yumurta ile devam edeceğim, keten tohumu kendim tüketiyorum ama araştırdığımda içinde eser miktarda da olsa siyanür olduğunu okumuştum insana etki etmiyor ama kuşa eder mi? ne kadar keten tohumu verebilirim
Diğer dediğim yöntemle dezenfekte edin o zaman. Tekrar bulaşabilir hastalık.bu hafta zor ama gelcek pazartesi virkon s denilen spreyden spariş vereceğim çarşamba falan elime ulaşır sanırım o zamana kadar tedavi de bitmemiş olur muhtemelen herhangi bir sorun olur mu
bu hafta zor ama gelcek pazartesi virkon s denilen spreyden spariş vereceğim çarşamba falan elime ulaşır sanırım o zamana kadar tedavi de bitmemiş olur muhtemelen herhangi bir sorun olur mu
Hocam ekmekten neden bu kadar korkuyorsunuz ?
tamamdır kafesindeki tünekleri tahta ve plastik var sıcak suya yatıracağım geri kalan salıncak ve kafes etrafını da domestoslu su ile güzelce silip bekletip bir tur yıkayacağım sizce yeterli mi?Diğer dediğim yöntemle dezenfekte edin o zaman. Tekrar bulaşabilir hastalık.
internetten kendim yaptığım araştırma ve yapay zeka üzerinden yaptığım araştırmada eser miktarda siyanogenik glikozit denilen maddeden bulunduğunu okumuştumKeten tohumu çok faydalı ama siyanür konusunu bilmiyordum araştırmak lazım detaylıca.
tamamdır kafesindeki tünekleri tahta ve plastik var sıcak suya yatıracağım geri kalan salıncak ve kafes etrafını da domestoslu su ile güzelce silip bekletip bir tur yıkayacağım sizce yeterli mi?
internetten kendim yaptığım araştırma ve yapay zeka üzerinden yaptığım araştırmada eser miktarda siyanogenik glikozit denilen maddeden bulunduğunu okumuştum
Keten Tohumlarındaki Siyanojenik Glikozit Miktarı: Keten tohumlarından salınan hidrojen siyanürün gerçek miktarı, özellikle insanlarda zararlı etkilere neden olabilecek seviyeler düşünüldüğünde, nispeten küçüktür. Çoğu insan için vücut, tipik keten tohumu porsiyonlarından salınan az miktardaki siyanürü etkili bir şekilde detoksifiye edebilir.
Eser miktarda yani varla yok arası miktarda ve risk oluşturacak seviyede değil.
Evet risk varmış baktım. Bilgi için teşekkürler.
Ask the Expert: What is your opinion about the cyanide risk of consuming flaxseed? - Plantrician Providers Directory
Question: The Swedish health authorities advice is to eat a maximum of one tablespoon of ground flax seeds per day and recommend heating it because of the cyanide risk. In the brilliant book How Not To Die by doctor Michael Greger, it says that three tablespoons a day can prevent high blood...plantrician.org