Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Aynı suya katın sorun olmaz.
tamamdır yarın ikisindende 6 şarr damla yarım dolu su kabına koyacağımAynı suya katın sorun olmaz.
çok sağolun durum hakkında bilgilendirme yaparım
vitamin ve mineralleri spariş edeceğim gelince nasıl kullanılması gerektiği konusunda yardımınızı isteyeceğim başka konularda mantar olunca dezenfektan kullanın demişler baktığımda virkon s isimli bir dezenfektan buldum altında da hayvanlarla temasında sıkıntı yoktur yazıyordu güvenilir midir?Tabiki gelişmeleri yazın her gün. Ters giden birşey olursa da yazın
vitamin ve mineralleri spariş edeceğim gelince nasıl kullanılması gerektiği konusunda yardımınızı isteyeceğim başka konularda mantar olunca dezenfektan kullanın demişler baktığımda virkon s isimli bir dezenfektan buldum altında da hayvanlarla temasında sıkıntı yoktur yazıyordu güvenilir midir?
kafesi ek olarak ıslak bezle silmeme gerek var mı sitesinde sorun olmayacağı yazılmış daVirkon s alabilirsiniz, kafes ve ekipmanları dezenfekte ediniz. Kuşların üzerine sıkmayın ama. İçme sularına da katmayın.
Şu bilgiyi de eklemek istiyorum. Buraya attığım virkon s fotoğrafının üzerinde lanxess yazıyor,Türkiyede satılan virkon s kutularında ise refarm yazıyor. İkisi de aynı ürün mü diye soran çıkabilir.
Virkon s Lanxess BS isimli Alman merkezli firmaya ait bir dezenfektan ürünüdür.
Refarm Kimya A.Ş ise Lanxess BS firmasının Türkiye distribütörüdür.
Gerek yok. Güvenlidir.kafesi ek olarak ıslak bezle silmeme gerek var mı sitesinde sorun olmayacağı yazılmış da
Gece uyumadan suyunu alıp sabah taze ilaçlı su verin her gece. Hatta imkan varsa saat 13 de suyu tekrar alıp 15 gibi tekrar taze ilaçlı su hazırlayın.sizce gün içinde daha çok su içmesi açısından gece suluğunu almalı mıyım susuz kalır mı?