sudesyn1
Yeni Üye
Flagyle kullandınız mı ve neden sadece 5 gün kullandınız ?

Flagyle kullandınız mı ve neden sadece 5 gün kullandınız ?
Kuşun alt bölgesi şiş. Bu arada iyot kullanmış mıydınız?kuşum bugün böyle sesler yapıyor anlamı ne yardım edin lütfen![]()
Hocam hiç bir bilgi vermeden yardım istiyorsunuz kuşa neler yapıldı hangi tedavileri uyguladınız ne dozda ve sürede uyguladınız bi yazın ona göre yorum yapalım.kuşum bugün böyle sesler yapıyor anlamı ne yardım edin lütfen![]()
daha önce bilgi vermiştim zatenHocam hiç bir bilgi vermeden yardım istiyorsunuz kuşa neler yapıldı hangi tedavileri uyguladınız ne dozda ve sürede uyguladınız bi yazın ona göre yorum yapalım.
trıflucaln kullandım doksiskilin kullandım yine bir çok vitaminlerle kullandım ama geçmediKuşun alt bölgesi şiş. Bu arada iyot kullanmış mıydınız?
İlaçlara iyota rağmen geçmedi ise uzman hekimin görmesi şart.
Daha önce de dedim gibi muhabbet kuşum 1 yıldır böyle enerjisi iyi ama nefes sorunu var sorunun kaynağını bilmiyorum veterinereh gittik fazla yağ var dedi röntgen çekmek de riskli dedi bizi korkuttu çektirmedik sadece ağzından antibiyotik verdi ama fayda etmedi siz trıflucan iyot damlası doksiskilin önderdiniz kullandım ama fayda etmedi ornispecial turbo gibi birçok vitaminlerle kullandım hala aynıHocam hiç bir bilgi vermeden yardım istiyorsunuz kuşa neler yapıldı hangi tedavileri uyguladınız ne dozda ve sürede uyguladınız bi yazın ona göre yorum yapalım.
yine aynı şekilde tırnakları sarı olmuş gözler görünür şekildeHocam hiç bir bilgi vermeden yardım istiyorsunuz kuşa neler yapıldı hangi tedavileri uyguladınız ne dozda ve sürede uyguladınız bi yazın ona göre yorum yapalım.
Hocam ben günde belki 30 kuşun tedavisiyle ilgileniyorum. Her yazanın 2-3 sayfalık tüm mesajlarını bir daha okusam hiç uyumasam bile bana 1 gün yeterli gelmez. Ve her vakayı ezbere hatırlamam da imkansız. Dolayısıyla kuşun öyküsünü yazmanızı istedim.daha önce bilgi vermiştim zaten
Flagyl 125 mg bu ilac mi nasil vermeliyim agzina damlatmak cok zor nefes nefese kaliyir kaciyorHocam ben günde belki 30 kuşun tedavisiyle ilgileniyorum. Her yazanın 2-3 sayfalık tüm mesajlarını bir daha okusam hiç uyumasam bile bana 1 gün yeterli gelmez. Ve her vakayı ezbere hatırlamam da imkansız. Dolayısıyla kuşun öyküsünü yazmanızı istedim.
Mesajlarımı okuduğunuzdan emin misiniz ?Evde demir şurubu varsa bir damla damlatın ağzına. 3-4 gün. Eczaneden flagyle alıp yatım suluğa 6 damla katarak başlayın.
Kac gün olarak kast ettim demir ilacini suya katsam olur muMesajlarımı okuduğunuzdan emin misiniz ?
çok fazla ilaç karaciğer yorar mı trıflucan vermiştim daha önceHem ilacı hem demiri aynı suya katmak doğru değil. Emilimi etkileyebilir. Siz bu akşam demir ilacından 1 damla içirin bir şekilde ve suluğunu çıkarıp yarın ilaçlı su hazırlayıp verin. Tedavi 5-7 gün arası sürecek.
göğsü şiş duruyor karaciğer büyümüş olabilir dediler baskı yapıyor da olabilir belki enfeksiyon yoktur çünkü bir sendedir bu sorunlar var dediniz ilacın yan etkisi var mıçok fazla ilaç karaciğer yorar mı trıflucan vermiştim daha önce
iyot etkisini hemen belli eder miYarın eczaneden iyot damlası alın çeyrek suluğa ( 25 ml ) suya 1 damla katarak verin. 2 gün verin düzelmezse antibiyotik başlarız.
En geç 2 günde belli oluriyot etkisini hemen belli eder mi
Dediğiniz yok damlasına eczanelerden bulamadım internetten sipariş verdim üç veya dört güne gelir o zamana kadar ne kullanmalıyım bir fikriniz var mıEn geç 2 günde belli olur
Anladım sizi. Siz veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir ilaç alın. Yarım suluğa 4 damla kadar katarak verin.Dediğiniz yok damlasına eczanelerden bulamadım internetten sipariş verdim üç veya dört güne gelir o zamana kadar ne kullanmalıyım bir fikriniz var mı