Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya dişi kuş beslemek beni çok korkutuyor. Yumurtlaması, yumurta sıkışması vs gözümde büyüyor sanki. Bir yandan malum kayınvalide olcam buna hazır mıyım bilmiyorum 😂 ama kuşum küçüklüğündem beri eş istiyor resmen, elimi eşi sanıyor, her gün elimi kovalıyor 😂😂
Yok hiç korkma sıkışma olayı çok nadir yaşanıyor ya kuş çok genç ya çok yaşlı yada çok fazla kuluçka yasamissa oluyor güzel bir bakımla olmaz inşallah hiç korkutma kendini ☺️
Bence hazirsin artık okadar zaman oldu beyefendinin evlilik çağı geciyor yaşı geçmeden baba olsun 🤭
Hahaha kıyamam ya sen biran önce eş al ona kızgın bir dişi alırsan çok ta beklemezsin bence yavru konusunda 🤭

Evet yolma var ilk kuluckadada vardi ama sadece pamuksu tuyleri cekiyor.Ilacaldim onu kullanicam artik hergun
Kullan yolmayi bıraksın tüylerinin geç gelmesine sebep olur alışkanlık yapmasın benim dışı henüz öyle birşey yapmadı inşallah yapmaz daha once baktigim kuşlarımda da hiç görmedim o bir eksiklik olduğunda yapıyorlar diye duymuştum yada tamamen alışkanlıktan olabilir ilaç inşallah fayda eder bırakır yemeyi

Yok hiç korkma sıkışma olayı çok nadir yaşanıyor ya kuş çok genç ya çok yaşlı yada çok fazla kuluçka yasamissa oluyor güzel bir bakımla olmaz inşallah hiç korkutma kendini ☺️
Bence hazirsin artık okadar zaman oldu beyefendinin evlilik çağı geciyor yaşı geçmeden baba olsun 🤭
Hahaha kıyamam ya sen biran önce eş al ona kızgın bir dişi alırsan çok ta beklemezsin bence yavru konusunda 🤭
Bakalım hayırlısı, bir gün gaza gelip alıcakmışım gibi geliyor. Bazen de hiç almayacakmışım gibi geliyor 😂 Geçen bakmıştım, çol güzel renkli yavru kuşlar vardı ama nasip 🙏🌸
Evet 2ci kuluckalari ilk 4 yavrulari beyaz ve mavi gelmisti. :)
Maşallah maşallah 🧿🧿 sizin sadece bir çift mi vardı? Yavruları sahiplendirecek misiniz?

Bakalım hayırlısı, bir gün gaza gelip alıcakmışım gibi geliyor. Bazen de hiç almayacakmışım gibi geliyor 😂 Geçen bakmıştım, çol güzel renkli yavru kuşlar vardı ama nasip 🙏🌸

Maşallah maşallah 🧿🧿 sizin sadece bir çift mi vardı? Yavruları sahiplendirecek misiniz?
İnşallah 🥰🤲 bence alıcaksın gaza gelip öyle hissediyorum 🤣 maşallah 🥰
1 çift yetişkin 2 çiftte yavru var show Jumbo ve Jumbo çift onlar henüz 3 buçuk 4 aylık civarılar Eylül'de yuva takicam daha çok zamanları var yani 🤭
Aldığım abi ile konuştum show ve jumbolarda 1 yaşına yakın yuva tak yoksa kalıpları küçük kalır gelismezler dedi kuşları da tekrar sordum yeni aldıklarım vardiya show olanlar onlar showmu gerçekten dedim evet show Jumbo ama çok vasıflı değil normal show vasıflı olanlar zaten 3 4 milyardan başlıyor dedi ki haklı 🤣 aman show olsun da önemli değil vasfı 🤣
Anne babaya da baktım tekrar onlar show yani belli oluyor bakınca kardeslerini de gördüm yeni yeme inmisler maşallah benim beyaz parcalinin aynısı idi koca kafa 🤣

İnşallah 🥰🤲 bence alıcaksın gaza gelip öyle hissediyorum 🤣 maşallah 🥰
1 çift yetişkin 2 çiftte yavru var show Jumbo ve Jumbo çift onlar henüz 3 buçuk 4 aylık civarılar Eylül'de yuva takicam daha çok zamanları var yani 🤭
Aldığım abi ile konuştum show ve jumbolarda 1 yaşına yakın yuva tak yoksa kalıpları küçük kalır gelismezler dedi kuşları da tekrar sordum yeni aldıklarım vardiya show olanlar onlar showmu gerçekten dedim evet show Jumbo ama çok vasıflı değil normal show vasıflı olanlar zaten 3 4 milyardan başlıyor dedi ki haklı 🤣 aman show olsun da önemli değil vasfı 🤣
Anne babaya da baktım tekrar onlar show yani belli oluyor bakınca kardeslerini de gördüm yeni yeme inmisler maşallah benim beyaz parcalinin aynısı idi koca kafa 🤣
Sizin çift işleri karışık olsada çözdüm 😂 kaç çiftiniz var en son nerede kalmıştık takip etmiştim onu 😂 o soruyu @Air213 'e sormuştum karıştı sanırsam ☺️
Yeni aldığınız yavru jumboları görmüştüm biri jumboyu andırıyordu diğeri normaldi sanki. Biraz daha büyüsün de bakalım demiştim 😂 jumboya döndüler mi bari 😅

Evet bende 1 takim ve yavrulari kaldi yavrularin yuvadan atlamasini bekliyorum ona gore ayiracam kendime.

Sizin çift işleri karışık olsada çözdüm 😂 kaç çiftiniz var en son nerede kalmıştık takip etmiştim onu 😂 o soruyu @Air213 'e sormuştum karıştı sanırsam ☺️
Yeni aldığınız yavru jumboları görmüştüm biri jumboyu andırıyordu diğeri normaldi sanki. Biraz daha büyüsün de bakalım demiştim 😂 jumboya döndüler mi bari 😅
Hahaha ben dikkat etmemişim sanırım sorun bende 🤭
Foto atarım cekeyimde 🤭 ama hala ağır tuydeler kafaları diken dolu onlar bir patlasa birazdaha anlaşılır olur 🤭

Olsun olsun. Yok tüyde yok kirpi gibiler anlamam. Jumbo dediğin kendini belli etmeli her koşulda 😎
Hahaha bencede haklısın 🤣 Jumbo yeter show olmasada olur 🤣
Çekmek çok zor durmuyorlar yerlerinde 🤣

Ekli dosyalar

• IMG_20230117_011225-min.jpg
    IMG_20230117_011225-min.jpg
    559.8 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20230117_011720-min.jpg
    IMG_20230117_011720-min.jpg
    545.6 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20230117_011846-min.jpg
    IMG_20230117_011846-min.jpg
    695.6 KB · Görüntüleme: 7
Çok güzeller maşallah 🧿 nedense ben tam jumbo pek tercih etmiyorum, bunlar çok güzel 🥰 ve evet jumboya benzemişler 😎👍🏻
Bende çok çok iri çok vasıflı olanları beğenmiyorum bunlar daha hoş duruyor o 10 15 binlik olanlar bana çirkin geliyor 🤣 bunlar çok sevimli koca kafa tüy topları 🤣
Bakalım tüy bitince nasıl olacaklar özellikle erkeği daha çok merak ediyorum dişiler erkekler kadar büyümüyor kafa olarak 🤔 teşekkürler 🥰

Bende çok çok iri çok vasıflı olanları beğenmiyorum bunlar daha hoş duruyor o 10 15 binlik olanlar bana çirkin geliyor 🤣 bunlar çok sevimli koca kafa tüy topları 🤣
Bakalım tüy bitince nasıl olacaklar özellikle erkeği daha çok merak ediyorum dişiler erkekler kadar büyümüyor kafa olarak 🤔 teşekkürler 🥰
Tüyden sonrada bir fotoğraf alırız 🥰

Geri