Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sahiplendirmenize çok sevindim, ailelerinde güzel bir ömürleri olur inşallah 🌺
Bende nolsun işte, benimki dışarda krem kutularıma kur yapmakla meşgul garibim :D
Cok teşekkürederim inşallah 🤲🥰 yeme dussunler emin olup öyle teslim edicem
Hahahah kıyamam ya al bir eş dedim dinletemedim sakal bırakmayı düşünüyorum belki dinlersin diye nedersin 😂

Cok teşekkürederim inşallah 🤲🥰 yeme dussunler emin olup öyle teslim edicem
Hahahah kıyamam ya al bir eş dedim dinletemedim sakal bırakmayı düşünüyorum belki dinlersin diye nedersin 😂
Valla eş alsam en çok ben rahatlarım, elimden inmiyor sıpa 😂 İlknur hanım sanırım bir süre daha söz dinlemeyeceğim çünkü sultan papağanı istiyorum bu sıralarda 🥰

Valla eş alsam en çok ben rahatlarım, elimden inmiyor sıpa 😂 İlknur hanım sanırım bir süre daha söz dinlemeyeceğim çünkü sultan papağanı istiyorum bu sıralarda 🥰
Bencede al rahat et 😂
Hahaha arkadasimda var çok oyuncu oluyorlar haraketlerine çok gülüyorum 😂 eş al sen sultan papağanı ile ilgilenirsin oda kiskanmamis olur hem 😂

Bencede al rahat et 😂
Hahaha arkadasimda var çok oyuncu oluyorlar haraketlerine çok gülüyorum 😂 eş al sen sultan papağanı ile ilgilenirsin oda kiskanmamis olur hem 😂
Yok eş almıcam vazgeçtim 😂 Sultan papağanıyla güzel arkadaş olur benimki 🥲 güzel bir 3'lü oluruz ✨

ilk 4 yavru tuylendi renkler belli oluyor iyice

Ekli dosyalar

• 20230124_120945.jpg
    20230124_120945.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 28
  • 20230124_120922.jpg
    20230124_120922.jpg
    41.4 KB · Görüntüleme: 20
  • 20230124_120950.jpg
    20230124_120950.jpg
    501.1 KB · Görüntüleme: 20
su ilkteki kusun ne renk gelecegi belli degil siyah tum tuyler renk yok gri siyah tarzi gelebilir belki.Siz ne dusunuyorsunuz?

Ekli dosyalar

• Capture d’écran 2023-01-24 130645.jpg
    Capture d’écran 2023-01-24 130645.jpg
    42.4 KB · Görüntüleme: 24
su ilkteki kusun ne renk gelecegi belli degil siyah tum tuyler renk yok gri siyah tarzi gelebilir belki.Siz ne dusunuyorsunuz?
Maşallah renkler muazzam çok güzeller 🥰
Gri siyah beyaz geliyor o tarçın da var içinde sanki çok severim gri kuşları maşallah çok güzel olacak ☺️

Maşallah renkler muazzam çok güzeller 🥰
Gri siyah beyaz geliyor o tarçın da var içinde sanki çok severim gri kuşları maşallah çok güzel olacak ☺️
Evet bu sefer renkler daha guzel geldi. Gri siyah gibi gozukuyor. Ilk yavru sadece gri diger 2si beyaz kanat mavi govde geliyor. Diger yavrular daha tuylenmedi. bakacagiz.

Evet bu sefer renkler daha guzel geldi. Gri siyah gibi gozukuyor. Ilk yavru sadece gri diger 2si beyaz kanat mavi govde geliyor. Diger yavrular daha tuylenmedi. bakacagiz.
Evet bayıldım renklere bu yavrulardan ayirabilirsin kendine renk olarak çok güzeller ☺️
Benimde 3. Yavru çok değişik bir renk çok güzel geliyor tarçınlikta var kanatlarında iki kardeşten çok farklı 🤭 foto ekledim

Ekli dosyalar

• IMG_20230125_012554-min.jpg
    IMG_20230125_012554-min.jpg
    969.3 KB · Görüntüleme: 19
Hafta sonuna tam belli olur rengi.
Aynen bu yavru anneme gidiyor yani bizde kalıcak oyuzden çok mutluyum ☺️
Diğer iki yavru yuva ağzına cikio yakında atlarlar yuvadan iyice tuylendiler büyük olan 28 günlük diğeri 27 ve isirabiliyorlar yani yem kirabilirler şuan ama bir kaç gün daha kalsınlar

Aynen bu yavru anneme gidiyor yani bizde kalıcak oyuzden çok mutluyum ☺️
Diğer iki yavru yuva ağzına cikio yakında atlarlar yuvadan iyice tuylendiler büyük olan 28 günlük diğeri 27 ve isirabiliyorlar yani yem kirabilirler şuan ama bir kaç gün daha kalsınlar
Benim 1.ci yavru atliyor 26 gunluk anneyle baba yetisemedigi için bakalim yem kiricakmi birkac gune.

ilk kuluckada yaptigim gibi plastik kabin dibine yem serdim 2 buyuk yavruyu koydum ne dusunuyorsunuz sadece gece yuvaya koyucam gunduz yem kirmayi ogrensinler 01.01 de cikti ilk yavru digeride 02.01 de ayirma zamani icin iyimi erken ayirmak istemiyorum? Ama video cektim yem kiriyorlar.
@kussever3461 @Merve

ilk kuluckada yaptigim gibi plastik kabin dibine yem serdim 2 buyuk yavruyu koydum ne dusunuyorsunuz sadece gece yuvaya koyucam gunduz yem kirmayi ogrensinler 01.01 de cikti ilk yavru digeride 02.01 de ayirma zamani icin iyimi erken ayirmak istemiyorum? Ama video cektim yem kiriyorlar.
@kussever3461 @Merve
Maşallah. Yem kırmayı tamamen öğrenince ayırın. Anne besleyebildiği kadar beslesin

Benim 1.ci yavru atliyor 26 gunluk anneyle baba yetisemedigi için bakalim yem kiricakmi birkac gune.
Ben tabana koydum yuva yüksekte yavru inemio diye yem kırıyor en büyük olan hatta kardeşini de besliyordu bugün onu ayiricam 3 güne iyice yem kirsin sonra diğerini ayiririm ondan 1 2 gün sonra en ufak yavru kalıcak yuvada oda 20 günlük zaten 10 güne yeme iner diye düşünüyorum inşallah 🤲☺️
Seninki de kırar 3 4 güne alışır tabanda yem olsun

@kussever3461 @Merve
Maşallah kırmaya baslamislar 2 3 gün daha kalsın iyice alissinlar sonra ayirirsin benimkilerde kırıyor iki büyük 3 4 gün daha dursunlar dedim sonra ayiricam iyice alissinlar öğrensinler maşallah kocaman da olmuşlar çok güzeller 🥰

Geri