Kuşa boyunluk takıldı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hlya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Affiniza sıgınarak bisey daha sormak istiyorum.Evde tek isinma yöntemi klima, ben hic kusu klimada tutmadim, Mersinde yaşiyorum.Üşür belki diye yağli radyatör almıştım, veteriner buna da gerek olmadigini hicbisi açmasamda problem olmucağıni soyledi.Şu an mesela kaldigi oda 21 dereceye yakin sabah 19 du.Tuy sorunu da yaşayinca acaba yagli radyatörude mi açmayim, hicbisi acmasamda o mutlu ve üşumeden yaşar mi.

Affiniza sıgınarak bisey daha sormak istiyorum.Evde tek isinma yöntemi klima, ben hic kusu klimada tutmadim, Mersinde yaşiyorum.Üşür belki diye yağli radyatör almıştım, veteriner buna da gerek olmadigini hicbisi açmasamda problem olmucağıni soyledi.Şu an mesela kaldigi oda 21 dereceye yakin sabah 19 du.Tuy sorunu da yaşayinca acaba yagli radyatörude mi açmayim, hicbisi acmasamda o mutlu ve üşumeden yaşar mi.
Hiçbir şey açmayın. Onlar için sıcak hava soğuktan daha tehlikeli. Şöyle söyleyim. Suluğundaki su donup su içememe ihtimali hariç soğuk problem değildir. Yeterki cereyanda kalmasın. -20 derecede bahçede üretim yapan var. O soğukta yavru veriyor kuşlar yani. Gerisini siz düşünün.

Forumu okurken biseyi yanlış yaptığimi anladim, biliyor olmama ragmen hemde.Son veterinere gitmemde 2.dış parazit damlasini yapti ilkinin uzerinden de 15 gunden fazla bir zaman gecti.Eve gidince kuşu yika dedi, az kaşınsin temizlensin diye.Parazit damlasi yapilinca bir sure yikanilmaz bunu bilmeme ragmen unuttum.Damla faydasiz mi oldu simdi acaba

Geri