KUŞUMUN NEYİ VAR

Hala iyotun işe yarayacağına ikna olmamışsınız 😂 işe yaradı bile kuş boğularak ölmekten kurtuldu. Troit bezini küçülttüğü için nefes almaya başladı zaten. Mesajlarımı okursanız genel olarak 15-20 günde bir kullanın dedim bir daha yaşamamak adına.
https://streamable.com/k214ya kuşum sürekli bu hareketi yapmaya başladı

Hala iyotun işe yarayacağına ikna olmamışsınız 😂 işe yaradı bile kuş boğularak ölmekten kurtuldu. Troit bezini küçülttüğü için nefes almaya başladı zaten. Mesajlarımı okursanız genel olarak 15-20 günde bir kullanın dedim bir daha yaşamamak adına.
kuşum kusuyor ve sürekli uyuyor trıflucan vereyim mi

Antifungal ilaç kullandıysanız ve geçmediyse megabakteri olabilir. Onun ilacı pahalı bir ilaç ve kolay bulunmuyor.

tam suluğa 2 damla verdim ama içmedi kustu yemek yemiyor yemeye çalışsa kusuyor
Şimdi siz kuşa ne zaman ne süreyle hangi tedavileri hangi dozda uyguladığınızı yazın. Size yardımcı olmaya çalışıyorum çok öücadele ediyorum ama siz buna engel oluyorsunuz. Bi doğru düzgün önerileri yapmadınız yaptıysanız bile neler yaptığınız muamma. Üşenmeden kuşun öyküsünü yazın ki bizde tahminde bulunabilelim.

Şimdi siz kuşa ne zaman ne süreyle hangi tedavileri hangi dozda uyguladığınızı yazın. Size yardımcı olmaya çalışıyorum çok öücadele ediyorum ama siz buna engel oluyorsunuz. Bi doğru düzgün önerileri yapmadınız yaptıysanız bile neler yaptığınız muamma. Üşenmeden kuşun öyküsünü yazın ki bizde tahminde bulunabilelim.
sadece bu aralar iyot verdim başka bişe vermedim

daha önce de söyledim gibi kuşumda bir yıldır nefes sorunu vardı veterinere gittim iğne de antibiyotik verdiler ağzından 1 damla diye ama fayda etmedi sonra kendim doksiskilin kullandım yine fayda etmedi ornispecial turbo gibi birçok vitaminlerle kullandım hala aynıydı en son iyot verdim nefes alma sorunu kesilmiş gibiydi ama dünden beri kustuğunu fark ettim ve sürekli uyuyor dışkısı da tuhaf

Triflucan veya flagyle hiç kullanmadınız yani öyle mi ?

Sadece sabah mı verdiniz şuan sulukta iyot mu var ? ne dozda verdiniz yaa neden detay vermiyorsunuz ? Ağzınızdan kerpetenle laf alıyoruz. Kuş ne dozda neler içti bilelim ki ona göre tavsiyede bulunalım.
derken ben her şeyi detayla açıkladım dün de verdim iyot sabah da verdim dün içti sabah da içti yani şimdi trıflucan verdim

Hocam siz ne yapmanız gerektiğini zaten biliyormuşsunuz. Pardon sorular sorduğum için

Yem yerken eğilince sanki kusması daha da tetiklendi onun için dal darısı yiyor trıfuclan mi vereyim yeniden ağzında koku yok ama
Sevgili arkadaşım sizde benim gibi panik olup,kafası karışıp onuda versem,bunuda versem bir an önce iyileşsin diyenlerdenseniz.İlk öncelikle sizden sakin olmanızı ve derin bir nefes almanızı rica ediyorum.Panik yaptığımız zaman maalesef birşeyleri atlıyoruz.(Aynı hataları bende yaptım)
*İlk öncelikle elinize bir kağıt kalem alın ve şimdiye kadar hangi ilacı kaç gün,kaç ml su,kaç suluk,ağzamı damlattınız yazın.
*Başta ne gibi şikayetleri vardı,ilaç takviye kullanımından sonra artı eksi neler oldu onları yazın.
*Elinizde olan vitamin,probiyotik,mineral,kum v.s.neler var onlarıda yazın.
*Yem olarak ne kullanıyorsunuz?Beslenmesine meyve,sebze ekliyor musunuz,ya da eklediniz mı?Onlarıda yazın.Kağıda yazdıklarınız gözünüzün önünde olacağı için kafanızda karışmayacaktır.
*Sonra onları buraya formunuza yazın böylelikle durum daha net olacaktır,tek bir mesaj şeklinde yazarsanız iyi olur.(Hepsinin bir arada olması forum takibi için kolaylık sağlar.)
Siz @Selçuk YÜKSEL ve @BeautiBird işbirliğiyle güzel gelismeler elde edeceğinize inanıyorum.Geçmiş olsun,sevgilerimle.

Yem yerken eğilince sanki kusması daha da tetiklendi onun için dal darısı yiyor trıfuclan mi vereyim yeniden ağzında koku yok ama
En son ne zaman kullandınız? Aradan zaman geçti mi?
Tekrar başlayın triflucana. 10 gün kullanın. Sabah akşam ağzına 1 damla verin.

Geri