Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Evet evet 2 ilacı da 10 güne tamamlayalım.Umarımtriflucan devam edecekmiyiz
Evet evet 2 ilacı da 10 güne tamamlayalım.Umarımtriflucan devam edecekmiyiz
Hayır kanama yok boyunluk takılıydı hep batikon ve neem yagı kullandık, kan pıhtıları var sert sekilde tüylerde kalıntı siyahlıklar o ama yara bölgesi sanki aktif görünüyor halen o da nemli bez ve neem yagı ile silmemizden kaynaklı olabilir. Hocam bende anlaamdım ama yetişiyorHocam benim anlamadığım nokta şu : boynun kafaya yakın bölgesini gagasıyla nasıl kanatabiliyor ? Ve sanki yeni kanamaya başlamış yerler var bana mı öyle geldi ?
Ama şuda var ki özellikle belli bölgeyi hedef alıyor buda stres ihyimalini zayıflatıyor. Acaba tedavilerden birini eksik veya yanlış uygulamış olabilir misiniz ? Bi özetleyin hangi ilacı kaç gün ne dozda kullandığınızı..Hocam kuşa parazit tedavisi, mantar tedavisi, abtibiyotik tedavisi, protozoal tedavi, çinko takviyesi, deri nemlendirme vs hepsini yaptık. Geriye bir tek stres kalıyor sanırım. Yuvalık takın ve eşini yanına atın başka çare kalmadı gibi. Dışkıları nasıl ?
Eşini şuan yanına atmak istemiyorum, yuvalık taktım çıkardım bidaha takayım, dışkıları normal yemesi yerinde gücü ısırması çok kuvvetli hareketli, tırnakları çok uzun acaba tırnakları kanatıyor olabilirmiHocam kuşa parazit tedavisi, mantar tedavisi, abtibiyotik tedavisi, protozoal tedavi, çinko takviyesi, deri nemlendirme vs hepsini yaptık. Geriye bir tek stres kalıyor sanırım. Yuvalık takın ve eşini yanına atın başka çare kalmadı gibi. Dışkıları nasıl ?
Hocam ben artık neyi kaç doz kullandigimi hatırlamıyorum ama burada yazılanlar dısında farkli sekilde kullanmadımAma şuda var ki özellikle belli bölgeyi hedef alıyor buda stres ihyimalini zayıflatıyor. Acaba tedavilerden birini eksik veya yanlış uygulamış olabilir misiniz ? Bi özetleyin hangi ilacı kaç gün ne dozda kullandığınızı..
Tırnak ihtimali düşük ama yine de kesin tırnaklarını.Eşini şuan yanına atmak istemiyorum, yuvalık taktım çıkardım bidaha takayım, dışkıları normal yemesi yerinde gücü ısırması çok kuvvetli hareketli, tırnakları çok uzun acaba tırnakları kanatıyor olabilirmi
Keseyim yarın, birdaha boyunluk taktm uykudayken ne olur ne olmaz diye gözlemledim hic kasimadi tellerden inmiyorTırnak ihtimali düşük ama yine de kesin tırnaklarını.
Hayır alışamadı tellerde duruyor uyurken bile ve çok zayıfladı boyunluk sanki oradaki tüyleri daha çok döküyor ama mecbur kanatmasından iyidirHala alışamadı mı boyunluğu ?
Hocam erkek kuş bugün hareketsiz ve kabarık duruyor, dışkısı garip durumda neyi var ne kullanalım sizce hiçbirşeyi yoktu dışkısına bir baktım bu şekilde ve baktıgım esnada sadece tamamen yeşil dışkı yaptı https://hizliresim.com/oc76mujErkekle uzak duruyorlarsa bari kafesleri yanyana olsun stresi olabildiğince azalsın.
Hemen başlayayım, hastamıMikostatin veya flagyle vardı sizde. Yarım suluğa 8 damla ile başlayın.