Bende o yüzden hangi ilacı önerdiklerini sordum.Senin kuşun git gide daha kötü oluyor dostum ben sana söyliyim.
Bende o yüzden hangi ilacı önerdiklerini sordum.Senin kuşun git gide daha kötü oluyor dostum ben sana söyliyim.
İlaçları soylediler selçuk hocam girince kullanacağın dozu ve şekli yazar.Bende o yüzden hangi ilacı önerdiklerini sordum.
Belki başka bir ilaç tavsiye ederler diye ama sizce aynı ilacı mı tavsiye ederler? Bugün alsak da kullanmaya başlasak, selçuk hoca akşam vakitlerinde giriyor sanırım.İlaçları soylediler selçuk hocam girince kullanacağın dozu ve şekli yazar.
Genelde aksam giriyor fakat gün içerisinde ara ara girdiğide oluyor. Onu bekleyelimBelki başka bir ilaç tavsiye ederler diye ama sizce aynı ilacı mı tavsiye ederler? Bugün alsak da kullanmaya başlasak, selçuk hoca akşam vakitlerinde giriyor sanırım.
Bunlar eczanede satılıyor, değil mi?Tetramezhatine ve mikostatin alın bir an önce.
Evet.Bunlar eczanede satılıyor, değil mi?
Aksatma hocam en kısa sürede çöz ve tedaviye başla. Dönülmesi zor sonuçlarla karşılaşabilirsinTeşekkürler, bugün edinmeye çalışacağım.
Zaten yemedende kesilirse ozaman sıkıntı.Her dışkısı yemli neredeyse ama yine de yem yesin mi?
Kuşun ağzını açamıyoruz. Nasıl açabiliriz?? Açabilseydik zaten neler verirdik ama hayvan açmıyor. Ya da biz beceremiyoruz.
Yanlış anlamayın ama sanırım anlamıyorsunuz. Kuşun yaşayıp yaşamaması, hasta olması pek umurlarında değil ki ciddi hasta olduğuna inandıramıyorum da. Hatta benim abarttığımı düşünüyorlar. Ben de tek başıma yapabilecek değilim. Alıp kafesi dışarıya, metroya otobüse binip hayvanı buz gibi havada da gezdiremem. Yani şunu anlatmak istiyorum: dışarıdan müdahale diye bir seçenek yok. Kendim yapabileceğim şeyleri söyleyin lütfen. Bu durum benim de hoşuma gitmiyor, mücadele ediyorum ama kendi müdahalem dışında yapabileceğim bi şey yok.Evet açmazlar çünkü kuşun iştahı kapalı,hasta. Bilen birisini yaptırın onlar açar.