Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah kırmaya baslamislar 2 3 gün daha kalsın iyice alissinlar sonra ayirirsin benimkilerde kırıyor iki büyük 3 4 gün daha dursunlar dedim sonra ayiricam iyice alissinlar öğrensinler maşallah kocaman da olmuşlar çok güzeller 🥰
Evet cok guzel oldular zaten bu sabah yerdeydi geri koydum yuvaya. Elle beslemeden once kovaya koyacam yem kirsinlar iklin 1-2 saat ayaklarinin dibinde olunca yiyorlar sonra geri koyuyorum yuvaya. Anne baba yine ciftlesiyor 🤪🤪 uretim hane acacam bu gidisle :) . Anne babayi ayirmayi dusunuyorum bu kulucka ilk 4 yavruyu cok beslemiyordular hep elle besledim.

Evet cok guzel oldular zaten bu sabah yerdeydi geri koydum yuvaya. Elle beslemeden once kovaya koyacam yem kirsinlar iklin 1-2 saat ayaklarinin dibinde olunca yiyorlar sonra geri koyuyorum yuvaya. Anne baba yine ciftlesiyor 🤪🤪 uretim hane acacam bu gidisle :) . Anne babayi ayirmayi dusunuyorum bu kulucka ilk 4 yavruyu cok beslemiyordular hep elle besledim.
Evet daha erken iyi yapmışsın evet onlar için alıştırma oluyor bende dün öyle yaptım sonra kafes tabanına koydum bı kaç saatte orda durdular yem koydum yere darı ve aspurda koydum yiyorlardi
Benimkiler Bahadır ciftlesiyor ama yumurtlamadi henüz bebekler küçük diye sanırım ama poposunda şişme başlamış sanırım 1 hafta 10 güne yumurta gelirki ozaman en küçük yavru da büyümüş oluyor sıkıntı olmaz
Bence de ayirabilirsin 1 ay kadar dinlensin çünkü bu kuluçka çok yavru baktılar yorulmuslardir elbet 7 yavru dile kolay 🤭

Bebislerin güncel hali yeni cektim 🥰
İki net erkek en küçükte erkek gibi büyük ihtimal erkek olacak maşallah 🤭
İkinci fotoda maviş bey ve oğulları 🤭 yem kirmayi öğretiyor 🤭

Ekli dosyalar

• IMG_20230128_025530-min.jpg
    IMG_20230128_025530-min.jpg
    741.1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20230128_025448-min.jpg
    IMG_20230128_025448-min.jpg
    359.5 KB · Görüntüleme: 18
Bebislerin güncel hali yeni cektim 🥰
İki net erkek en küçükte erkek gibi büyük ihtimal erkek olacak maşallah 🤭
İkinci fotoda maviş bey ve oğulları 🤭 yem kirmayi öğretiyor 🤭
En kucuk yavru sanki sari yuz olucak gibi gozukuyor.Bm Benim kuslar tekrar ciflesiyorlar 3.cu kulucka gelecek bu gidisle. Anneyi ayircam bugun yarin.

En kucuk yavru sanki sari yuz olucak gibi gozukuyor.Bm Benim kuslar tekrar ciflesiyorlar 3.cu kulucka gelecek bu gidisle. Anneyi ayircam bugun yarin.
Evet o sarı yüz tarçın kanat oldu şu yeşili mavi tonlarında
Benim diside yumurta var poposu kocaman olmuş 1 haftaya kalmaz yumurta gelir son yavru kaldı yuvada ikisini ayırdım bugün ayrı kafese tabana yem aspur dal darı koydum ikiside yem kırıyor 3 4 güne yeni evlerine gidicekler
Ayır bı kaç hafta dinlensin sonra birlestirirsin benim ilk kuluçka 3 yavru baktılar oyuzden dinlendirmicem yeni kuluçkaya geçsinler anne hiç yorgun değil canavar gibi tellerin tabanında gezio örümcek adam gibi 😂 bide bana saldirio kafesin Kapisinda içeri elimi sokturmuo 😂

@Air213
Dışı kuşun son durum bu videoya alıyordum o anda yakaladım popo kısmı böyle sis açıldı iyice kanat düşük kuyruk Çok sallanıyor yumurta kaç güne gelir acaba tahmini bana 3 4 güne en geç gelir gibi geldi küçük yavru için endişeliyim henüz 23 günlük oldu saatin 12 yi gecmesi ile 3 güne yumurta gelse 26 günlük oluyor henüz küçük oluyor sıkıntı olurmu yavru için beslerlermi zarar verirlermi endişeliyim

https://www.veed.io/view/31897b47-be1e-4e43-a287-042f7ba2c929?sharingWidget=true&panel=share
Buda videosu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-01-29-01-30-47-109_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-01-29-01-30-47-109_com.miui.gallery.jpg
    841.7 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2023-01-29-01-30-39-883_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-01-29-01-30-39-883_com.miui.gallery.jpg
    818.5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Bendede ayni durum bu sabah uyandugimda disi yuvaligi bosaltmisti 4 5 gune yumurtlar ciftlesiyorlar geciktim ayirmak icin.Evet sizin diside yumurta cok belli. Kucuk yavruyu ya elle besleyebilirsin yada kafes tabanina indir baba besler. Takip edin benim gecen kuluckada son yavruyu yuvaliktan aldiktan 1 2 gun sonra yumurtladi disi.

Bendede ayni durum bu sabah uyandugimda disi yuvaligi bosaltmisti 4 5 gune yumurtlar ciftlesiyorlar geciktim ayirmak icin.Evet sizin diside yumurta cok belli. Kucuk yavruyu ya elle besleyebilirsin yada kafes tabanina indir baba besler. Takip edin benim gecen kuluckada son yavruyu yuvaliktan aldiktan 1 2 gun sonra yumurtladi disi.
Bütün yavrular yeme indimi sizde yuvada yavru varmı kalsın bu kuluckadan sonra ayirirsin
Poposuna ekledim yumurta var sertleşmiş ele gelio bırakır iki güne büyük ihtimal
Elle besleme hiç yapmadım aparatım yok ama burdaki kuşçu abiye gidip rica eder alırım bir kaç günlüğüne eğer anne baba bakmaz ise veya ona veririm 30 günlük olana kadar onda kalır bı çaresine bakarım inşallah gerek kalmaz bakarlar
Bunlar onu beklemedi yuva doluyken yumurtlicak diğer iki buyugude yuvaya koydum geri yem pek yemiyorlardi üzüldüm tekrar ayiricam bu akşam gozlemlicem

Yuvanin onu icunde ne varsa hepsini bosaltmis.

Ekli dosyalar

• 20230129_123733.jpg
    20230129_123733.jpg
    758.6 KB · Görüntüleme: 15
Bütün yavrular yeme indimi sizde yuvada yavru varmı kalsın bu kuluckadan sonra ayirirsin
Poposuna ekledim yumurta var sertleşmiş ele gelio bırakır iki güne büyük ihtimal
Elle besleme hiç yapmadım aparatım yok ama burdaki kuşçu abiye gidip rica eder alırım bir kaç günlüğüne eğer anne baba bakmaz ise veya ona veririm 30 günlük olana kadar onda kalır bı çaresine bakarım inşallah gerek kalmaz bakarlar
Bunlar onu beklemedi yuva doluyken yumurtlicak diğer iki buyugude yuvaya koydum geri yem pek yemiyorlardi üzüldüm tekrar ayiricam bu akşam gozlemlicem
Disiyi elime alip baktim oyle cok belli etmiyor durusuyla yumurta var kesin. Ilk 3 buyuk yavruyu ayirdim 1 ocakta cikti ilk yavru. Baba yine tel arasindan besler yuvada 4 yavru biraktim yuvalikta en kucugu 12 ocakta cikti o daha cok kucuk

Ekli dosyalar

• 20230129_134947.jpg
    20230129_134947.jpg
    923.7 KB · Görüntüleme: 16
Baba boyle bakacak 1. yavru 29 gunluk 2. yavru 28 3.yavruda 25 gunluk oldu. En kucuk yavuru için endiseleniyorum 17 gunluk oldu bugun.

Ekli dosyalar

• 20230129_133831.jpg
    20230129_133831.jpg
    440.2 KB · Görüntüleme: 11
  • 20230129_133406 (1).jpg
    20230129_133406 (1).jpg
    236.8 KB · Görüntüleme: 9
Yuvanin onu icunde ne varsa hepsini bosaltmis.
Benim dışı yuva hazırlamamıs tekrardan sadece talaş atmış az birşey demin yuva temizliği yaptım tek yavru kaldı artık kirlenmez granül var sadece onun üstüne yumurtlar daha iyi olur ennazindan güvende olur yumurtalar kırılma şansı az olur

Baba boyle bakacak 1. yavru 29 gunluk 2. yavru 28 3.yavruda 25 gunluk oldu. En kucuk yavuru için endiseleniyorum 17 gunluk oldu bugun.
Cifthane olması avantaj baba besler aç kalmazlar küçük yavruyu da büyükler ısıtır ama dişinin poposu daha sismemis sadece açılmış ciftlestigi için birazdaha zamanı var gibi ozamana en küçük olan birazdaha büyümüş olur benimki sıkıntı ama bakalım ne olacak zamanla göreceğiz dışı 2 güne kesin yumurtlar

Geri