Kuşa boyunluk takıldı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hlya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam yarından itibaren antibiyotiği keselim. Enfeksiyon olacağını sanmıyorum bundan sonra. Probiyotiğe devam ama. Yaraya bakım solisyonu ve neem yağına da devam
Ben cok eziyet ediyorum solusyonla yag surerken cok cirpiniyor, kalbi cok atiyor, tam olarak beceremiyorum bu yuzden de, nasil olcak bilmiyorum.vitamini keseyim mi

Ben cok eziyet ediyorum solusyonla yag surerken cok cirpiniyor, kalbi cok atiyor, tam olarak beceremiyorum bu yuzden de, nasil olcak bilmiyorum.vitamini keseyim mi
Vitamini kesin ama haftada 2 kez vermeye devam edin yine de. Sedochol vardı sanırım sizde yarın onu ve probiyotiği kullanın. 1 gün sade probiyotik sonra yine Sedochol + proniyotik.

Merhaba Selcuk Bey, antibiyotik kullanirken yumurta vermemistim kuşa, zaten iltihapli bi durumu vardi, kaşıdıgı icin kendini yumurta surmesin o bolgelere diye dusunmustum.Artik vereyim mi sizce..Günese cikarmaya basladim onu ne kadar dursun güneşte.Çinkoyu da ne aralikla vermeye devam edeyim..Ayaklarinin da derisi gozukuyo ne yazik ki

Bir süre haftada 2 kez çinko verin. Tüyler yenilenene kadar. Hatftada 2 defa da biotin. Yumurta vermeye başlayabilirsiniz. Güneşe çıkarmak için ilk baharı bekleöek daha doğru olur. Ani sıcaklık değişimi olmasın.

Kuyrugunu silkeleme hareketi (sağa sola )devam ediyor bu arada, surekli degil ama yapiyor.ilk bu hareketi yapmaya baslamisti zaten.Ertesi gunde kan gorunce veterinere goturmustum, o zaman dokulme yoktu tuylerde.Şu an yapiyor olmasi normal mi

Kuyrugunu silkeleme hareketi (sağa sola )devam ediyor bu arada, surekli degil ama yapiyor.ilk bu hareketi yapmaya baslamisti zaten.Ertesi gunde kan gorunce veterinere goturmustum, o zaman dokulme yoktu tuylerde.Şu an yapiyor olmasi normal mi
Çok sık yapmıyorsa sorun yok. Sağlıklı kuşlar da ara ara silkelenir temizlik amaçlı.

Takviye programınız nedir bir yazar mısınız
Hani kuşlar kendini hep silkeler ya ona alisıgim ama sadece kuyrugu silkeleme bu surecin başında baslamisti, kasiyip silkeliyordu.Takviye olarak bugun dediginiz gibi probiyotik ve sedochol verdim..Ayrica ben onu tartmaya başladigimdan beri kilosu 3 4 aydir 45,46,47 civarinda, bunun dışina hic cikmadi.

Bu surecten oncede probiyotik ve bazen aminasolu veriyordum.Biz gecmistede babamla kuş beslerdik, probiyotik vitamin hic bilmezdik, işin komigi hiç dé hasta olmazlardi, Bu altyapiyla galiba, veterinerin ekstra biseye gerek yok aminasol yeter demesini uyguladim..Bu bıcırığa cok düşkün olunca daha fazla şey okumaya ve takviyeler almaya basladim.Ama bu rahatsizliklari cikinca bir rutin olusturamadim biliyosunuz

Sarimsak yağı
Prozim probiyotik
Avidress plus
Toubenfit e-50
Sedochol
Bt amin forte
Versele laga calci-lux
Gerwit
Depovit Biozinc biotin
oilmix-s
Iyot damlasi
Çinko elimde olanlar