KUŞUMUN NEYİ VAR

Hocam hiç bir bilgi vermeden yardım istiyorsunuz kuşa neler yapıldı hangi tedavileri uyguladınız ne dozda ve sürede uyguladınız bi yazın ona göre yorum yapalım.
Daha önce de dedim gibi muhabbet kuşum 1 yıldır böyle enerjisi iyi ama nefes sorunu var sorunun kaynağını bilmiyorum veterinereh gittik fazla yağ var dedi röntgen çekmek de riskli dedi bizi korkuttu çektirmedik sadece ağzından antibiyotik verdi ama fayda etmedi siz trıflucan iyot damlası doksiskilin önderdiniz kullandım ama fayda etmedi ornispecial turbo gibi birçok vitaminlerle kullandım hala aynı
dünden beri bu sesi yapıyor ve sanki boğazına bişe geliyor ve onu yutuyor gibi haraketler yapıyor

Evde demir şurubu varsa bir damla damlatın ağzına. 3-4 gün. Eczaneden flagyle alıp yatım suluğa 6 damla katarak başlayın.

daha önce bilgi vermiştim zaten
Hocam ben günde belki 30 kuşun tedavisiyle ilgileniyorum. Her yazanın 2-3 sayfalık tüm mesajlarını bir daha okusam hiç uyumasam bile bana 1 gün yeterli gelmez. Ve her vakayı ezbere hatırlamam da imkansız. Dolayısıyla kuşun öyküsünü yazmanızı istedim.

Son düzenleme:
Hocam ben günde belki 30 kuşun tedavisiyle ilgileniyorum. Her yazanın 2-3 sayfalık tüm mesajlarını bir daha okusam hiç uyumasam bile bana 1 gün yeterli gelmez. Ve her vakayı ezbere hatırlamam da imkansız. Dolayısıyla kuşun öyküsünü yazmanızı istedim.
Flagyl 125 mg bu ilac mi nasil vermeliyim agzina damlatmak cok zor nefes nefese kaliyir kaciyor

Hem ilacı hem demiri aynı suya katmak doğru değil. Emilimi etkileyebilir. Siz bu akşam demir ilacından 1 damla içirin bir şekilde ve suluğunu çıkarıp yarın ilaçlı su hazırlayıp verin. Tedavi 5-7 gün arası sürecek.

Hem ilacı hem demiri aynı suya katmak doğru değil. Emilimi etkileyebilir. Siz bu akşam demir ilacından 1 damla içirin bir şekilde ve suluğunu çıkarıp yarın ilaçlı su hazırlayıp verin. Tedavi 5-7 gün arası sürecek.
çok fazla ilaç karaciğer yorar mı trıflucan vermiştim daha önce

çok fazla ilaç karaciğer yorar mı trıflucan vermiştim daha önce
göğsü şiş duruyor karaciğer büyümüş olabilir dediler baskı yapıyor da olabilir belki enfeksiyon yoktur çünkü bir sendedir bu sorunlar var dediniz ilacın yan etkisi var mı

Yarın eczaneden iyot damlası alın çeyrek suluğa ( 25 ml ) suya 1 damla katarak verin. 2 gün verin düzelmezse antibiyotik başlarız.

Dediğiniz yok damlasına eczanelerden bulamadım internetten sipariş verdim üç veya dört güne gelir o zamana kadar ne kullanmalıyım bir fikriniz var mı
Anladım sizi. Siz veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir ilaç alın. Yarım suluğa 4 damla kadar katarak verin.

Geri