Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gri olan cok guzel olmus masallah
Teşekkürler ☺️ dışı erkekten.birazdaha büyük hafta olarak veya belki 1 ay falan var aralarında erkek hala tüyde yeni girdi dışı tüyden çıkmak üzere boyut olarak erkek daha iri cüsseli tüy bitimi merak ediyorum nekadar büyüyecek bide koyu renkli kuşlar daha iri duruyor beyaz kuşlar sakalları renksiz olduğu için daha ufak gelio göze

Şuan elimde o yok temin edicem yakın zamanda ama Multi vitamin var Röhnfried gervit-w onun içinde de b vitamini var haftada 1 gün veriyorum tüm kuşlara
Evet var ama direkt b vitaminine yönelik olduğu için daha etkili dedim. Hedef odaklı gibi düşünebiliriz 😊

Perçemli spangle disim ve Teksas silik kanat erkeğim son halleri güncel 4 aylık oldular tüyden yeni çıktılar maşallah baya güzelleştiler ☺️
Bebeklerde büyüyor ikisi baya tuylendi en büyük olan 25 gününe girdi bugün saatin 12 olmasıyla diğeri 24 küçük olanda 15 oldu ☺️ küçük olanın Rengi diğerleri gibi değil farklı geliyor ve güzel bir renk olacak gibi beyazli falan bakalım 1 haftaya daha net olur foto atarım ☺️

Ekli dosyalar

• IMG_20230122_002618-min.jpg
    IMG_20230122_002618-min.jpg
    773.4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20230122_002638-min.jpg
    IMG_20230122_002638-min.jpg
    694.7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20230122_002657-min.jpg
    IMG_20230122_002657-min.jpg
    726.3 KB · Görüntüleme: 18
Benim yavrularda yavastan tuyleniyor.:):)

Ekli dosyalar

• Capture d’écran 2023-01-21 223328.jpg
    Capture d’écran 2023-01-21 223328.jpg
    67.6 KB · Görüntüleme: 15
  • Capture d’écran 2023-01-21 223250.jpg
    Capture d’écran 2023-01-21 223250.jpg
    69.3 KB · Görüntüleme: 14
ilk buyuk yavru tam annenin renginden gri diyer yavrulada gri ve mavi karisimi 1 haftaya tam belli olur. Evet sari yuzler cok guzel oluyor.

ilk buyuk yavru tam annenin renginden gri diyer yavrulada gri ve mavi karisimi 1 haftaya tam belli olur. Evet sari yuzler cok guzel oluyor.
Maşallah çok seviyorum gri kuşları ayrı bir havası var ☺️ bende o gri spangle takımın yavruları nasıl olur çok merak ediyorum ikisinin rengide çok güzel sevdim renkler bıran önce buyuselerde görmek nasip olur inşallah 🤲☺️ 4 ay sonra yuvalık takicam onlara showlari 6 ay daha beklicem onlar için acele etmicem kaliplanmalari için
Bakalım 1 hafta sonra rengarenk renk cümbüşü gorucez maşallah ☺️ 1 hafta sonra benim iki büyük yeme düşerler 31 ve 32 günlük oluyorlar küçük olan 22 günlük oluyor daha 🤭

Gri kanat mavi govde cok guzel oluyor senin su teksaslardaki gibi. Ilk yavru 1 subatta 1 aylik olucak ama haftaya tuyler cikar su anda 22 gunluk en buyugu. Tuy cekme ilaci ise yariyor pamuksu tuyler cikti biraz kuslarda.:D:D

Gri kanat mavi govde cok guzel oluyor senin su teksaslardaki gibi. Ilk yavru 1 subatta 1 aylik olucak ama haftaya tuyler cikar su anda 22 gunluk en buyugu. Tuy cekme ilaci ise yariyor pamuksu tuyler cikti biraz kuslarda.:D:D
Teksaslar çok güzel kuşçu abide var Gold Teksas bide üstüne japones aşırı güzel ama fiyatida güzel 😂 maşallah canlara ☺️
28 günlükte sonra oturuo tüyler haftaya oturur iyice maşallah Co ksevindim

Teksaslar çok güzel kuşçu abide var Gold Teksas bide üstüne japones aşırı güzel ama fiyatida güzel 😂 maşallah canlara ☺️
28 günlükte sonra oturuo tüyler haftaya oturur iyice maşallah Co ksevindim
Japonesleri çok seviyorum bende yaklaşık 25 çift vardı çok uğraştırdılar üretim konusunda verimleri biraz düşük ve genelde anaçlar besleyici olmuyor yavruları yerli muhabbet kuşlarının altına sürmek gerekiyor.

Yerli kuslar haricinde diger kuslarin cok anac olmadigini duymustum. Bende japonesleri cok seviyorum burda biraz zor bulmak. Simdilik 1 anaç takimim var ondan yavru almak guzel yer olursa cogaltirim.

Japonesleri çok seviyorum bende yaklaşık 25 çift vardı çok uğraştırdılar üretim konusunda verimleri biraz düşük ve genelde anaçlar besleyici olmuyor yavruları yerli muhabbet kuşlarının altına sürmek gerekiyor.
Evet oda öyle dedi bende ev ortamı hobi amaçlı 3 çift bakıyorum uğraşmak istemedim verim düşük olur az kuşla zaten diye düşündüğüm için
Bakıcı işi buyum uretim hanesi olanlar için olur ev ortamı kısıtlı olduğu için en güzeli yerli cekoslavak ama ben ufak bir risk alarak show Jumbo ya bulastim ama vasıflı değil çok nazlı olmazlar sanırım 🤭

Yerli kuslar haricinde diger kuslarin cok anac olmadigini duymustum. Bende japonesleri cok seviyorum burda biraz zor bulmak. Simdilik 1 anaç takimim var ondan yavru almak guzel yer olursa cogaltirim.
Bende aynen sana katılıyorum burda çok var çeşit ama yer sıkıntısı var ilerde yerim olursa bence çeşit yapmak istiyorum çoğaltmak

@Air213 @Merve
Bebisler yeme düşmeden yuvalarını ayarladım ilk yavru arkadaşıma ikinci yavru arkadaşımın arkadaşına 3.yavru ise anneme hediye gidiyor inşallah ☺️ petshopa satmak istemedim böyle daha mutlu olurlar inşallah ev ortamında ☺️
Büyük yavrular ufaktan ısırıyor yakında yem kirmaya başlarlar 🤭 sizde ne var ne yok

@Air213 @Merve
Bebisler yeme düşmeden yuvalarını ayarladım ilk yavru arkadaşıma ikinci yavru arkadaşımın arkadaşına 3.yavru ise anneme hediye gidiyor inşallah ☺️ petshopa satmak istemedim böyle daha mutlu olurlar inşallah ev ortamında ☺️
Büyük yavrular ufaktan ısırıyor yakında yem kirmaya başlarlar 🤭 sizde ne var ne yok
Sahiplendirmenize çok sevindim, ailelerinde güzel bir ömürleri olur inşallah 🌺
Bende nolsun işte, benimki dışarda krem kutularıma kur yapmakla meşgul garibim :D

Geri