KUŞUMUN NEYİ VAR

Videoları kaldırmışsınız bir video atın

https://streamable.com/fzl0v2 gagasını her yere sürüyor ve sesli şekilde sürekli hapsiriyor
solunumdaki sıkıntıları Flagyle çözmez. Bakın eğer iyot kullanmadıysanız mutlaka deneyin. İşe yarama ihtimali var çünkü. iyileşen kuş hikayeleri konusunu inceleyin. Eğer önerdiğim dozda 2 gün kullandıysanız o zaman dediğim gibi doksisiklin, enrofloksasin, eritromisin etken maddelerinden birini alıp kullanın. Eczaneden agumentin vb solunum yolu antibiyotiklerinden de alabilirsiniz hangisine kolay ulaşacaksanız artık 👍

solunumdaki sıkıntıları Flagyle çözmez. Bakın eğer iyot kullanmadıysanız mutlaka deneyin. İşe yarama ihtimali var çünkü. iyileşen kuş hikayeleri konusunu inceleyin. Eğer önerdiğim dozda 2 gün kullandıysanız o zaman dediğim gibi doksisiklin, enrofloksasin, eritromisin etken maddelerinden birini alıp kullanın. Eczaneden agumentin vb solunum yolu antibiyotiklerinden de alabilirsiniz hangisine kolay ulaşacaksanız artık 👍
Iyot siparisi ettim o gelene kadar doksisikilin kullanacagim

Bugun iyot damlattim suyuna ve giritli kus kumu verdim kumdan yiyince agzindan sivi geldi normalde o siviyi gagasinda geveleyip yutardi ama bugun disa atti sivi sari renginde kokusuz baloncuklu gibi
Bu agizdan gelen sivi ile iyot eksikligi bilmiyorum trifllucan kullanmistik daha once sividan ama gecirmedi

Hocam size hangi ilacı önermemi istersiniz ?

Geri