Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Disiyi elime alip baktim oyle cok belli etmiyor durusuyla yumurta var kesin. Ilk 3 buyuk yavruyu ayirdim 1 ocakta cikti ilk yavru. Baba yine tel arasindan besler yuvada 4 yavru biraktim yuvalikta en kucugu 12 ocakta cikti o daha cok kucuk
Resimde poposu çok sis durmuyor yeni başlamış sanki oluşturmaya daha zamanı var gibi en küçük olan birazdaha büyür ozamana kadar inşallah sıkıntı olmaz sonrasında babada tellerden besler büyükler kendini kurtardı zaten bu kuşlarin acelesi ne bir anlasam 😂 kafes yuva temizliği yapıyordum az önce çekmeceyi çıkardım temizledim tam takicam baktım çiftlesiyorlar beklemeden taktım hiç umursamadilar bile devam ettiler çiftleşmeye 😂

1 haftaya yumurtlar en geç. Buyuk yavrulara kafes dibine yem koydum yiyorlar. Sabah biraz beslemistim aksam bakicam gursaklari dolumu bosmu ona gore takviye yaparim elle beslemeyle.

1 haftaya yumurtlar en geç. Buyuk yavrulara kafes dibine yem koydum yiyorlar. Sabah biraz beslemistim aksam bakicam gursaklari dolumu bosmu ona gore takviye yaparim elle beslemeyle.
1 haftaya yavru birazdaha büyür risk azalır
Oh çok şükür onlar kurtardı kendini aynen öyle yaparsın bende öğlen tekrar ayırdım yem kırıyorlar kursak kontrolü yapicam birazdan bakalım ne haldeler ama annenin yanina almak istemiyorum alışmaları lazım böyle al köy yapınca alışmaları geç olucak

Evet en küçük yavrunun son hali saatin 12 yi gecmesi ile 25.günümüze girdik ☺️
@Merve @Air213

Ekli dosyalar

• IMG_20230131_005535-min.jpg
    IMG_20230131_005535-min.jpg
    608.4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20230131_005611-min.jpg
    IMG_20230131_005611-min.jpg
    782.9 KB · Görüntüleme: 18
😂😂 Çok sevindim isim annesi olduğuma, ben teşekkür ederim 🤗
Kuşum yumurtlamak üzere belki yarın yumurtayı birakir şuan onun heyecanı var bende bakalım küçük bebiş ne olacak bekleyip gorucez şuan 3 yavruda yuvada anne baba bakıyor yavrular yem kırıyor ama yumurta gelene kadar ayırmak istemedim ☺️

Kuşum yumurtlamak üzere belki yarın yumurtayı birakir şuan onun heyecanı var bende bakalım küçük bebiş ne olacak bekleyip gorucez şuan 3 yavruda yuvada anne baba bakıyor yavrular yem kırıyor ama yumurta gelene kadar ayırmak istemedim ☺️
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla gelsin ve sağlıkla büyüsünler 🌸

@Air213 @Merve
İlk yumurtamiz geldi 12 12 buçuk arası yaptı büyük ihtimal baktığımda yeni yumurtlamisti çünkü parlak duruyordu yumurta dışı yavruyu yuvadan atti az önce bende geri koydum çünkü baba beslemiyor vuruyordu mama isteyince anne kanadının altına aldı tekrar besliyor inşallah beslemeye devam eder 4 gün daha beslese yeter şuan çok küçük yem kıramiyor ağzına alıp bırakıo baba beslemedigi için çok sinir oldum diğer iki büyüğü koydum denemek için onları besliyor ama en küçüğü beslemio napicam bilmiyorum annede bakmazsa elle besleme aparatım yok alana kadar geç olur olmadı kuşçu abiye goturucem yada elle besleme aparatı isticem diğer kuşlar beslermi denesemmi kafam allak bullak oldu

Ekli dosyalar

• IMG_20230201_004040-min.jpg
    IMG_20230201_004040-min.jpg
    858.8 KB · Görüntüleme: 9
@Air213 @Merve
İlk yumurtamiz geldi 12 12 buçuk arası yaptı büyük ihtimal baktığımda yeni yumurtlamisti çünkü parlak duruyordu yumurta dışı yavruyu yuvadan atti az önce bende geri koydum çünkü baba beslemiyor vuruyordu mama isteyince anne kanadının altına aldı tekrar besliyor inşallah beslemeye devam eder 4 gün daha beslese yeter şuan çok küçük yem kıramiyor ağzına alıp bırakıo baba beslemedigi için çok sinir oldum diğer iki büyüğü koydum denemek için onları besliyor ama en küçüğü beslemio napicam bilmiyorum annede bakmazsa elle besleme aparatım yok alana kadar geç olur olmadı kuşçu abiye goturucem yada elle besleme aparatı isticem diğer kuşlar beslermi denesemmi kafam allak bullak oldu
Benimde oyle 25 gunluk yavru yere atliyor babadan yem istemekten :) hepsi deligin onunde bagiriyorlar ama baba oyle cok beslemiyor kur yapiyor tellere ve disiye. Nutribird in 250gr elle besleme mamasini bitirdim 800gr ligi aldim 4 yavru daha elle beslenecek ve tekrardan yumurtluycaklar. 4 yavruyu yuvada biraktim ama yumurtlarsa sorun cikacak tum yuvaligi bosaltiyor benim disi yavrularin ayaklari cok pisleniyor.

Bence sen besle cok zor degil a21 mamayi kaynar suyla karistiriyorsun siringanin ucundaki aparat zaten kursaginda hissediliyor.

Benimde oyle 25 gunluk yavru yere atliyor babadan yem istemekten :) hepsi deligin onunde bagiriyorlar ama baba oyle cok beslemiyor kur yapiyor tellere ve disiye. Nutribird in 250gr elle besleme mamasini bitirdim 800gr ligi aldim 4 yavru daha elle beslenecek ve tekrardan yumurtluycaklar. 4 yavruyu yuvada biraktim ama yumurtlarsa sorun cikacak tum yuvaligi bosaltiyor benim disi yavrularin ayaklari cok pisleniyor.

Bence sen besle cok zor degil a21 mamayi kaynar suyla karistiriyorsun siringanin ucundaki aparat zaten kursaginda hissediliyor.
Şuan bende malzeme yok netten alsam yetişmez bende idareten kendim hazırladım netten tarif alıp çay kaşığı ile yedirdim büyük olduğu için yedi kursagi doldu şişti azda anne beslemisgi yem vardı kursakta yuvaya koydum tekrar sabah kontrol edicem mama vericem onu yiyip besler belki daha güzel eğer yine az beslerse yarın abide gidip biraz mama ve şırınga isticem bır kaç gün elle beslerim yeme alışana kadar
Mısır unu buğday unu bebe bisküvisi az kuru mama probiyotik Multi vitamin koydum mamaya çok yedirmedim ama kursagi şişti bıraktım yemekte istemedi daha kafasini çekti

En kucuk yavru 20 gunluk oldu.

Ekli dosyalar

• 20230201_122133.jpg
    20230201_122133.jpg
    987.3 KB · Görüntüleme: 4
  • 20230201_122121.jpg
    20230201_122121.jpg
    808.4 KB · Görüntüleme: 5
Geri