BeautiBird
Onursal Üye
Kuşun videosunu bir paylaşın da bakalımdurumu şu an kötü garip sesler çıkarıyor ne yapmam gerekiyor
Kuşun videosunu bir paylaşın da bakalımdurumu şu an kötü garip sesler çıkarıyor ne yapmam gerekiyor
Kuşun videosunu bir paylaşın da bakalım
Kuşun videosunu bir paylaşın da bakalım
deneyeceğimYarın erkenden iyotu deneyin. Bir ihtimal işe yarar.
şimdi karaciğer ilacı verdim med tollyaminYarın erkenden iyotu deneyin. Bir ihtimal işe yarar.
deneyeceğim
şimdi karaciğer ilacı verdim med tollyamin
İyot verdiniz mi ?arkadaşlar kuşum neden ayağınla kaldırıyor sürekli böyle![]()
bugün suyuna damlattım ama hala aynıİyot verdiniz mi ?
Hala aynıYarında verin düzelme olmazsa tedavi başlarız.
O zaman eczaneden triflucan ve flagyle alıp yarım suluğa her birinden 6 damla katarak verin.Hala aynı
O zaman eczaneden triflucan ve flagyle alıp yarım suluğa her birinden 6 damla katarak
trıflucaln verdim geçen hafta karar verdim İzmire burak uçara götüreceği arkadaşlar otobüs ile gideceğim kuşum 15 saat yola nasıl dayanırO zaman eczaneden triflucan ve flagyle alıp yarım suluğa her birinden 6 damla katarak verin.
gaziantep de yaşıyorum burda ilgilenen yada anlayan veteriner yok burağı çok övdüler ondan dolayı orası dedimHangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği varsa size öneride bulunabiliriz. İzmir'e gidecekseniz Öz-Vet kuş kliniğine götürebilirsiniz. Bursa 'ya yakın iseniz Vetorka Veteriner Kliniği de var oraya da götürebilirsiniz. Türkiyenin birçok yerinde kanatlı veterinerleri var
Bu arada triflucan ne kadar kullandınız ve dozajı ?
trıflucani 6 gün de 5 damla verdim yarım suluğaHangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği varsa size öneride bulunabiliriz. İzmir'e gidecekseniz Öz-Vet kuş kliniğine götürebilirsiniz. Bursa 'ya yakın iseniz Vetorka Veteriner Kliniği de var oraya da götürebilirsiniz. Türkiyenin birçok yerinde kanatlı veterinerleri var
Bu arada triflucan ne kadar kullandınız ve dozajı ?
Kullandıktan sonra gelişmeler olmadı mı? Güncel videosunu paylaşır mısınız ve dışkıları da..trıflucani 6 gün de 5 damla verdim yarım suluğa
Flagyle kullandınız mı ve neden sadece 5 gün kullandınız ?trıflucani 6 gün de 5 damla verdim yarım suluğa
Kullandıktan sonra gelişmeler olmadı mı? Güncel videosunu paylaşır mısınız ve dışkıları da..
Hayır sadece trıflucan ve doksiskilin kullandımFlagyle kullandınız mı ve neden sadece 5 gün kullandınız ?