sudesyn1
Yeni Üye
ben sadece bu sıvının nedenini öğrenmeye çalışıyorumHocam size hangi ilacı önermemi istersiniz ?
ben sadece bu sıvının nedenini öğrenmeye çalışıyorumHocam size hangi ilacı önermemi istersiniz ?
Karaciğerle alakalı olabilir. İmkanlarınızı zorlayıp kuşunuzu iyi bir veterinere götürerek tedavi ettirin içiniz daha rahat olur. İzmire götürebilirsiniz Öz Vet kliniğe.ben sadece bu sıvının nedenini öğrenmeye çalışıyorum
Hocam 1 gun iyot verdim nefes sesi duzeldi vik vik ses yapmiyor ama biraz fazla uyuyor enerjisi iyi fakat iyotu ne sıklıkla vermem lazimHocam size hangi ilacı önermemi istersiniz ?
Sonunda başladınız yani. Yarın da verin haftada 1 tam suluğa 1 damla devam edin.Hocam 1 gun iyot verdim nefes sesi duzeldi vik vik ses yapmiyor ama biraz fazla uyuyor enerjisi iyi fakat iyotu ne sıklıkla vermem lazim
1 gün boyunca kalsin mii sulukSonunda başladınız yani. Yarın da verin haftada 1 tam suluğa 1 damla devam edin.
Yarın yarım suluğa 1 damla eşit aralıklarla 2 defa taze verin. Sonrasında 2 ay kadar haftada 1 tam suluk 1 damla. Hayat boyu 15-20 günde 1 tam suluğa 1 damla.1 gün boyunca kalsin mii suluk
1 gün boyunca kalsin mii suluk
Sonunda başladınız yani. Yarın da verin haftada 1 tam suluğa 1 damla devam edin.
Yarın yarım suluğa 1 damla eşit aralıklarla 2 defa taze verin. Sonrasında 2 ay kadar haftada 1 tam suluk 1 damla. Hayat boyu 15-20 günde 1 tam suluğa 1 damla.
Bu gün ne dozda verdiniz iyotu yada
Ben sali gunu verdim suluga 2 damla seklinde icti suyu hemen zaten carsamba gunu veremedim bugun verdim yeniden 2 damla seklinde ama suan hala icmedi yarin sabah icer galiba tazelerim yarin yeniden tum gun kalsin iyotlu cuma aksami normal su koyarim diye dusunuyorumYarın yarım suluğa 1 damla eşit aralıklarla 2 defa taze verin. Sonrasında 2 ay kadar haftada 1 tam suluk 1 damla. Hayat boyu 15-20 günde 1 tam suluğa 1 damla.
Bu gün ne dozda verdiniz iyotu yada dün mü verdiniz ?
Kuş boğulmaktan kurtuldu resmen. Peki neden önerdiğim gibi kullanmadınız ? Kullanma şekliniz yanlış sayılmaz ama nedenini merak ettim. Çünkü fazla veya az da kullanmış olabilirdiniz benim dediğimden farklı kullandığınıza göre.evet tam sola iki damla iyot solüsyon koydum rengi biraz tentürdiyot gibi ama son üç gündür iyot verdiğinden beri nefes sesi çok az geliyor ama hala hapşıyor hapşırırken eskiden sesli hapşırırdı şimdi o ses kısılmış gibi ötmesi iyi iştahı iyi enerjisi iyi
![]()
ama dışkısı böyle bugün havuç elma verdim diye mi bilmiyorum beslenmesi genellikle sağlık tohumu yulaf normal yem havucu çok yedi sanırım ondan mı acaba
fazla mi koydum 1 damla koyayım o zamn hemenKuş boğulmaktan kurtuldu resmen. Peki neden önerdiğim gibi kullanmadınız ? Kullanma şekliniz yanlış sayılmaz ama nedenini merak ettim. Çünkü fazla veya az da kullanmış olabilirdiniz benim dediğimden farklı kullandığınıza göre.
Kuşun eski hali gözümün önünde resmen can çekişiyordu hayvan ama sizi bir türlü ikna edemedim.evet tam sola iki damla iyot solüsyon koydum rengi biraz tentürdiyot gibi ama son üç gündür iyot verdiğinden beri nefes sesi çok az geliyor ama hala hapşıyor hapşırırken eskiden sesli hapşırırdı şimdi o ses kısılmış gibi ötmesi iyi iştahı iyi enerjisi iyi
![]()
Bir dk hemen değişmeyin ben size çeyrek suluğa 1 damla demiştim yarın öyle verin ve akşam video paylaşın.fazla mi koydum 1 damla koyayım o zamn hemen
ben de çok ilaç denedim 1 yıldır ama etki etmedi artık ilaçlardan ümidimi kesmiştim ama gerçekten iyiot su içinde hemen sesi kesildi hemen etki etti gerçekten inanamıyorum bu kadar çabuk etti edeceğini bilmiyordum yarın yeniden video paylaşarmKuşun eski hali gözümün önünde resmen can çekişiyordu hayvan ama sizi bir türlü ikna edemedim.
peki bu iyot hemen böyle etki eder mi ki yoksa yeniden tekrarlar mi triot bezi sanki büyümüş gibi bu iyot onu küçültür mü yeniden aynı şeyi yaşamak istemiyorum nasıl önlem almam lazımBir dk hemen değişmeyin ben size çeyrek suluğa 1 damla demiştim yarın öyle verin ve akşam video paylaşın.
Hala iyotun işe yarayacağına ikna olmamışsınızpeki bu iyot hemen böyle etki eder mi ki yoksa yeniden tekrarlar mi triot bezi sanki büyümüş gibi bu iyot onu küçültür mü yeniden aynı şeyi yaşamak istemiyorum nasıl önlem almam lazım