Yem yerken eğilince sanki kusması daha da tetiklendi onun için dal darısı yiyor trıfuclan mi vereyim yeniden ağzında koku yok ama
Sevgili arkadaşım sizde benim gibi panik olup,kafası karışıp onuda versem,bunuda versem bir an önce iyileşsin diyenlerdenseniz.İlk öncelikle sizden sakin olmanızı ve derin bir nefes almanızı rica ediyorum.Panik yaptığımız zaman maalesef birşeyleri atlıyoruz.(Aynı hataları bende yaptım)
*İlk öncelikle elinize bir kağıt kalem alın ve şimdiye kadar hangi ilacı kaç gün,kaç ml su,kaç suluk,ağzamı damlattınız yazın.
*Başta ne gibi şikayetleri vardı,ilaç takviye kullanımından sonra artı eksi neler oldu onları yazın.
*Elinizde olan vitamin,probiyotik,mineral,kum v.s.neler var onlarıda yazın.
*Yem olarak ne kullanıyorsunuz?Beslenmesine meyve,sebze ekliyor musunuz,ya da eklediniz mı?Onlarıda yazın.Kağıda yazdıklarınız gözünüzün önünde olacağı için kafanızda karışmayacaktır.
*Sonra onları buraya formunuza yazın böylelikle durum daha net olacaktır,tek bir mesaj şeklinde yazarsanız iyi olur.(Hepsinin bir arada olması forum takibi için kolaylık sağlar.)
Siz
@Selçuk YÜKSEL ve
@BeautiBird işbirliğiyle güzel gelismeler elde edeceğinize inanıyorum.Geçmiş olsun,sevgilerimle.